Göra en kinesisk stil blad fläkt (rush-leaf fläkt)Rush-löv fan har en lång historia i Kina. Det är lätt att göra och det kan generera en stark vind med delikat doft. Det är inte bärbar men det är bra för hemmabruk.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kinesisk stil languster

Stek craw fisk är en berömd kinesisk maträtt och snacks.Kinesisk stil languster skålen kan spåras från Hunan-provinsen i Kina sedan 1980-talet.De flesta kineser började koka craw fisk i Hunan stil, innan det spreds över hela Kina. Jag tror de flesta...

Nanking kyckling (Indo-kinesiska stil)

Indo-kinesiska köket är fusion av kinesiska och indiska köket. Jag forskat om det kinesiska köket och fann att marination, stekning och att göra en sås som kallas Nanking kyckling. Detta är den teknik som jag kommer att anpassning från det kinesiska...

Kinesisk stil kokt fisk

Ångad hel fisk fisk är en mycket populär maträtt i Kina och i hela Sydostasien. Kantonesiska stil med ångande fisken är populära i denna region. Denna traditionella metod för att förbereda fisk bevarar sin naturliga smak och också tillför andra smake...

Pimpa min soppa! Anpassningsbar kinesiska stil Kycklingsoppa bas

när jag är i en hast jag ofta göra en snabb nudelsoppa, det brukar ta mig inte mer än 10 minuter att göra en frisk hälsosam och välsmakande soppa. Det är ett komplett fusk verkligen, men smakar bra och är bra för en hektisk livsstil.Du oss detta enkl...

Bräserad kyckling, Babushka stil

Inte alltför länge sedan var jag liten bröt college försöker få lite nutrition från enkla måltider. En lokal butik hade bra erbjudanden på hela kycklingar hela tiden, vilket innebar min viktigaste källa till protein bestämdes ganska mycket. Nu är var...

Kinesiska symbolen dekorativ ram

Visa upp din favorit kinesiska symbolen i en dekorerad fotoram!Steg 1: Ta ditt materialHär är vad du kommer att behöva göra denna särskilda ram:en liten fotoramen kopia av din favorit kinesiska symbolen (jag använder den kinesiska symbolen för "Vänsk...

Knex Assassin Blade

en knex lönnmördare kniv som kan du välja när bladet är sparken. Jag har designat en Ezio stil blad och en Altiar stil.Obs: Ezio är en eld projektiler men Altiars har ett längre blad.Varning: Inte eld blade på någon persons eller djurets ansikteSteg...

Kinesiska gröna lök Crêpe med honung soja glasyr

vill du lära dig ett enkelt recept som är både utpräglat kinesiska, men ändå unik och hittades inte i receptböcker? Detta enkla 5 minuters recept är perfekt för dig att prova! Detta är en mild och kyndel kinesisk stil crêpe i kontrast med en rik, söt...

Tanto stil kniv och Wooden slida

denna kniv är 1/8 milda stål tanto stil blad. Hela i bladet var där tidigare.Handtaget är Wenge träFjärdedel tum mässing stav för stiftJag gjorde slidan av första grov klippa två halvor att använda. då jag ristade en kniv formade spåret i hälften och...

Honung glaserade fläsk ryckiga (Rou Gan)

ROU Gan (肉干) eller lång Yok (晾肉) är en populär kinesiska nyåret mellanmål, vilket innebär att ha en robust förmögenhet framåt. Det är en typ av tunn fyrkantig kinesisk stil söt-salt torkat kött skivor.Det görs ofta med färs fläsk i Malaysia. Kyckling...

Altoids Tin Pocket Abacus

göra en ficka abacus från en tom Altoids tin. Den ursprungliga lågteknologiska kalkylatorn, nu i fickformat! Perfekt för beräkning av tips på restauranger, så länge din check inte är mer än en miljon dollar.Steg 1: material Material som behövs:Tom Al...

En gräs/löv Catcher för din ridning gräsklippare

har man en tidigare kompatibel som beskriver hur man gör en trailer-stil blad catcher för en åkgräsklippare.Denna kompatibel beskriver en gräs/löv catcher som sitter på en plattform ansluten till den bakre delen av gräsklipparen. Detta är samma idé,...

Hur man bygger en kniv

så du vill göra en kniv?Jag är inte här att avråda dig (snarare, jag skulle vilja uppmuntra dig), men låt mig först få detta ur vägen: kniv är en långsam, delikat, omsorgsfulla, mångfacetterade, ibland frustrerande process. Det kräver skicklighet i m...

Smide min 2013 kniv hund Neo-Tribal KITH kniv inträde...

Dessa bilder visar några av stegen i processen att skapa min 2013 inträde för kniv hundar Neo-Tribal "Kniv i hatten". Denna kniv har skapats från en hovslagare rasp. Eld från min smedja gav det liv. Min hammare bildade det är sharp. Fingerskydde...

3D

023. 3DKniven är tillverkad av 1/8" stål och handtag av trä räddas från en träpall. Huvudsakliga bladet är 10" lång och 3" på sin bredaste pont. En andra bajonett stil blad är 5" av 1/2" är över huvudsakliga bladet kommer ut i 90...

Bushcraft, Survival Kit för utökade löptider - del 1 - stöd flytväst

Detta är inte en EDC, BOB eller något annat elitists skulle sätta ett namn på. Jag beslöt att göra en instructable på kit använder jag ut i skogen. Jag gillar naturen och använda detta ganska lite. Det är alltid att bli bättre och jag ville lägga upp...

Chiliolja

detta är ett recept för en kinesisk stil chiliolja - det slag som du använda för att doppa dumplings i, lägga lite av kick till en stek eller bara duggregn/släck någon måltid i att skapa en fin matupplevelse.Viktigaste är att ingjuta smaker i oljan i...

RPG Dice fack (billigt & lätt!)

jag minns uppväxten avundsjuk på mina vänner vars föräldrar låta dem spela fängelsehålor och drakar, så jag nyligen beslutat att prova det med mina 2 söner. Vi har skitkul, trots bara 3 spelare, och jag verkligen njuta av projektet möjligheter att gå...

Hur man gör en bugg väska (Bob) eller lång sikt Survival Kit

IntroduktionI detta instructable jag hjälper dig göra din egen personliga bugg ut väska eller Bob för korta. Först ska ut jag berätta vad bob är. En bob är en väska som du sätter tillsammans så om en nödsituation inträffar kan du få ut av ditt hus el...