Handgjorda virkade bunny selevirkade bunny sele
gratis mönster på www.thehoneybunnytree.webs.com

Relaterade Ämnen

En Lil' virkade Bunny (lätt!)

Det blir "nära bunny tid är inte det?Jag croshayed denna lil' gal upp av makin en kvadrat i lägenheten bobble stygn.Steg 1: Är att tillräckligt många bilder att publicera? :)Steg 2: Här är mönstret:Bobble stygn: {YO och infoga krok i st, yo och dra e...

Bunney sele

Detta är en bunny sele! behöver du stoppa din sällskapsdjur från Spring bort väl göra detta!Steg 1: Du behöver:allt du behöver är sträng!Steg 2: Steg 1Knyt en slinga så stor som han kroppen sällskapsdjur lämnar vissa acsessSteg 3: Steg 2Lägg till loo...

Easter Bunny Tale

Do you know the Easter Bunny Tale?:) Det är så ägget med: P!! De säger en vacker fågel med en underbar låt bodde i en skog någonstans i Tyskland. Ett år, sårad fairy Eastera hittade den lilla fågeln så att hon hade omvandla den till en kanin för att...

Skapa kardborreband fäst blommor för virkade (eller andra) Caps

om du är som mig, du kanske gillar hattar att matcha de kläder du (eller någon annan) bär.Jag virkade en hatt av en mönster-bok med titeln "Söta och mysiga Caps" av fritid Arts, med mönster av Lori Adams. Mönstret heter "ruggig pillerburk&q...

Virkade leksaker (Amigurumi)

jag nyligen blev intresserad av amigurumi (virkade dockor och djur). Min första var en virkad kanin för min dotters 3: e födelsedag. Jag använde det bästa Bunny amigurumi mönstret från Lion Brand garn webbplats (http://www.lionbrand.com/cgi-bin/patte...

Madaline Rose - bomull-Ease Bunny

Bunny Madaline Rose var ett roligt projekt. Jag hittade hennes mönster i "knitsimple" våren/sommaren 2007 tidningen. Använda vänster över Lion Brand bomull lätthet garn virkade jag hennes kropp som instruktioner anges. Jag la min egen design för...

Virkad blomma hårnålar

dessa hårtillbehör är mycket enkelt att skapa och definitivt iögonfallande. Jag virkade både blommor med blå garn 3.75cm storlek Barr. Efter den virkning var fullständig, var allt jag gjorde infoga en bobby pin genom en del av garn på baksidan av var...

Lätt virkade miniatyr Granny Square Babyfilt

jag är medlem i en välgörenhetsorganisation som kallas Trådar av kärlek. Trådar av kärlek är en sömnad ministeriet tillgodose behoven hos små prematura barn och nyfödda som kämpar för att överleva eller som dör på grund av dödföddhet, missfall eller...

Honey Bunny

gjorde denna kanin tjej att jag kärleksfullt heter honey Bunny från ett lejon varumärke mönster kallas bästa Bunny. Jag virkade henne från Vanna's Choice vit och dammiga rosa garn. Jag gav henne också en suddig liten svans tillverkad av ett annat gar...

Jonglering Club sele

Jag är en jonglör från Montreal, och som mest finansiellt utmanas unga människor, jag är ekonomiskt ifrågasättas. Detta har gjort något för att dämpa min besatthet med slängde brinnande saker runt, men det gör en inverkan på vad jonglering rekvisita...

Remote Control katt sele

Ja, du läste titeln rätt. Oroa dig inte, inga katter kom till skada i skapandet av detta projekt. Katter är kul i sig, men detta är 2014! Är det inte på tiden att vi tog katter in i modern tid? Och genom att föra in i modern tid, menar jag kombinera...

Handgjorda kaffe Scoop

I detta Instructable kommer jag detalj stegen jag tog för att skapa denna handgjorda kaffe scoop. Det var en rolig process som är säker på att få något bruk i alla koffein missbrukare kök. Detta är min allra första Instructable så någon konstruktiv f...

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

Virkade fyrkantig hatt - Instructable Robot, Sponge Bob & WALL-E

En av de projekt som har simmat runt i mitt huvud var denna "fyrkantig" stil hatt, även kallad en jester hatt. Jag kunde inte motstå att ange Instructable Robot tävlingen så detta Instructable är en produkt av två.Medan jag var att skapa robot h...

Ribbon broderad duk smycken/suvenir plastlåda (A perfekt handgjorda present)

alla älskar presenter på jul, och speciellt handgjorda. De är verkligen beundrad av de flesta människor att visa sina starka känslor och känslor till andra. I detta instructable jag delar mönstret av en av mina bästa handgjorda gåvor som definitivt k...

Designa en ledad Wing sele

detta är del ett av byggprocessen, eftersom vissa människor 's sista mönster kan variera. Bara forskning, design och några räknare matematik i denna del. Hoppa över inte denna del dock, det är ganska viktigt.Steg 1: ¡Research tid! Det är alltid bra a...

Bunny öron hatt hemliga fack

detta är en steg för steg handledning om hur att göra din bunny hatt avdelning.Steg 1: Samla materialMaterial du behöver är någon form av vitt tyg (vara det några strumpor eller ens sy ihop dina egna öron), en mössa (i vårt fall en fedora), piprensar...

Bunny Rabbit Hoodie

Jag såg en söt kanin hoodie online och verkligen ville det men tanken att jag lätt skulle kunna göra min egen och det skulle kosta mindre också. Denna hoodie kostar $14.95 och tyg jag hade runt min lägenhet. Några gamla hoodie gör jag hade inte några...

Bunny kalebass Chick boet Craft

jag växte ett överflöd av fågel hus kalebasser för bearbetning av flera år sedan. Nyligen hittade jag en av mina torkade kalebasser som var i bättre skick än resten. Jag ville göra ett hantverk med det men jag visste inte vad jag ska göra. Jag var tä...