Godzilla/T-Rex kostym



detta var inspirerad av en artikel nyligen i Makezines blogg. Eftersom denna artikel var främst bilder, så jag tänkte jag skulle skriva ned den faktiska tekniken och vissa ändringar.

Mer information om projektet finns på http://www.creatrope.com

Några av mina Halloween verk finns också i andra instructables:
PVC skyltdocka
General grov med mekaniska armar

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skylanders träd Rex kostym

min son är verkligen i Skylanders och i år han ville klä upp som en av jättarna karaktärerna heter tree Rex. Leta på internet fanns det inte mycket att välja mellan. Det fanns alternativ på Walmart och mål men jag gillar verkligen inte kvaliteten av...

General Grievous kostym med rörliga mekaniska Extra ställa av vapen

här är en General Grievous kostym jag byggde med min son för Halloween ' 08.Den grundläggande konstruktionen är en svart tröja från en gammal billig affären halloween kostym och skum sammansättningar fästes med kardborrband. Det finns en PVC "ryggsäc...

Star Wars kapten Rex cosplay bilder

detta är min nyligen avslutade kapten Rex kostym från clone wars.handledning upp senare...

Snabb PVC Halloween skyltdocka

lära sig att göra en lätt och imponerande Halloween skyltdocka från PVC för ca $6. Det rymmer platta (inte lägga till din skräp), och innehar kostymer på olika sätt se till att få mycket uppmärksamhet från din halloween publik.När material är samlat...

Guidens personal från en jätte kål

denna Halloween, jag vände ett jätte kål, en LED-ficklampa och en jul prydnad i en knotig wizard's personal som lyser med en kuslig moonish glöd. Mina barn går Bus eller godis som Draco Malfoy och Hermione Granger (och Commander Rex, clone trooper, m...

Corporate Tyrannosaurus Rex Halloween kostym

"Bronto-magen futures är upp?! Köp! KÖP!"Om dinosaurier styrde jorden, hur skulle det vara annorlunda?Min Halloween kostym är en studie i corporate dinosaurie. Han är fortfarande grym, men mer så på handelsplats än på skogsmarken.Det var också e...

Rex Mortis halloween kostym

Här är Youtube video:...

Att göra kostymer med min son Matt

så första kostym ändringarna gjordes... ljus upp bågreaktorn för en butik köpte kostym... fröet planterades. Sedan han klev upp nästa år och bad mig att göra honom Godzilla... kort varsel och för mycket att göra på jobbet begränsat mig lite men jag t...

Skapa en Halloween-kostym med tejp skulptur

jag kommer att visa dig hur du använder tejp skulptur för att skapa en Halloween-kostym, i detta fall en vithaj kostym. Som ni kan se, är kostym en haj "klingande" (som en stor vit hoppande rak ur vattnet), så att dess huvud pekar rakt upp, och...

CloneTrooper EVA Costume - kapten Rex

Hej vänner!Fyra månader sedan köpte jag en kapten Rex Clonetrooper hjälm. Sedan dess har jag funderat hur man gör en karaktär som kostym med bara några dollar.Jag försökte använda PVC rör, men är svårt att mögel och inte har en bra sista titt.Sedan v...

T-Rex skelett

Vår äldsta dotter drömmer om att vara en paleontolog när hon växer upp. att fira att hon bett att få en T-Rex skelett för Halloween.Steg 1: Planeringsfas Våra lokala science center har en T-Rex skelett så åkte vi det för att göra lite forskning. Vad...

Toy Story vs. Chucky Halloween kostym

jag drog några skisser, men jag kan inte hitta dem. Det är alltid det första steget. Nu, istället för att göra en mock-up av kartong, kan du hoppa direkt till att bygga om du modell din idé just i en 3d-modellering program. Jag använder Rhino 3d, vil...

Professionell & hållbara Giant Robot Kaiju kostym!

För de flesta av oss, växer upp tittar på monster film var en stapelvara i vår barndom. Vi älskade att titta på enorma Atom-eldsprutande bestar, stalking en stadsbild medan krossning både byggnader och livrädd innevånare både under fötterna. Vid ett...

Rex Mortis 2.0 jätte Skull Mask med Laser ögon

Den andra bilden är jag på mina knän. Stående, är toppen av mitt huvud ca 7 1/2 fot lång.Här är en Youtube-video som beskriver samma steg...Steg 1: Förbered och reparera Styrofoam skalle och Hardhat Lägg till byggande klister eller fogmassor för att...

BuckMonster Fuller kostym

Buckminster Fuller är en av mina hjältar. Det verkade bara rätt att jag ska göra en dum ordlek på hans namn och förvandla honom till min egen Halloween kostym hybrid, BuckMonster Fuller.En visionär geni verkligen före sin tid, han gav geodetisk kupol...

50 olika nyanser av grå kostym

Vänligen notera: denna dräkt är "50 nyanser av grått," inte "femtio nyanser av grått."Min man ville ha en enkel kostym till Halloween. Detta är vad vi kom fram till. Ingen av oss har läst boken "Femtio nyanser av grått." Även...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Batman och Robin barn kostymer

jag planerat på att göra en fullständig instructable på dessa kostymer. Sedan märkte jag kalendern sa det var 2 dagar innan Halloween och vi (hustru och jag) hade inte riktigt ens börjat ännu. Det som följde var fantastisk men dokumentera processen v...