Hemgjorda kaffe Burr Grinderdetta projekt var inspirerad av jeffkobi's kaffe Burr köttkvarn kvarstad för KitchenAid Mixer. Jag var perusing tidigare tävlingar och upptäckte hans vinnande bidraget i tävlingen kaffe. Jag älskade den.

Power take off på Kitchenaid mixern är definitivt en underutnyttjad resurs och hans användning av det inspirerades. Jag bestämde mig att göra min egen version av samma koncept... Tja... eftersom jag ville.

Låt oss gå vidare skall vi?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffe Burr köttkvarn kvarstad för KitchenAid Mixer

Nyligen började jag att njuta av en kopp kaffe på morgonen. Jag hade en "helikopter blade" kaffekvarn i år och bestämde sig för att uppgradera till en billig hand-vev burr grinder (Kyocera CM50 - $39 på Amazon). Denna kvarn har koniska keramiska...

Hur att reparera/ta bort på/av-knappen på en Breville BCG450XL koniska burr grinder

OBH Nordica BCG450XL är en stor koniska burr grinder som min far älskar för dess förmåga att hjälpa honom att producera en fantastisk kopp kaffe. Det har dock en allvarlig design fel: på/av-knappen, som är överflödiga med start-knappen, tenderar att...

Hemgjorda kaffe SKUMSLEV

på jobbet har vi gratis kaffe till oss, tillsammans med alla kaffe-mate vi kan önska. Problemet är, köpta kaffe creamers tenderar att ha fler ingredienser än Gud, men jag vill inte alltid helt enkelt mjölk eller half-and-half. Jag vill ha något med s...

Burst av koffein dusch tvål (aka hemgjorda kaffe baserat lye soap)

folk som känner mig, vet att jag behöver mitt kaffe. Inte bara på morgonen, även om jag är en bättre människa när jag startar min dag med några, men på eftermiddagen, på kvällen, och naturligtvis en kopp på natten (jag är en av de udda människor som...

Hemgjorda kaffe ljus!

Här är min ursprungliga kaffe ljus recept!Detta projekt är roligt, Billigt och enkelt (om du gör det rätt!)Jag såg några funky ljus i butiken (tror jag de var Yankee), och jag tänkte för mig själv... "Wow, jag kan göra en av dessa med några hushållsf...

Hemgjorda kaffe Marshmallows

varje semesterperioden jag göra partier av olika färgat och smaksatt marshmallows. Här är definitivt en favorit. De smälter i munnen. De är läckra ensam, i varm choklad, hackade upp och läggs till kola eller brownies, doppad i choklad...Prova olika s...

Snabb kaffe Grinder Hummus

Känn dig 1-2 portioner av humus i 15-20 minuter med hjälp av detta kaffe grinder trick.Bladig Kaffemalare är bane av kaffe snobbar överallt. (Om du vill göra kaffe prova en burr grinder. Skillnaden är stark.) Det betyder inte att blad kvarnen är inge...

Hur du njuta av ditt kaffe mer hemma & arbete

fram till för några år sedan gjorde jag resor till Starbucks flera gånger i veckan, tro att deras kaffe var bättre än kaffe jag att bryggt hemma. Efter att några justeringar till min kaffe-processen, tror jag nu att kaffe jag brygger själv är mycket...

4 olika kaffe grillar

här är fyra sätt att grilla din egen gröna kaffebönor, på de billiga! Dessa kafferosterier kan kosta dig lite att ingenting.Under de senaste åren har jag utvecklats från att dricka kaffe "från hyllan", till slipning mina egna bönor, som kommer r...

Rosta kaffe hemma

Ett ord om utrustningDet finns en mängd metoder för rostat kaffe hemma med hjälp av en mängd enheter. Från luften popcorn poppers till propan Grill har alla egen unika begränsningar och funktioner. Detta Instructable fokuserar på rostat kaffe på hem...

Göra Expresso med Saeco Aroma expresso maskin

jag kommer att visa dig hur man gör en kopp espresso med en Saeco aroma.Steg 1: Du behöver: Behöver du:EspressomaskinenEn kaffekoppKaffebönoren kvarn (jag använder Saeco Connical Burr Grinder)Mjölken 1 kopp mätglasetExtra koppSteg 2: Börja Mala dina...

Perfekt Espresso med Aerobie Aeropress och Hario Skerton

Nästan kan perfekt Espresso och många andra varianter av kaffe uppnås med mycket billigt sätt. Brygger från dyra maskiner kan replikeras med min process och endast offra några konsekvens eller uppskumning förmåga.Här är vad du behöver;En Aeropress oc...

Fiddlehead ormbunkar i kokosmjölk

I Indonesien kallar vi denna typ av matlagning som Gulai/Gule, som nästan liknar curry i smaken.Steg 1: ingredienser 325 g fiol-head ormbunkar400 ml burk kokosmjölk1 1/2 kan vatten (med burken från kokosmjölk)1/4 c torkade små räkor (finns i asiatisk...

Hur du dra bättre Espresso skott

utforska: dessa tips är för att dra bättre espresso skott på en halvautomatisk hem espressomaskin med en trycksatt Portafiltret. Du kan göra det!Steg 1: terminologi Portafiltret - handtaget som håller filtret korgen där du placerar marken espresso.Br...

Espressokaffe

trött på att spendera $3 varje morgon för din espressokaffe halv koffeinfritt, låg fett, extra skum latte? Jag var, trots att jag var mellan maskiner eftersom min 10 år gamla espressomaskin dog och det tog mig ett tag att lista ut min uppgraderingsvä...

Den kompletta Aeropress Guide

Aeropress är min favorit billiga kaffebryggare på planeten. Det är vida överlägsen smak franska pressen och om du gillar ditt kaffe stark eller espresso-liknande, bättre än Häll över också. Det är under $30, snabb, god och lätt att rengöra. Nyckeln ä...

Hur till göra choklad från Scratch

choklad är ett livsmedel som är samtidigt överallt och mystiska. Choklad är överallt - i kakor, i godis, i drycker. Men vet få människor verkligen hur choklad görs. Ännu färre har faktiskt deras ögonen på en kakaobönan, än mindre en kakao pod.Efter o...

Kycklingsoppa med vitkål och äpple

Med ankomsten av januari, känd i USA som "National soppa månad", jag flippade igenom recept, och tänkte jag skulle ge detta en chans. Jag är så glad att jag gjorde! En rejäl och hälsosam soppa som räcker långt!Denna soppa är inte bara läckra, me...

Seattle gnugga fläskfilé

du har gamla vänner kommer in för helgen och du måste mata dem. Vad är bättre än grill? Kaffe? Choklad? Faktiskt, det är en kuggfråga. Det verkliga svaret är hemliga alternativ D) alla ovanstående. Gå med mig som jag skapa den oheliga blandning av fa...