Vegan glutenfri 4 ingrediens puddingar med en hemlig ingrediensI kväll gjorde jag dessa skönheter! :) ååh Ja!

De är:

KRÄMIG

LÄCKRA

LÄTT ATT GÖRA

FRISKA

VEGAN

GLUTENFRI

MYCKET YUMMY

Vad är den hemliga ingrediensen, jag hör dig säga??? Tja... A-V-O-C-A-D-O!!! Ååh Ja, du smakar inte det & det gör dessa välsmakande lätt puddingar mycket krämig och tjock! :)

Recept: för 3 efterrätter!
Ingredienser:

2 mogna avokado, skalade & stor sten bort, grön-gul köttet öste ut med en stor sked, är det mycket lätt sätt

1/2 dl lönnsirap, klass C

1/2 kopp + 1/4 kopp färskt starkare kaffe

1/4 kopp raw cacao powder

Metod:

1. Placera varje ingrediens i denna ordning i din Vitamix & Placera tamperen i försedda locket också. Blanda på full effekt & på hög hastighet tills helt blandat. Detta tar bara 15-30 sekunder. Se att allt är väl blandat. Smak. Du måste smaka kaffe & sedan chokladen. Annat sätt anpassas till som du vill ha det! ;) Häll i härlig dessert koppar eller mindre kaffekoppar, min vintage & plats lite i kylen att svalna lite. Lägga dem på passande tefat och servera med en mindre sked & en älskad! :) En dessert fyller du verkligen upp, men på ett bra sätt! ;) xxx

Du hittar den även på min blogg här: http://sophiesfoodiefiles.wordpress.com/2014/10/20/4-ingredient-puddings/

Relaterade Ämnen

Vegan glutenfri säsongens sallad med rättika & tofu!

I kväll, uppfunnit jag denna härlig sallad med riven rättika, morötter, blöt stora russin & massor mer... Jag gjorde en enkel balsamvinäger dressing & serveras med stekt tofu bitar. Det var en super läckra sallad som var också säsongsbetonade! Yum...

Vegan glutenfri trippel kokos mandel smör mjuka kakor!

Dessa gudomliga mjuka kakor är Vegan + glutenfri! De är en bra frukost, en härlig mellanmål eller en bra efterrätt! De är också fina med lite god kokos te på sidan: dubbel yum! De gör också ett utmärkt mat gåva, alla fint insvept!Jag försäkra er om a...

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Vegan glutenfri kylskåp Tofu scramble!

I morse ville jag göra en härlig frukost tofu rusning! Jag var tvungen att använda upp några grönsaker från mitt kylskåp! Det är därför jag kallar detta ett kylskåp tofu scramble! Jag la några kryddor från mitt skafferi & till hålla den vegan & gl...

Virgin Strawberry dricker (med en hemlig ingrediens!)

Jordgubbar är i överflöd här tiden på året, så det är bara passande att använda dem för något gott och, inte minst, somrigt. Här, har jag använt dem för att göra en alkoholfri mousserande strawberry drink som både barn och vuxna kan njuta av. Och bäs...

Krämig Fettucine med ryktade Shitake svamp & majs - Vegan & glutenfri

Detta är en av min gå till recept när jag är sugen lite krämig pasta som är smakrika ändå ljus. Shitake svamp låna en robust smak till denna maträtt medan majs ger en härlig sötma och balanserar allt. Detta är en asiatisk fusion maträtt som kombinera...

Farinata (kikärtor tunnbröd) med tomat & majs tartar - Vegan & glutenfri

I detta recept gör jag en friskare och lättare version av farinata, som är en traditionell italiensk kikärtor tunnbröd. Farinata kommer från Ligurien, norra Italien och det äts som en gata mat. Tillverkad med kikärtsmjöl, är Farinata krispiga på utsi...

Spaghetti Marinara med ärtor & kapris - Vegan & glutenfri

En av mina favorit gå-till rätter som jag älskar att piska upp är Spaghetti Marinara. Inget slår en bra klassiska Marinara sås som är nyligen gjord från grunden. Såsen är grunden för allt. Gå med mig som jag visa dig hur man gör detta traditionella i...

Nötaktig quinoa havre müsli! Vegan & glutenfri!

I morse uppfunnit jag denna läckra välsmakande nötaktig quinoa-havre müsli, alla hemgjorda förstås! :) Detta är också Vegan & glutenfria också! Jag lagt till massor av bra saker till det, bara vänta & se!Denna granola är inte så söt, precis som ja...

En säsongsbetonad Vegan glutenfri sallad att imponera!

Det är så rik på olika smaker men ooh så gott också! Det är en kombination av råa livsmedel & grillad mat, som grillad röd witlof & grillad radicchio blad, blandades med en rosa grapefrukt & lönnsirap dressing, toppad med en rostad valnöt smul...

Ingen-olja Granola! Vegan & glutenfri!

I morse, gjorde jag det lätt att göra nr-olja granola! Du kan ändra nötter & använda oavsett nötter du har i huset, men hålla beloppen. Du kommer att älska det också! Jag vill tjäna granola, fortfarande varmt, med bra vegan soja yoghurt eller med var...

Vegan glutenfri bovete äpple havre ris muffins!

I går köpte jag glutenfritt bovetemjöl & glutenfria brunt rismjöl. Jag ville göra läckra muffins med dem så jag gjorde dessa skönheter!En muffin verkligen fyller du med matens goda & godhet för din kropp! De är inte det söta heller. Jag gjorde dem...

Vegan glutenfri solsken smoothy!

Solen sken denna morgon, detta gjorde mig väldigt glad så jag gjorde detta:LäckraVeganGlutenfriGulFrukostSmoothy! :)Recept: för 3 koppar = 750 mlIngredienser:1 kopp + 2 msk osötad mandelmjölk (280 ml)2 mogna saftiga apelsiner, skalade & vita bitarna...

Vegan morot tårta Cupcakes med Cream Cheese Frosting

Cupcake ingredienser:(gör 24)1 1/2 koppar vegetabilisk olja2 1/4 koppar mjöl2 koppar socker4 msk marken lin frön (blandat med 12 msk vatten)2 tsk kanel1 tsk bakpulver2 tsk bakpulver2 dl finhackad morötter (jag använde en matberedare och sedan packade...

Pumpa paj (vegan, glutenfri, soja fri)

Thanksgiving har den bästa menyn för någon semester i särklass, som kan göra diet en besvikelse kommer November (den enda gången det slår mig att missa Turkiet). Lyckligtvis, den bästa maten för hösten, vilket betyder att pumpa, fortfarande serveras...

Att göra en kartong huvud med en hemlig gömma plats

gjorde vi en låda i form av min sons huvud. Vi laser skurna bitar av taskboard (korrugerad kartong fungerar väl, alltför) och laminerade dem tillsammans. Cheferna pivots på en träpinne och hålls på plats av två magneterSteg 1: Ta fotografier Vi börja...

Enkel Cool sommar Quinoa och grönkål "Tabouli sallad"-vegan, glutenfri

en av mina favorit kylning sallader för en varm sommardag är min version av den libanesiska Tabouli salladen. De viktigaste ingredienserna för klassiska Tabouli sallad är knäckt vete och persilja. Jag gör denna glutenfri så jag använder Quinoa, ett k...

RAW choklad puddingar med en rosa virvel

Jag ville skapa en hälsosam raw choklad pudding men ville lägga till en virvlade något på toppen. Detta är vad jag skapat! Det ser inte ut fancy och snygg?Det är mycket god i smaken. Kan du gissa ingredienserna från pudding & från virvel???Låt oss se...

Vegan banan avokado carob puddingar!

De är supersnabb att göra i din Vitamix. Detta recept tar bara ca 2 minuter för att göra. Det är så lätt! Du kan äta rätt bort eller placera dem i kylen att svalna. Mums Mums, säger jag! ;) Vill du inte att digg i?Recept: för 3 dessert koppar = 750 m...