Jimmy DiResta samarbete: 26 geometri, linjaler & mönster Workshop TipsHej Instructables gemenskapen,

dess varit ett tag sedan min senaste release men slutligen här är steg fyra i talserien Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig. En av anledningarna till varför det tog längre tid att skapa detta Instructable var användningen av GIF: s skapats för att hjälpa dig att illustrera några av de tips och tricks. Några av dem är relativt stora i storlek så tänk med oss och ha tålamod medan sidan läses.

Denna gång handlar det om Tips och Tricks kring geometri, linjaler & mönster.

Användare av mobila App kan använda denna länk för att titta på video.

Vänligen kolla in Jimmy Diresta kanal och Känn dig fri att prenumerera om du gillar honom och hans projekt.

Glöm inte att kolla den sista sidan i detta Instructable för min månatliga Giveaway (och när du ändå håller på kan du kolla min andra Instructables eller videoklipp på min egen kanal.

Snälla ge oss en liknande och en omröstning om du lär dig minst ett nytt trick från denna Video eller Instructable ;)

Cheers Alex

Se Steg
Relaterade Ämnen

20 slipning & skrapning Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,här är redan del tre av denna serie Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig.Denna gång handlar det om Tips och Tricks kring slipning & Scraping.Användare av mobila App kan använda denna länk för att titta på...

5 hot lim Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka har jag förmånen att dela med dig ett samverkansprojekt med Jimmy Diresta och mig själv! Han är verkligen en extra maker och en av anledningarna till varför jag startade min egen YouTube-kanal.De av er som ve...

7 borstar & färg kan Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,här är den andra delen av Jimmy Tips serien som utlovat i det tidigare samarbetet Instructable mellan Jimmy Diresta och mig.Denna gång dess allt om penslar och färg burkar och som ni ser i rubriken vi har gått från en ma...

Mini överlevnad kniv tillverkad av en gammal såg bladet - Jimmy Diresta inspirerade

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt afternoon projekt. En sak som irriterat mig ganska länge när att göra pocket survival kit var att jag aldrig hade jag en fast kniv som skulle passa in i en liten mynta tenn. Jag vet a...

3D tryckt reaktion Diffusion mönster

Jag är inspirerad av den visuella och skulpturala verken:Nervsystemet: http://n-e-r-v-o-u-s.com/Karsten Schmidt: http://postspectacular.com/Jonathan McCabe: https://www.flickr.com/photos/jonathanmccabe/sets/Peter Jellitsch: http://www.peterjellitsch....

Testa en skon mönster

Om du har sett min andra Instructable "Gör din egen sko mönster" http://tinyurl.com/hyxqng2 har du en första redigera av ett papper skon mönster. För att utveckla utformningen och justera passformen måste du göra en mock-up eller pull-over (dra...

Däck trä Dump Cart

Det finns ingen brist på gratis behandlat virke på Craigslist.Så om du sluta bygga eller Riva del av ett däck, kan du hamna i en besvärlig situation. Vad göra med alla det weathered-and-wavy-yet-still-decent däck trä?Innan du skickar din bråte högen...

Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)

Bakgrund:Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning ge...

3D skanning med NextEngine 3D Scanner HD

detta instructable ger en introduktion till att använda NextEngine 3D Scanner HD på MAKlab, Glasgow.Det finns en PDF handledning tillhandahålls av NextEngine som går in i detalj, men det är lite svårt att hoppa rakt in i skanning från. Denna guide ko...

Wood & aluminium YouTube spela knappen för 1000 Subs!!!

Hej Instructables gemenskapen,här är mitt tack till 1000 abonnenter på min YouTube kanal! Eftersom många av mina abonnenterna kom från att besöka mina Instructables projekt skulle jag vilja tacka er alla för ert stöd, feedback och motiverande komment...

GaussGun / spolevapen elektronik och teknik projekt

Jag beslöt att göra den Gold Crest Award på min college, som är en stor certifiering från British Science Association som ger studenter en möjlighet att utöka sina kunskaper om vetenskap, teknik, teknik och matematik genom att slutföra ett projekt sj...

Löstagbar 360deg "Mag-ljus" för Workshop glasögon

Har du någonsin ville ljus medan du arbetar, men ville ha båda händerna fria?Dessa Mag-lampor hålla på sidorna av dina skyddsglasögon - men också läggas till hjälmar, örat-försvarare, cyklar, borrar, Rave, du namn den. Jag tror att vad är bra med dem...

Festival tält Finder

Kan ofta vara ganska knepigt att hitta tältet i en stor festival eller campingen! Miles på miles av liknande ser tält, mörka stigar mellan dem och som ofta inte (för mig åtminstone) en öl inne du kan supa tältet att hitta förmåga.Ange festival tält f...

Cookie tenn Banjo del 3: Gör Tuning pinnar från skrot trä

fortsätter äventyret börjat på Cookie tenn Banjo Del1.Här är hur man gör trim pinnarna för din Banjo.Du kan hoppa över detta genom att köpa kommersiella violin pinnar eller genom att få maskin mottagare från skräp eller nya källor. Vissa människor an...

50 år gamla Vise restaurering-med grundläggande verktyg

Jag har velat köpa ett skruvstäd under lång tid, men Griffins är mycket dyra.Lyckligtvis, igår, när jag hjälpte min morfar organisera och ordna några verktyg i sin verktygslådor, Vi hittade ett riktigt gamla vise, visar det sig att min Store-farfar a...

Ball Peen (aka bollen Pein) hammare restaurering

Jag har ett halvt dussin gamla hammare av olika typer med skadade eller trasiga handtag. Som den vise restaurering jag gjorde förra gången, jag hade noll erfarenhet ersätter hammare handtag och var lite nervös över förstör en cool gammal hammare. Eft...

Verkstad Sign

Jag gjorde detta workshop tecken att hålla min träbearbetning klistermärke samling på, jag blev inspirerad att göra det efter att ha sett Jimmy DiRestas YouTube-videor.Jag gjorde en video av projektet vänligen tummen upp och abonnera!Du behöver1\4 bl...

Penna nyckelhållare

Efter att titta på jimmy diresta och se cool allt han gör - jag märkte att han använder en hel del saker att de inte är avsedda att användas. Carving en kniv av en gigantisk bit skrot metall på marken - eller att göra en gitarr från en ak47.Jag älska...

Dekorativ prydnad buren

För min post i 3D tryckt prydnad utmaning ville jag bygga bort av en Juldekoration som de flesta av oss redan egna dussintals, prydnader glaskula. För att göra prydnad buren enkelt att skriva ut, designade jag den i två halvor som lätt glider ihop oc...