Hur jag titta på en solförmörkelse eller kolla in solfläckarnaOK, första sakerna första. OM NÅGON BLIR SKADAD GÖR DETTA ÄR JAG INTE ANSVARIG. ---GÖR INTE DETTA OM DU INTE HAR DEN KORREKTA SVETSARE FILTER OBJEKTIV. BARN FÖRSÖK INTE DETTA ALLS, VUXNA OM DU PROVA DET OCH DU GLÖMMER VAD DU GÖR ELLER AV NÅGON ANLEDNING BLI SÅRAD, JAG ÄR INTE ANSVARIG.

Bilderna visas togs genom en svetsare lins. Dessa svetsare objektiv är inte av samma kvalitet optik som en astronomi objektiv är, så du kan se på bilden inte är klart. Detta kan relateras till mig utan att veta hur att få kameran att fokusera korrekt när jag håller svetsare linsen framför kameran.

Bilderna visas använde jag en vanlig vardag digital kamera (Samsung WB50F att vara exakt).

Att ta en bild:

1. aktivera din kamera

2. Placera svetsare linsen i kameran som nära kameralinsen som möjligt. Jag vila min svetsare lins mot kanten av kameralinsen.

3 som du börjar att flytta kameran mot solen (samtidigt som svetsare lens mot kameralinsen), dölja dina ögon bakom kameran själv och titta på kamerans sökare skärmen/Visa. Det skulle nog vara bäst att göra något för att hålla svetsare linsen mot kameran.

4. ta ditt skott när du tror du kan med fokus och zoom så gott du kan.

Jag försökte ta några bilder med min android telefon, igen med svetsare filter objektiv rätt upp mot telefonens kamera, men kameran på det är bara riktigt dåliga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du visar en solförmörkelse, solfläckar eller transitering av Venus!

Tittar på en eclipse eller andra solar händelse är väldigt roligt, och ett utmärkt sätt att involvera barnen i lärande om vetenskap. Jag skriver detta på kvällen den 20 maj 2012, precis efter en stor (kamgängad) solförmörkelse, och i väntan på Juni 5...

Hur man skjuter solförmörkelse

Ritwika delar hennes solförmörkelse skytte setup....

Solförmörkelse betraktare läser glasögon och kartong

Solförmörkelser är sällsynta astronomiska händelser som är spännande att titta på, men kräva någon form av utrustning för säker visning. Även om de flesta av solen skyms, den fortfarande avger tillräckligt med ljus, särskilt ultraviolett ljus, som ka...

Solförmörkelse Viewer

De flesta solförmörkelse tittare är gjorda så att du inte har att stirra på solen. Medan väl avsikter är bra tycker jag så tråkigt. Så här går. Följ alla varningar och vara säker.Steg 1: Varför detta?Jag ogillade ofta de flesta solar tittare eftersom...

Hur jag gör en Pizza

Hej, alla! Jag gjorde detta fiffiga video som visar hur jag gör en pizza. Jag hoppas du gillar det!Jag är mer än glad att svara på alla frågor du kan ha i kommentarerna. Tack för att titta på.Musiken är "Burning estrader" av Matt Stevens, och an...

Hur jag konstruerade och byggde min 5 fot fots longboard

denna longboard har varit juvelen av mina skapelser för det gångna året och även om processen för att konstruera en har varit detaljerade, jag ville visa min tankeprocess bakom att göra denna minnesvärda styrelse. Denna styrelse har aldrig lämnat min...

Hur jag fixa felmeddelande E74 på min Xbox 360 (om ingenting fungerar)

detta är inte en full detalj handledning, men jag ville visa dig hur jag fixa min Xbox 360. När jag fick E74 för första gången jag försökte hitta handledning hur man fixar det och vad det var. För det första är en överhettning från grafikkortet. Norm...

Hur jag använder solen att kyla mitt hus.

Detta instructable kommer att visa dig hur jag konverterade en 240 volt taket genom avdunstning luftkonditioneringen till en mobil enhet som kör på min DIY 12 volt solar setup.Min setup stöder de 2 viktigaste sakerna i huset.12 volt öl kylskåp och lu...

Snabb och smutsig Camera Obscura Visa Venus transitering eller solförmörkelser

uppdatera 6/5/2012: det ser ut som din storlek är en balans mellan ett större hål för mer ljus och ett mindre hål för en skarpare bild. Min fru och jag kunde se Venus svagt men vi fick bra bilder. Detta kommer förmodligen fungera bättre för en större...

Mediterar Buddha staty: Hur jag gjorde en

Jag har skulptera huvuden nyligen för masker och jag bestämde mig för att, som en paus, jag skulle skulptera något har jag alltid väsentligt önskat, att äga en Buddha staty (jag definitivt känner ironin i detta).Så, jag ska försöka förklara och visa...

Trä svärd och hur jag lärde mig att älska läder-arbete

Min 6-åriga brorson har varit på mitt fall i nära 10 månader att bygga honom ett trä svärd. Även om jag ser honom bara några månaders mellanrum, varje konversation börjar och slutar med, "Hur är min trä svärd kommer?" Jag äntligen fick min skit...

Hur jag använder trä faner (med ett nicka mot Trompe L'Oeil)

jag är konstnär och jag ofta införliva trä faner, japanska papper, samt trycksaker i mitt arbete. Jag är också intresserad av boken strukturer och grafik och bitarna jag skapar oftast innehåller delar av varje. Under åren dessa bitar har vuxit mer sk...

Hur jag dämpa min Kick Drum

Hej, detta Instructable kommer att visa dig hur jag får en djup dovt punch ljud från min kick trumma. Jag säga hur "I" få mitt ljud eftersom alla gillar ett annat ljud.Steg 1: Smeten huvud Först och främst, alltför få en "duns ljud från din...

Hur jag gjorde kalimba

jag hade sett att vissa människor gör hemgjord kalimbas aka tummen pianon.Jag beslutat att göra vissa kalimbas.Steg 1: Hur jag började att göra Första någon i familjen druckit te. Där fick jag plåtburk. Jag skär aluminium stång och ett större spö.Jag...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Den otroligt över bakåtkompilerade namnbricka – hur jag gjorde en namnbricka med en Laser & Vinyl Cutter

Här är bilder och steg för steg-anteckningar om hur du använder en laser & vinyl cutter göra en namnbrickaMed hjälp av CAD-programvara, en $18.000 laserskärare och en vinyl cutter, gjorde jag en handfull namnetiketter för arrangörer av New England Ve...

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

Hur jag gör bok bindande

Jag har gjort en hel del min egen skissböcker i flera år, och detta är hur jag gör det just nu. Det fungerar ganska bra utan stor, dyr utrustning så jag tänkte jag skulle dela hur jag gör det för människor som vill prova bok bindande utan stora inves...

Hur jag gjorde den "Främmande" film ägg Prop

Jag hade här hur historien postat över på det goda folket av 3DHubs men jag tänkte jag skulle dela det med er också, aldrig gör ont att dela nu gör det? ;-)Denna vän till mig är en stor "Aliens"-film fan. Han är en skicklig airbrush-konstnär och...