Vegan glutenfri jordnöt smör choklad godis

Letar du efter en läcker söt behandla för din nyårsafton part? Eller kanske bara behöver ett mellanmål till lite överseende! Denna läckra classic är min gå till partiet favorit. Vegan och glutenfria plus smaker av jordnötssmör & choklad hur kunde du gå fel.

Relaterade Ämnen

Vegan glutenfri trippel kokos mandel smör mjuka kakor!

Dessa gudomliga mjuka kakor är Vegan + glutenfri! De är en bra frukost, en härlig mellanmål eller en bra efterrätt! De är också fina med lite god kokos te på sidan: dubbel yum! De gör också ett utmärkt mat gåva, alla fint insvept!Jag försäkra er om a...

Vegan glutenfri fig mini cheesecake barer!

Igår morse, hade jag de första 9 mogna fikon från mitt fikonträd! Så gjorde jag dessa skönheter från förra året! Nr-baka Vegan glutenfri mini fikon cheesecake barer! Du kommer att älska dem också! Kolla in dem!De göra en välsmakande mat gåva också! X...

Läkare som choklad godis

Jag nyligen gjort över 100 av dessa för presenter med hjälp av Läkare som Ice Cube fack från ThinkGeekJag gjorde dem med 8 olika fyllningar från recept jag hittade på nätet:Brasilianska kokos (Beijinho de kokos)Hallon choklad tryffelMjölkchoklad (och...

Bananer, jordnötssmör och choklad Chips

behöver ett mellanmål? Har en banan, lite jordnötssmör (gå ekologiskt!) och lite choklad chips?Om du svarat ja på någon av dessa frågor eller en banan, med jordnötssmör, med choklad chips på jordnötssmör ljud välsmakande för dig, bör du göra detta!Du...

Hur man gör Vegan banan jordnötssmör Ice Cream | Endast 2 ingredienser

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Vegan-Banana-Ice-CreamSommaren och glass gå bara perfekt tillsammans. Om du är i behov en quick recept, är här perfektion. Vegansk glass tar endast 2 minuter att göra och kräver endast...

DIY VANSINNIGA FREAKSHAKES - jordnöt smör choklad Milkshake

Freakshakes är milkshake gone WILD! Dessa Freakshakes har blivit så populär i staterna människor är villiga att rada upp för 2-3 timmar bara att prova dem. Gör din egen freakshake och undvika alla hassel ;)Kolla in full tutorial här :)https://www.you...

Vegan glutenfri kylskåp Tofu scramble!

I morse ville jag göra en härlig frukost tofu rusning! Jag var tvungen att använda upp några grönsaker från mitt kylskåp! Det är därför jag kallar detta ett kylskåp tofu scramble! Jag la några kryddor från mitt skafferi & till hålla den vegan & gl...

IKEA HACK för köket: jordnöt smör choklad kola kakor

Jag har nyligen försökt till GODIS CHOKLADKROKANT choklad från IKEA och funnit dem vara läcker. De har små krispigt kola bitar i varje liten bar - YUM!Jag började att tänka på andra snacks som de kunde arbeta i. Jag hade detta recept på jordnötssmör...

Vegan glutenfri bovete äpple havre ris muffins!

I går köpte jag glutenfritt bovetemjöl & glutenfria brunt rismjöl. Jag ville göra läckra muffins med dem så jag gjorde dessa skönheter!En muffin verkligen fyller du med matens goda & godhet för din kropp! De är inte det söta heller. Jag gjorde dem...

Sophies läckra godsaker! Vegan & glutenfri!

I eftermiddag, uppfann jag dessa läckra rätter! Om du äter 2 av dem, fyller de verkligen du upp! Så gjorde jag dem i min älskade matberedare. De är en utmärkt frukost-på-den-gå, en härlig fika med en kopp nybryggt kaffe, en välsmakande efterrätt,......

Ritz Katz - nr-baka jordnöt smör choklad Cookie koppar

Det är ungefär som en Kit Kat, men runda och jordnötter smöraktig.Njuta av, och tack för behandlingen!Steg 1: Ingredienser och verktyg24 ritz kex1/2 dl Graham kracker smulor1 kopp halvsöt choklad ChipsMörk choklad, ChipsJordnötssmör ChipsKola Chips1...

25mins glutenfri bakad mat: Flourless dubbel-choklad hasselnötter Cookies med havssalt!

Detta recept är lätt, mjuk och läcker mjuk. Det finns inget mjöl i dessa cookies men ren choklad lycka! Jag älskar kombinationen av hasselnötter och choklad. De är laddade med choklad, hackade hasselnötter (eller några andra nötter) och beströs med h...

En säsongsbetonad Vegan glutenfri sallad att imponera!

Det är så rik på olika smaker men ooh så gott också! Det är en kombination av råa livsmedel & grillad mat, som grillad röd witlof & grillad radicchio blad, blandades med en rosa grapefrukt & lönnsirap dressing, toppad med en rostad valnöt smul...

Jordnötssmör banan choklad smörgåsar

Min man överraskade mig med denna smörgås efter en lång dag på jobbet. Passar för "Kungen". kassan denna choklad jordnötssmör banan godhet.Steg 1: Preps Detta kommer att göra två smörgåsar för en romantisk måltid;).Du behöver:4 skivor bröd2 bana...

Klädd till Im-kringla Cookie (med Pretzels, jordnötssmör och choklad)

jordnötter och pretzels är muttrar och skruvar av ett parti. Kasta i vissa bitar o ' choklad och piska dem i en cookie. KABLAM, det ultimata partyt behandla med lite salt, en splatter av söt och en dos av gooeyness. Konstruktionen är en ganska rättfr...

Jordnötssmör mandel choklad Protein biter

Receptet är lagom till mors dag. Du kan göra det om du kan röra. Det smakar som choklad barer du få från en chokladfabrik 2 timmar bort med många dollar, om inte bättre.Ingredienser:3/4 dl jordnötssmör6 msk kokosolja4 msk cacao pulver4 msk honung1 dl...

Jordnöt smör choklad barer

The Peanut Butter Bar recept har varit i min familj i år. Jag kommer ihåg att göra det på min mosters hus när jag var en liten flicka.Jag har gjort några justeringar att göra det mitt eget över åren. Det är ett mycket enkelt recept och kul för barn i...

Nötaktig quinoa havre müsli! Vegan & glutenfri!

I morse uppfunnit jag denna läckra välsmakande nötaktig quinoa-havre müsli, alla hemgjorda förstås! :) Detta är också Vegan & glutenfria också! Jag lagt till massor av bra saker till det, bara vänta & se!Denna granola är inte så söt, precis som ja...

Ingen-olja Granola! Vegan & glutenfri!

I morse, gjorde jag det lätt att göra nr-olja granola! Du kan ändra nötter & använda oavsett nötter du har i huset, men hålla beloppen. Du kommer att älska det också! Jag vill tjäna granola, fortfarande varmt, med bra vegan soja yoghurt eller med var...