Paintball landminor stiftom dess för en granat eller en landmina för paintball eller airsoft, stiften är en viktig del av stabiliseringen av den färdiga produkten. Dessa stift är superenkel och mycket tålig. Allt du behöver är en tråd klädhängare (en hängare gör 4-8 stift beroende på längd), avbitare eller snips, en vice grepp, mäta band, en fil och tång.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Airsoft/Paintball landminor [HD Video Tutorial]

i den här videon visar jag hur man gör en landmina med en avlägsen avgift för användning i airsoft och paintball. Bakpulver används i avgiften eftersom det är billigt, icke giftiga och inte brandfarligt. Om du gillar denna video ska du dela det på Fa...

4oz fool bevis paintball handgrenade

detta är en (nästan) fool bevis handgrenade för paintball. Plus att det är återanvändas!Steg 1: Gör granat kroppen. 1. gå menards eller liknande butik och köpa en 10 fot bit LATEX slangar.2. GÖRA SÄKER DET ÄR LATEX! DEN SYNTETISKA SAKER INTE KOMMER A...

Paintball granater

Re användbara, Billigt paintball granater och är lätta att göraSteg 1: material 1. Sergical slangar (jag fick min från en vän som var i fysio tharapy och min bror fick några även från en fysio tharapist men im säker deras andra ställen för att få det...

Paintball Pod snabb Loader Tool Box bifogad fil Version 1

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa. Vi har mer än 20 medlemmar i laget och under åren har vi komma med idéer som håller mellanlagringsområdet bättre organiserade. Detta instructable är för en mindre mer portabel variant till det som jag...

Paintball granat anläggning klipp + pull pin

detta är ett bekvämt och snabbt sätt att komma åt din paintball granatplus en lätt dra stiftSteg 1: skaffa material detta kräver:GemsträngPaintball granatPod innehavare (valfritt men mycket trevligt att ha)något att klippa strängenSteg 2: knyt sträng...

Paintball Minigun HK-1

Jag har velat bygga en Paintball Minigun för ett tag och jag bestämde mig nu när jag har resurser för att få det att hända jag skulle få denna sak klar. SNÄLLA, om du gillar denna Instructable rösta på mig upp i övre högra hörnet för att visa ditt st...

Paintball/ballistiska Chronograph

skapa en billig Paintball kronograf för mindre än $40!En ballistisk chronograph är en enhet som spelar hastigheten av en projektil. Denna särskilda kronograf som jag har gjort har endast testats med ett paintball gevär och det är relativt enkelt att...

Autonoma Paintball Sentry Gun

gör dina egna, anpassade autonoma SENTRY GUN!En mikrokontroller tävling Finalist och tvåan vinnare.Detta instructable är inaktuell. För den senaste versionen av handledning, se hemsida . Skål!Denna sentry gun självständigt spår, mål, och skjuter på m...

Bowling stift kostym

Halloween-kostym: bowling stift...

Bowling stift Costuming

dessa är några bowling stift vi gjorde under teen camp på ungdomsgården. Finn och Jake (vänster och center) gjordes av en tonåring och Mordecai (höger) blev min mig.Två första är bara målade för att vara en avbild av karaktärerna.Den sista som är mål...

Armén av två Paintball Mask

någonsin velat vara Salem eller Rios i verkliga livet? Jag vet jag har! Och nu kan du när du bär din egen armé av två Paintball mask. I detta projekt du kan välja att bara göra det en prop, eller du kan gå den extra milen och göra det en paintball ma...

16 x 2 LCD-skärm för ATtiny85, endast två stift

En ATtiny85 har bara fem data stift. Det finns gånger när du behöver en alfanumerisk avläsning data ska visas, eller tillfällig användning som felsökningsverktyg, och du behöver använda så få pins som möjligt. Med hjälp av en av dessa Arduino sköldar...

Hur man byter en 72 stift för NES Nintendo System

A steg för steg Video på hur man byter den 72 stift. Det är verkligen lätt allt du behöver är en skruvmejsel. Detta kommer i de flesta fall fixa blå eller blinkande skärm frågan som gamla NES system tenderar att ha. Det är viktigt att rengöra dina pa...

Kläder stift pistol

detta är en instructable om hur man bygger en kläder stift pistol. Jag har sett varianter av detta, men aldrig denna exakta pistol.Steg 1: Vad du behöver Detta är en lista över leveranser:1: kläder stift2: gummiband3: sax4: såg5: tandpetarenästan all...

3-steg kläder stift Magnet

jag ville ha något att hålla recept på mitt kylskåp bekvämt, inte barbariskt. Det är de enkla sakerna och jag beslutat att dela en av dessa saker.Steg 1: Samla material Behöver du:CyanoakrylatlimKläder stiftSkiva neodymiummagnet* allt kan köpas på eB...

6 spelare Paintball gevär och Mask Rack

jag spelar för scenario paintball team Pub krypa. Vi har mer än 20 medlemmar i laget och under åren har vi kommit med idéer för att göra att hålla mellanlagringsområdet bättre organiserade. En av de artiklar vi får frågan om mycket är paintball pisto...

7$ Nerf/paintball Air Gun

efter att ha konstaterat flera olika luftpistol mönster, beslöt jag att göra min egen med billigt material som vem som helst kunde få lätt. De flesta DIY luftgevär består av ett fat (troligen pvc), en öppna/stäng ventil (vanligtvis en kulventil) och...

Aerosol drivs paintball pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur du gör din egen aerosol powered paintball pistol. Med hjälp av en gammal antacida flaska, ett fat från ett paintball gevär och en piezo elektriska tändningen. Denna pistol kommer att skjuta en paintbal...

Luften kyls Paintball Mask

jag arbetar som en paintball domare och ett kroniskt problem som jag har är min mask imma upp. Jag anser att detta är värsta att hända på fältet paintball om reffing eller spelar. Som en ref, kan inte jag hålla reda på spelare eller exakt förklara tr...