Nötaktig quinoa havre müsli! Vegan & glutenfri!I morse uppfunnit jag denna läckra välsmakande nötaktig quinoa-havre müsli, alla hemgjorda förstås! :) Detta är också Vegan & glutenfria också! Jag lagt till massor av bra saker till det, bara vänta & se!

Denna granola är inte så söt, precis som jag vill ha den. Min man tyckte detta var den bästa granola, jag någonsin gjort! Han gav den 10/10! XXX detta skulle vara en idealisk mat gåva! Jag älskar det med kall sojamjölk, direkt från kylen. Yum yum yum!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ingen-olja Granola! Vegan & glutenfri!

I morse, gjorde jag det lätt att göra nr-olja granola! Du kan ändra nötter & använda oavsett nötter du har i huset, men hålla beloppen. Du kommer att älska det också! Jag vill tjäna granola, fortfarande varmt, med bra vegan soja yoghurt eller med var...

Vegan glutenfri trippel kokos mandel smör mjuka kakor!

Dessa gudomliga mjuka kakor är Vegan + glutenfri! De är en bra frukost, en härlig mellanmål eller en bra efterrätt! De är också fina med lite god kokos te på sidan: dubbel yum! De gör också ett utmärkt mat gåva, alla fint insvept!Jag försäkra er om a...

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Vegan glutenfri kylskåp Tofu scramble!

I morse ville jag göra en härlig frukost tofu rusning! Jag var tvungen att använda upp några grönsaker från mitt kylskåp! Det är därför jag kallar detta ett kylskåp tofu scramble! Jag la några kryddor från mitt skafferi & till hålla den vegan & gl...

Vegan glutenfri bovete äpple havre ris muffins!

I går köpte jag glutenfritt bovetemjöl & glutenfria brunt rismjöl. Jag ville göra läckra muffins med dem så jag gjorde dessa skönheter!En muffin verkligen fyller du med matens goda & godhet för din kropp! De är inte det söta heller. Jag gjorde dem...

Enkel Cool sommar Quinoa och grönkål "Tabouli sallad"-vegan, glutenfri

en av mina favorit kylning sallader för en varm sommardag är min version av den libanesiska Tabouli salladen. De viktigaste ingredienserna för klassiska Tabouli sallad är knäckt vete och persilja. Jag gör denna glutenfri så jag använder Quinoa, ett k...

En säsongsbetonad Vegan glutenfri sallad att imponera!

Det är så rik på olika smaker men ooh så gott också! Det är en kombination av råa livsmedel & grillad mat, som grillad röd witlof & grillad radicchio blad, blandades med en rosa grapefrukt & lönnsirap dressing, toppad med en rostad valnöt smul...

Vegan glutenfri solsken smoothy!

Solen sken denna morgon, detta gjorde mig väldigt glad så jag gjorde detta:LäckraVeganGlutenfriGulFrukostSmoothy! :)Recept: för 3 koppar = 750 mlIngredienser:1 kopp + 2 msk osötad mandelmjölk (280 ml)2 mogna saftiga apelsiner, skalade & vita bitarna...

Vegan glutenfri 4 ingrediens puddingar med en hemlig ingrediens

I kväll gjorde jag dessa skönheter! :) ååh Ja!De är:KRÄMIGLÄCKRALÄTT ATT GÖRAFRISKAVEGANGLUTENFRIMYCKET YUMMYVad är den hemliga ingrediensen, jag hör dig säga??? Tja... A-V-O-C-A-D-O!!! Ååh Ja, du smakar inte det & det gör dessa välsmakande lätt pudd...

Krämig Fettucine med ryktade Shitake svamp & majs - Vegan & glutenfri

Detta är en av min gå till recept när jag är sugen lite krämig pasta som är smakrika ändå ljus. Shitake svamp låna en robust smak till denna maträtt medan majs ger en härlig sötma och balanserar allt. Detta är en asiatisk fusion maträtt som kombinera...

Farinata (kikärtor tunnbröd) med tomat & majs tartar - Vegan & glutenfri

I detta recept gör jag en friskare och lättare version av farinata, som är en traditionell italiensk kikärtor tunnbröd. Farinata kommer från Ligurien, norra Italien och det äts som en gata mat. Tillverkad med kikärtsmjöl, är Farinata krispiga på utsi...

Pumpa paj (vegan, glutenfri, soja fri)

Thanksgiving har den bästa menyn för någon semester i särklass, som kan göra diet en besvikelse kommer November (den enda gången det slår mig att missa Turkiet). Lyckligtvis, den bästa maten för hösten, vilket betyder att pumpa, fortfarande serveras...

Vegan glutenfri jordnöt smör choklad godis

Letar du efter en läcker söt behandla för din nyårsafton part? Eller kanske bara behöver ett mellanmål till lite överseende! Denna läckra classic är min gå till partiet favorit. Vegan och glutenfria plus smaker av jordnötssmör & choklad hur kunde du...

Vegan glutenfri säsongens sallad med rättika & tofu!

I kväll, uppfunnit jag denna härlig sallad med riven rättika, morötter, blöt stora russin & massor mer... Jag gjorde en enkel balsamvinäger dressing & serveras med stekt tofu bitar. Det var en super läckra sallad som var också säsongsbetonade! Yum...

Sophies läckra godsaker! Vegan & glutenfri!

I eftermiddag, uppfann jag dessa läckra rätter! Om du äter 2 av dem, fyller de verkligen du upp! Så gjorde jag dem i min älskade matberedare. De är en utmärkt frukost-på-den-gå, en härlig fika med en kopp nybryggt kaffe, en välsmakande efterrätt,......

Vegan glutenfri pumpa krydda Cheesecake

Njut av denna steg för steg video på hur man gör en läcker säsongsbetonad favorit!...

Citrongräs sötpotatis Curry - Vegan & glutenfri

Jag är alltid på humör för curry med ris! Detta recept är en thailändsk röd curry med krämig sötpotatis och krispigt blomkål. Smakerna är fet och komplexa - söt och syrlig på samma gång, helt enkelt överdådiga! Jag hoppas du njuter!För recept av lysa...

Spaghetti Marinara med ärtor & kapris - Vegan & glutenfri

En av mina favorit gå-till rätter som jag älskar att piska upp är Spaghetti Marinara. Inget slår en bra klassiska Marinara sås som är nyligen gjord från grunden. Såsen är grunden för allt. Gå med mig som jag visa dig hur man gör detta traditionella i...

Quinoa Pizza - glutenfri och Vegan

Hej! Idag ska jag visa dig hur man gör en vegan, glutenfri pizza baserat på super mat quinoa! Jag vet att detta inte är din vanliga pizza, men det är allvarligt bra och mycket lätt att göra.Äran för starten av detta recept går till mandlar och avokad...