LED Spider dekoration eller hund kostymSom Halloween närmade sig, och vår lokala envis daycare tillkännagav deras Sällskapsdjur Allhelgonaaften Klädedräkt Strid var jag försökande till räkna ut vilken kostym göra för min hund Jeriko. Någon gång insåg jag att eftersom Jeriko är svart, och du inte kan se honom på natten, någon form av tävling där ljus skulle vara perfekt, nr nämna extra säker.

Sedan tänkte jag om hur vi har LED strips, jag bestämde mig på en LED spindel. LED-strips nuddar nästan marken så de ser ut som att flytta spindel ben. Jag har en video i slutet av detta instructable.

Efter att ha gått igenom processen att göra denna kostym insåg jag att det också skulle göra en stor dekoration. Istället kopplar den till en sällskapsdjur sele, bara bifoga en sträng och häng den.

I det första steget kommer jag gå igenom allt material som behövs för att göra den LED spindeln, både som en kostym och som dekoration.

Efter som jag kommer gå igenom förbereder rutan, förbereda remsorna, ställa in elektroniken och att sätta allt ihop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör verkligt lätt hund kostymer till Halloween

Om du kan sy en rak linje, kan du göra en av dessa kostymer. Också, när du har läst denna sida och se hur lätt det är, gå vidare och göra en, ta ett foto och skicka det till oss. Vi älskar att få bilder att lägga upp på vår webbplats!I allmänhet, för...

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

Sushi rulle hund kostym

detta är en enkel kostym för din hund. :) Jag märkte det fanns ett par av nigiri sushi kostymer där ute, men hade aldrig sett en som var en maki rullar så jag bestämde mig att försöka göra en själv.Steg 1: Sushi rulle hund kostym Först behöver du din...

"Majs" hund kostym

denna hysteriska hund kostym ritades helt av regenererade objekt:1. gamla sweatshirt2. äggkartong3. gamla kostym peruk scraps4. (.. och en liten affisch styrelse, heta lim, lite färg, grönt band.. .och lite av Sculpty lera.)OCH.. .högst av allt...5....

Hur man skapar en Slinky hund kostym!

jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min...

Påskägg dekoration eller gåva hantverk

detta är ett mycket roligt (och kladdigt) påsk hantverk att använda som dekoration eller ens att ge till en familjemedlem, vän eller lärare! Barnen uppmuntras att delta!Steg 1: leveranser Initiala steg leveranser används1 rulle röda hjärtat mode virk...

Rida 'em Cowboy hund kostymer

Min kennelklubb hade en post i en kommande parad, och jag tänkte på ett intressant sätt att kostym mina hundar medan fortfarande lämnar dem mobila nog att marschera i paraden. Min idé var att montera en actionfigur på Hundarnas selar att det ser som...

Hur man gör en gigantisk drake eller dinosaur kostym

Hej detta är min första instructable. Jag har byggt en 15 fot lång drake kostym för Halloween. Denna kostym är en hel del som de dinosauriernas kostymer du se i showen med undantag för de har miljontals dollar för att göra varje drake kostym och dett...

Tessellating katter dekoration eller pussel

jag gillar katter, jag gillar grupprojekt och jag gillar pussel (som en social aktivitet).Jag gillar också att skära saker ut med min bläddrar såg - dock skära massor av samma punkt suger och skulle vara mycket lättare med en laserskärare (ursäkta mi...

ADVENTURE TIME JAKE hunden - hund kostym

Hur mycket är klockan?? Kostym dags! Dags att komma med din hund i vissa Halloween kul! Eller vardagliga kul om du älskar äventyr tid!I år var vår kompis Toby Jake hunden för en dag! Denna tutorial visar dig alla steg och omfattar mönstret så du kan...

CatDog valp eller katt kostym

eftersom jag inte har några barn ännu, min valp är mitt barn. Hans minst favorit tid på året är Halloween eftersom det är min favorit tid på året. Jag letar alltid kostym idéer för honom. I år bestämde jag mig att göra honom CatDog från Nickelodeon t...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

Minecraft hund kostym

det kan inte vara Halloween säsongen, men du kan fortfarande få ett försprång på din kostym! Varför inte? Här är en hemmagjord Minecraft wolf kostym jag gjorde när jag var insnöade i tisdags.Steg 1: Först måste lådor för varje del av vargen: huvud, n...

Nibbler från Futurama hund kostym

Jag är ett stort fan av klä min hund i löjliga kostymer (han älskar det, jag svär), och en kostym som jag kände skulle vara helt lämpligt för honom är Nibbler från Futurama. Med stora ögon, jätte mun och dreglande tungan kändes det bara som en perfek...

LED-lit Tron v2.0 kostym

kostymer regel. Glödande kostymer regel ännu mer. För att göra konungen av głowy kostymer - måste du titta ett och samma ställe... inuti datorn:). Genom att följa detta instructable, du har kunskapen och förmågan att göra en LED lyser plagg som ser u...

LED ljus upp Sims PlumbBob kostym (den gröna Pylonen ovanför deras huvud)

efter åratal "vilja" att göra den gröna plumbbob från The Sims-serien, jag slutligen gjorde det! Den svala delen om "kostym" är att du kan bära vad du vill och ändå vara en Sim! Jag använde Dan's instructable, på denna länk här, för at...

Giant blinkande LED Spider

fara är mitt mellannamn och jag ville göra något häftigt och tech-y för Halloween tävling-vi är blivande ingenjörer, så vi tänkte att vi ska kunna sätta ihop något häftigt.Vad vi kom ut med var denna: en spindel med åtta LED ögon som blinka på beroen...