Köttbullar och surkål soppa (ungersk maträtt)Servera som är, med en bit bröd eller pasta (alla sorters pasta, väl förutom lasagne :)).

Se Steg
Relaterade Ämnen

Slovakiska rökt korv och surkål soppa (kapusta polievka)

år sedan när jag tillbringade min första jul med mina flickvänner föräldrar, (hennes pappa är ungerska, hennes mor är slovakiska, hon själv föddes i bratislava Slovakien) hennes pappa gjorde surkål soppa.Jag var tveksam på första, men jag är alltid s...

Hemgjord Marinara sås med köttbullar och Braciole

att göra ett gammalt familjerecept är alltid roligt och spännande. Jag försöker att lära sig alla recept som min mormor vet innan det är för sent, och alla blir förlorade. Jag har redan blivit skickliga med bruschetta. Men de tre viktigaste recept, d...

Krämig potatis och purjolök soppa

potatis och purjolök soppa är en traditionell krämig sommar soppa att njuta av varmt eller kallt.Med tillägg av vita bönor eller cannellini bönor har denna purjolök och potatis soppa en smälta i din mun krämig konsistens. Bett av purjolök och skarpa...

Vegansk grädde av svamp och Wild Rice soppa

denna läckra och rejäl soppa är helt klassiska komfort-mat. Dess stora för kallt väder, eller som en vegan alternativ till chicken soup när du inte känner dig väl. Dess också jättelätt att göra!Prep tid: 10-15 minuterCook tid: ca 1 timmeIngredienser1...

Päron och sötpotatis soppa

Jag tycker verkligen att denna soppa smakar som Thanksgiving i en skål. Och det är gott. Det fryser väl, alltför. Jag gör det minst två gånger i månaden, eftersom det är trevligt för luncher för mig och DH gillar det för en snabb middag efter en lång...

Surkål soppa

Surkål soppan äts ofta i länder i hela Europa. Men det är inte allas kopp te. Det blir. Om du inte är van att det du kan finna det konstigt men om du inte har provat det men jag tror du ska ge det en chans eftersom... Ja, eftersom det är mumsigt och...

Billigt och lata Nute soppa 15 minuter gjort

Hej alla, så en pot matlagning på dess helt grunderna. en hacka med en kniv, inga krångliga temperaturer.alla näringen av kött och grönsaker och mångsidig nog att passa allas smaker.riktigt billigt, extremt svårt att bränna och 15 minuter från pannan...

Krämig rostad blomkål och kronärtskocka soppa

han första gången jag introducerades till blomkål soppa var på en middag. Jag trodde Usch, verkligen? Men jag ville inte att vara ohövlig, så jag försökte det och det visade sig vara mycket bra och hälsosamt för start! Jag trodde jag skulle sätta en...

Läckra blomkål och Stilton ost soppa

Denna härliga kombination av blomkål och Stilton ost gör en tjock, uppvärmningen soppa. Det kalla vädret är definitivt påverka vad jag lagar mat just nu och jag är sugen näringsrik, tröstande mat! Detta är ett snabbt och enkelt recept och blir färdig...

Tid och rum trevlig soppa

Det handlar om soppa utan vatten.Jag fick idén för några år sedan från en studiekamrat. Hon hade en plastflaska i sin kyl fylld med några konstiga blandning. Under helgerna beredd hennes mamma "koncentrerad soppa" för en vecka. Varje dag hon klä...

Köttbullar och ris pilaff - en Pot måltid recept

Plov är nationalrätten i Uzbekistan. Det finns många varianter av Plov-kan det göras med nötkött, lamm eller kyckling. Detta recept erbjuder en modern version av Plov med köttbullar. Det går snabbare att göra än den traditionella Plov, och det är myc...

Potatis och purjolök soppa (bacon och krutonger tillval)

1 liter (34oz) läcker purjolök och potatis soppa för 3$.Steg 1: ingredienserDu behöver:1 purjolök2 onoins6 potatisar2 kuber av bouillon2 dl (6, 7oz) matlagning grädde (vanlig grädde fungerar bra)saltpeppar(bacon)(vitt bröd)Steg 2: I potten!Hacka purj...

Mo Betta svenska köttbullar och gräddsås

Grannkom, dessa är inte din IKEAs köttbullar men något mo bättre. Mo bacon! Dessa köttbullar infunderas med bacon att göra dem speciella.Beredd med en pan gräddsås som gör det ännu mer läckra.Varning: försök inte äta massa mängder av svenska köttbull...

Blandade grönsaker gryta (ungersk maträtt)

Denna läckra friska gryta är enkla att göra och du kan fungera som är eller lägga Skivad korv, wieners, kyckling limpa skivor etc i den. Kan också serveras med rostat bröd, ris eller pasta.Steg 1: metod 1 kg påse blandade grönsaker som majs, morot, ä...

Turkiet gryta (ungersk maträtt)

I Ungern, denna maträtt som kallas Porkolt Pulyka och det är super enkelt att göra ännu läcker.Steg 1: metod 1/2 av 1 stor rödlök, fint hackad400 g kalkonbröst, ingen hud, inga ben, kubikvatten som behövs1 msk paprika pulver2 msk margarin (du kan anv...

Köttbullar och Spag

Köttbullarna är i grunden en choklad kaka med röda färgämne bara lite mindre kakaopulver.För spaghettin jag gjorde blandningen av Alpro soja vaniljsås, mandel mjölk och glass, och lagt till agar agar.Jag syringed det till en 2 meter 4mm slang och sat...

Min Pasta och gula delade ärter Veggie maträtt

jag har ett recept på botten. Det tar 45 min att slutföra från sjudande av de gula ärtorna att dela det i en skål. Förlåt mina instruktioner som dess min första gången att sätta allt ihop.Chili... Du kan missa det om du föredrar att.Två lök och vitlö...

Pho Bo Vien (vietnamesiska köttbullar soppa mitt sätt)

En av häfta mat i vårt hus :)Steg 1: Inköpslistan Att göra denna soppa du behöver:KöttfärsKo ben för att göra lagerRice stickRock sockerPho kub (du kan också använda pho påse, eller du kan göra din egen)Kryddor ris som som stjärnanis, pulver, etcHois...

Spaghetti och köttbullar

Ett par månader sedan var jag suget spaghetti och köttbullar. Jag sökte och sökte men alla recept jag hittade såg lite kortfattat. (Grädde svamp soppa i köttbullar? USCH!) Slutligen hittade jag detta recept av Lidia Bastianich, som visade sig ganska...