"Majs" hund kostymdenna hysteriska hund kostym ritades helt av regenererade objekt:

1. gamla sweatshirt
2. äggkartong
3. gamla kostym peruk scraps
4. (.. och en liten affisch styrelse, heta lim, lite färg, grönt band.. .och lite av Sculpty lera.)

OCH.. .högst av allt...

5. prövning och en mycket tålmodig, villig, lovable pooch!

Kroppen var formad av en gammal tröja av min mans. Jag mönstrade det från att titta på en hund filt väst, skära "filt eller jacka" ur sweatshirt med flikar och lagt kardborreband på baksidan, mitten och bröstet för att passa vår hund. För de "majskorn" Jag målade en äggkartong och hot limmas det till "filt" och tillbaka. Jag skär ut bladen och limmade dem på också.
Huvudet klänningen var en affisch styrelse kon, insvept i svart peruk kardeler och limmade till en huva tillverkad av ärmen av sweatshirt med resår fastsydd i så att det skulle passa runt ansiktet av vår hund, Miss Sophie Paws. Jag la en grön rosett och en mini majs utsmyckning som jag gjort av Sculpty lera.

Resultatet blev en rolig kostym som var lätt att sätta på vår Sophie samt ta bort!!! Vi tror att hon är en "majs"!

Relaterade Ämnen

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

Sushi rulle hund kostym

detta är en enkel kostym för din hund. :) Jag märkte det fanns ett par av nigiri sushi kostymer där ute, men hade aldrig sett en som var en maki rullar så jag bestämde mig att försöka göra en själv.Steg 1: Sushi rulle hund kostym Först behöver du din...

Majs hund Pizza med doppning såser

min son har alltid varit beroende av majs hundar, och vi var tvungna att skära ned sin majs hund intag. Så med tanke på att han inte hade haft skulle väldigt många år bestämde jag mig för hans födelsedag vara en perfekt tid att göra natten speciell m...

Rida 'em Cowboy hund kostymer

Min kennelklubb hade en post i en kommande parad, och jag tänkte på ett intressant sätt att kostym mina hundar medan fortfarande lämnar dem mobila nog att marschera i paraden. Min idé var att montera en actionfigur på Hundarnas selar att det ser som...

Hur man gör verkligt lätt hund kostymer till Halloween

Om du kan sy en rak linje, kan du göra en av dessa kostymer. Också, när du har läst denna sida och se hur lätt det är, gå vidare och göra en, ta ett foto och skicka det till oss. Vi älskar att få bilder att lägga upp på vår webbplats!I allmänhet, för...

Det bästa sättet att tillaga en majs hund

när jag växte upp min mamma lagade oss majs hundar för lunch. Hon kokt hundarna i mikrovågsugnen. Detta var bara bra eftersom jag inte visste något annat sätt att kokas. När jag växte upp en majs hund var lagad för mig i ugnen. Vilken skillnad. Ugnen...

Hur man skapar en Slinky hund kostym!

jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min...

ADVENTURE TIME JAKE hunden - hund kostym

Hur mycket är klockan?? Kostym dags! Dags att komma med din hund i vissa Halloween kul! Eller vardagliga kul om du älskar äventyr tid!I år var vår kompis Toby Jake hunden för en dag! Denna tutorial visar dig alla steg och omfattar mönstret så du kan...

Chick Fil A hund kostym

Jersey Belle, min Bostonterrier, är uppkallad efter en ko, på grund av sin färg. :) Så jag tänkte att vore det lämpligt att slutligen klä henne som en! Plus älskar hon kyckling, så det måste vara ödet.Steg 1: behöver Rosa tyg för juver.Khaki tyg för...

Hund kostym modevisning

I denna video Hank modellering 20 av hans favorit kostymer och klä upp outfits! Låt mig veta vilka som är dina favoriter!Obs: För att göra får kostym Hank är klädd i introt, skär styrofoam bollar på mitten och limma dem till en av din hunds gamla, vi...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Brandpost (som kissade på av en hund) kostym

jag gjorde denna kostym 2011 för NYC Halloween paraden.Material som används:Varm limpistol och pinnar (hög värme)Stora bitar av skumTegel tryckta kontakt papperAkryl och sprejfärger (grå, brun, röd, Silver, svart)Träpinnar (olika storlekar)Expanderan...

Jersey Shore hund kostym

min rumskompis Amanda och jag utklädd till sin hund Auggie Pauly D för Halloween i år. Detta Jersey Shore ser är inte bara en Halloween-kostym - det är ett sätt att leva.Klä din hund och går dem ner på gatan i denna outfit; säkerligen kommer de att v...

LED Spider dekoration eller hund kostym

Som Halloween närmade sig, och vår lokala envis daycare tillkännagav deras Sällskapsdjur Allhelgonaaften Klädedräkt Strid var jag försökande till räkna ut vilken kostym göra för min hund Jeriko. Någon gång insåg jag att eftersom Jeriko är svart, och...

Göra en Banana Split hund kostym

nu är Jerseys tur vara modellen. Hon är långt mer toleranta kläder än Dexter är.Det tog mig en timme & en halv att göra denna kostym och jag tillbringade $15 för att köpa craft skum. Alla andra saker jag rensas från runt huset.Om du vill se mer envis...

Minecraft hund kostym

det kan inte vara Halloween säsongen, men du kan fortfarande få ett försprång på din kostym! Varför inte? Här är en hemmagjord Minecraft wolf kostym jag gjorde när jag var insnöade i tisdags.Steg 1: Först måste lådor för varje del av vargen: huvud, n...

Nibbler från Futurama hund kostym

Jag är ett stort fan av klä min hund i löjliga kostymer (han älskar det, jag svär), och en kostym som jag kände skulle vara helt lämpligt för honom är Nibbler från Futurama. Med stora ögon, jätte mun och dreglande tungan kändes det bara som en perfek...

Donald Trump hund kostym

Paket (vår hund) har alltid haft galna hår. Han får det från yorkie sidan av sina gener. Vi har lekfullt drog hans hår åt sidan och sa att han såg ut som han hade en falska TUPE. Vi vi skämtar om vad vi kunde klä upp honom som denna Halloween och med...

ECHO Chia husdjur hund kostym

Cha Cha Cha Chia. Detta är Echo, vår lilla Chia husdjur. Detta är en ganska enkel kostym att skapa.Steg 1: Kostym är huvudsakligen en process i två delar. Först du gör den keramiska terrakotta ser ben, och sedan göra en Chia anläggningen skal.En utom...