Enkla Arduino Robotics plattform!jag fick just en Arduino efter att ha spelat med vissa AVR mikrokontroller under Robotics gruppmöten. Jag gillade idén med ett riktigt billigt programmerbara chip som kunde köra vad som helst från en enkel datorgränssnitt så jag fick en Arduino eftersom det redan har en fin styrelse och USB-gränssnitt. För min första Arduino projekt grävde jag upp en Vex Robotics kit som jag hade liggandes från vissa tävlingar som jag gjorde i gymnasiet. Jag hade alltid velat göra en dator driven robotics plattform men Vex mikrokontroller kräver en programmering kabel som jag inte hade. Jag beslutade att använda min nya Arduino (och kanske senare en bare AVR chip om jag får det att fungera) att köra plattformen. Så småningom jag vill få en netbook och då jag kan köra roboten med hjälp av WiFi och visa sin webbkamera distans.

Jag lyckades få en anständig serial protocol och ett enkelt exempel som driver roboten med hjälp av en Xbox 360-handkontrollen till en Linux-dator.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Carduino - A enkla Arduino robotics plattform med ett eget bibliotek

detta är, som titeln säger, en Arduino-baserad robotics plattform, med ett eget bibliotek. "Standard"-modellen kommer med två tillbaka motorer, två omni-hjul fram, och en distansera sensor monterad på framsidan. Det har också bakbord utrymme på...

(Ännu en) DIY Arduino Robotics Platform-A Robot chassi från reservdelar

Jag gav min systerson en Arduino startpaket för några månader sedan. Jag frågade min syster hur han gjorde det och hon sa att han hade haft några problem räkna ut. Jag kommer att få se honom veckan efter jul, så jag sa till honom att få satsen och vi...

Enkla Arduino Arm (Pan/Tilt)

Spela katapult på kontoret inspirerade mig att bygga denna Arduino Arm för att tryck på linjalen och släpp för att skjuta. Även om den underlåter att uppfylla min första intension, tror jag denna enkla Arduino Arm kommer att leda till andra svalare p...

CupBot - 3D tryckt Robotics plattform

Här är en stor helg robotics projekt som du kan genomföra kallas CupBots baserat på Raspberry Pi och BeagleBone svart som är kreditkort storlek datorer och även 3D-utskrifter...De flesta 3D tryckta delar är gemensamma för både versionen av CupBot och...

Intellekten Edison och Ridemakerz RC chassi Robotics plattform

När jag var inbjuden att delta i Intel IOT tävlingen trodde jag det var en fantastisk möjlighet. Först av allt, skulle det ge mig tillgång till några riktigt awesome hårdvara och sensorer. Jag är en maker på en budget, så det var bra. Jag är också en...

DIY 4WD bil organ för arduino robotics projekt och RC bilar

Hej instructables nördar hälsningar från Egypten :) :)i detta instructable jag kommer att visa dig hur att designa och göra en 4 hjul bil för robotics, arduino, RC bilar... etc. på ett enkelt sätt bara följa mig ;): D >>>Steg 1: Designa kroppen J...

Enkla Arduino PIR rörelse detektor modul Demo

Jag vet att det finns gott om Instructables och tutorials om detta redan. Mitt mål är att förenkla allt den nakna ben minsta krävs så en nybörjare (som jag) kan få det att fungera innan de blir frustrerade och ge upp.För att förhoppningsvis göra dett...

Enkla Arduino kontrollerade Aquaponic System

detta instructable täcker vissa aspekter av bygga en aquaponic system. Jag använder en arduino micocontroller för att reglera frekvensen av systemet cykling.Om du ett för att bygga ett aquaponic system, instructables, Bloggar, böcker bör genomföras i...

Enkla Arduino seriell kommunikation.

jag har velat göra en trådlös robot ett tag genom att använda x bin eller andra typer av trådlös kommunikation. Detta är inte en komplett i'ble till där jag visa dig hur man gör en robot detta är mer av en mall. Jag ska visa dig koden gjorde jag och...

Enkla Arduino trådlösa Mesh

Bygga en låg kostnad enkla trådlösa mesh med arduinos och lång räckvidd APC220 radiomoduler. Trådlösa mesh-nätverk kan hantera enskilda noder inte fungerar och är toleranta till miljöer som skogar och kullar där data inte kanske gå direkt från en pun...

Enkla Arduino Monome

ÖversiktDetta Instructable är den enkla versionen av den MaKey MaKey Monome, elektronisk musik Mätinstrument utformat för att vara lätt för barn och nybörjare att reproducera (och upprepa på!). Känn dig fri att kolla in min hemsidaför mer information...

FunShield, en Arduino pedagogiska plattform

Jag har varit med SparkFun uppfinnarens Kit för att undervisa elektronik och programmering till tonåring beslutsfattare på våra lokala offentliga bibliotek i Corvallis Oregon. Vi har haft massor av framgång, men att kunna få ett bröd-bordade krets fu...

Enkla Arduino LED flagga Flasher

Detta är min första Arduino projekt)Jag kommer att Visa enkla steg hur man gör led flagga Flescher!Steg 1: materialDu behöver:ArduinoenSkärbräda3 x 240 ohm motstånd1 x tydlig röd LED1 x klart blå LED1 x klart gula ledNågra startkablarSteg 2: Placera...

Dumma enkla Arduino LF RFID Tag Spoofer

RFID-taggar är överallt. De används i byggnad passersystem, pass, inventering spårning... Detta instructable visar hur du kan använda en Arduino och några enkla komponenter (wire spole transistor, kondensator, resistor) att göra en enhet som kan imit...

Mycket enkla Arduino elektriska lås

detta är en instructable för en mycket enkel Arduino kontrollerade elektriska lås.Den centrala idén här är att vara mycket enkelt eftersom det var mer av ett proof of concept prototype typ av sak.Arduinoen används som växel till kontroll låsa sig och...

Enkla arduino virtuella knappsatsen

Hej jag bara skapat denna enkla knappsatsen för att låsa upp dörrar eller göra några andra sakerkrav:dator (någon os)Arduinoentillval för att bygga reläutgångRelay 5vdiod 1n4007resistor 270 ohmoptocouplerextern strömförsörjningSteg 1: bulding reläutg...

Enkla Arduino Sunrise lampa

hatar att vakna upp i mörkret? Jag också. Jag hittade en billiga 24 LED lampa och tyckte det skulle vara ganska lätt att göra det slå på sakta med min Arduino, som bör bidra till att bannlysa vissa av dessa "vakna upp i mörkret" vintern blues.Du...

Enkla Arduino stoppur

En Arduino stoppur tillverkad i ett befintligt LiquidCrystal bibliotek exempel - Hello World. Det visar du tiden gått sedan Återställ. Detta instructable är inspirerad av den instructuble skapad av Conor M - Arduino stoppur. Jag skrapat ned koden och...

Enkla Arduino LCD-spel!

Hej världen! Rent kol här och i dag jag kommer att visa dig hur man gör ett mycket enkelt spel som kan spelas på en LCD-knappen sköld för Arduino. Tyvärr det är inte faktiskt ett spel eftersom allt du kommer att kunna göra är göra en karaktär promena...