Krämig Fettucine med ryktade Shitake svamp & majs - Vegan & glutenfriDetta är en av min gå till recept när jag är sugen lite krämig pasta som är smakrika ändå ljus. Shitake svamp låna en robust smak till denna maträtt medan majs ger en härlig sötma och balanserar allt. Detta är en asiatisk fusion maträtt som kombinerar indiska kryddor med italienska begreppet pasta. Det också friska ännu tröstande, vad mer kan man begära?

För recept av lysande lever med Carol, gå till:

http://www.youtube.com/user/luminouslivingcarol

HÄR ÄR HUR MAN GÖR DET:

INGREDIENSER:

7 stora shitake svamp, skivad

1 rödlök, skivad

8 vitlöksklyftor, hackad

1 bord sked olivolja

1/2 dl grönsaksbuljong

1 kopp färska/frysta ärtor

1 kopp färska/frysta majs

1.5 kopp ekologisk lätt kokosmjölk (du kan använda vanlig kokosmjölk om du föredrar)

Generös skvätt curry pulver

Generös skvätt malen spiskummin

Skvätt vitlök salt

Skvätt havssalt

Skvätt svartpeppar

Koriander

1 msk naturlig svamp kryddningen (Po Lu Ku märke, tillgänglig på amazon.com eller vissa asiatiska matbutiker)

Glutenfri brunt ris Fettuccine - Tinkyada varumärke

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arbetar "digg mig ' tshirt med Grävaren knapp kit

en fungerande" digg mig ' tshirt med Grävaren knapp satsen. digg migSteg 1: Introduktion/inspiration jag ville ha ett projekt som var relaterade till digg, jag inte minns exakt hur jag kom upp med en fungerande "digg mig ' tshirt, men det kan ha...

Akryl Terrarium Makeover med UV-Faux svamp plattformar

I dess 20 år mitt akryl akvarium har inrymt ett utbud av sött och salt vatten fisk, inklusive sjöhästar, och för det senaste året har varit hem till mina två eremitkräftor, Snake Pliskin och Handi-krabba. Att veta hur mycket eremitkräftor gillar att...

Farinata (kikärtor tunnbröd) med tomat & majs tartar - Vegan & glutenfri

I detta recept gör jag en friskare och lättare version av farinata, som är en traditionell italiensk kikärtor tunnbröd. Farinata kommer från Ligurien, norra Italien och det äts som en gata mat. Tillverkad med kikärtsmjöl, är Farinata krispiga på utsi...

Pasta med kyckling och svamp i Madeira vin sås

Penne pasta med kyckling, knapp och cremini svampar, i en rik, krämig, Madeiravin sås. Denna maträtt är min återskapande av min pappas favorit maträtt på The Cheesecake Factory, Pasta Da Vinci, runt vårt hus kallar vi det Pasta Da Stephie (mitt namn)...

DIY Smart Följ mig Drone med kamera (Arduino baserat)

Drönare är mycket populära leksaker och verktyg dessa dagar. Du kan hitta professional och även nybörjare drönare och flygande prylar på marknaden. Jag har fyra drönare (quadcopters och hexcopters), eftersom jag älskar allt som flyger, men 200 flyg ä...

A Följ mig robot med enkel krets

Dess en mycket enkel och lätt att göra följa mig robot. Det kan känna närvaron av objekt som skall följas med hjälp av infraröd (IR) sensor. Det finns en IR-Led och två IR fotodiod (med tillbaka IR-Filter). När IR får speglas från ett närliggande obj...

Grädde med ryktade Butternut Squash soppa

jag tog matlagningskurs första kvartalet i skolan. Vi försökte fokusera på säsongsbetonade livsmedel och därför var många av våra rätter baserade runt squashen. Originalet hade för mycket curry för mig så jag minskat som lite och även lagt kastanjern...

DIY med blommor: Blommig svamp i en låda

I Floraqueens senaste serie, gör det själv med blommor, kommer vi att visa dig hur man gör alla typer av objekt och dekorationer för hem och trädgård med blommor och andra billiga material. Först upp, en svamp-in-a-box dekoration du kan sätta i eller...

Riskokaren stuvad Bee Hoon med kyckling och svamp

Denna stuvade bee hoon (ris spån) är ett recept som jag skapat med hjälp av en riskokare och en enkel en-skålen måltid för att piska upp hemma. Det är snabbt att förbereda de ingredienserna är lätt att hitta. Mängden av ingredienser är också varieran...

Hur man BBQ biff: Prime Rib Steak med Peperonata eller svampsås

Ja är BBQ säsongen här! Koppla av med vänner och familj är vad det handlar om rätt?Lätt matlagning på grillen i hemmet, stugan eller camp webbplats är den bästa R & R, men du behöver inte vänta till helgen att njuta av en fin saftig stek... men, du b...

Super saftiga fläsk burgare med Bacon och svamp

Vill du prova något lite annorlunda för middag? Intresserad av en hamburgare som är saftig och smakrik men inte rött kött? Med en timme och några verktyg kan denna skönhet vara din att imponera även de snobbiest av burger ätare!Steg 1: Prep och ingre...

Peta-mig Pincushion med armband

jag vet det finns en miljon olika nåldynor ute och att ströva pins lätt kan vara petade i nästan alla närliggande objekt, men jag vet också att stiften kan promenera och efter att hitta dem i alla typer av udda platser, och att glömma en eller två so...

Krämig kyckling med nudlar

Denna maträtt är med långsam spis/lerkruka pottenSteg 1: metod Du kan göra som nedan men jag ger också en variant på botten. Jag gör på detta sätt när jag vill se till att barnen äter grönsaker :)I din långsam spis:Häll 1 c hönsbuljong och placera i...

Vad veganer med förkylningar äta? Vegan Kycklingsoppa

Jag svor när jag gick vegan att alla mina livsmedel skulle smaka lika bra som maten jag hade alltid ätit. Så långt är allt bra. Utom jag har varit slåss mot en kall och kände att det var dags för en trevlig "kyckling" soppa och början till säng...

Vegan glutenfri 4 ingrediens puddingar med en hemlig ingrediens

I kväll gjorde jag dessa skönheter! :) ååh Ja!De är:KRÄMIGLÄCKRALÄTT ATT GÖRAFRISKAVEGANGLUTENFRIMYCKET YUMMYVad är den hemliga ingrediensen, jag hör dig säga??? Tja... A-V-O-C-A-D-O!!! Ååh Ja, du smakar inte det & det gör dessa välsmakande lätt pudd...

Spaghetti Marinara med ärtor & kapris - Vegan & glutenfri

En av mina favorit gå-till rätter som jag älskar att piska upp är Spaghetti Marinara. Inget slår en bra klassiska Marinara sås som är nyligen gjord från grunden. Såsen är grunden för allt. Gå med mig som jag visa dig hur man gör detta traditionella i...

Vegan glutenfri säsongens sallad med rättika & tofu!

I kväll, uppfunnit jag denna härlig sallad med riven rättika, morötter, blöt stora russin & massor mer... Jag gjorde en enkel balsamvinäger dressing & serveras med stekt tofu bitar. Det var en super läckra sallad som var också säsongsbetonade! Yum...

Hur man gör en asiatisk inspirerad nudelsoppa för $2,50

min dollar store, Dollarama, har en mängd mat delen.En hel del av de grundläggande märlor av nordamerikanska kosten, och några av en asiatisk kost, nu finns det för mycket billigare än de ursprungliga erbjuder i en livsmedelsbutik.Okej, så att nudlar...

Tryfferade potatismos med svamp

Tryffel är en av de godaste och berusande smakerna i existens. (Och jag talar här om tryffel, relativt av champinjoner, inte choklad tryffel, som också är underbar). Det är något med trufles som går utöver smak och lukt och verkar orsaka en full body...