Rebuilding of a Old Chair
Jag gav nytt liv till en gammal, kvar på sidan av vägen rotting stolen. Jag virkade en virvel cirkel för överst på sätet och en cirkel för botten av sätet och sydde dem tillsammans. Jag virkade cirklar eller sätta knappar på små cirklar i olika delar av stolen. Jag skymtade eller virkade en bit och sydde det på vissa av avsnitten stam eller jag lindade garnet runt stjälkarna.
Relaterade Ämnen

The making off a toolbox and Adirondack chair out of oak

I made this toolbox and chair from some old oak board.Jag började med några ek styrelser, köpt på en lokal leverantör för nästan ingenting. Dessa hade liggandes under en längre tid, titta på det tillstånd de var i.Den rengjorda styrelser hade bara ti...

Bomberman Bean Bag Chair

Hej Instructables :)Jag är kittycatdogto, och detta är min första instructables och tävlingen post. Jag blev inspirerad av hur beroendeframkallande Bomberman är, som ett spel. Jag hade lite looky runt och det fanns inte mycket om bomberman, infact, i...

Bambu Chaise Lounge Chair

begreppet denna stol kom om viljan att skapa en stol som var vackra, funktionella och lämnade lite avfall. Hela stolen gjordes från 1 bit bambu plywood. (Väl den ursprungliga designen var för att, men efter stolen hade gjorts insåg jag det behövs en...

Steg för steg anpassade Old Skool Skateboard (Kaena Kruiser)

Min flicka födelsedag kommer upp så behövde jag hitta något speciellt att försöka toppa hennes present till mig för några månader sedan. Hon har visat intresse för att lära sig åka skridskor så jag beslöt att bygga en anpassad gamla skolan skateboard...

Hur man gör en Old Fashioned

i våra anvisningar nedan förklarar vi hur du gör din frukt garnering och din egen enkel sockerlag förutom en Old Fashioned.Steg 1: Historia av en gammal gammalmodiga An Old Fashioned är en cocktail som kan göras med konjak eller whiskey beroende på d...

Shopping Cart möbler - del 2 - The Lounge Chair

som utlovat detta är den andra delen i en serie av instructables för att göra shopping cart möbler. Som ni vet kundvagnar finns i alla former och storlekar och är tillverkade av olika material. För lounge stolen har jag valt för att gå med en kundvag...

My old gun collection

Here i'll show some old guns I made (not all mine)Eftersom de flesta av dem är inte värt en full instructable beslutat jag att göra en instructable med några gamla vapen samlas in.Njut av...

Screw handle old file blade

screw handle old file bladeVad händer om bolt handtaget svetsade skulle bestå?att fånga allt godainte glider ur handenhandskar rekommenderasJag lämnade de flesta av filenslitna, men ett hårt och fort slipning braOm två händerna på mördare djungeln oc...

Ye Olde Aprile dårar Prankes!

Hark män och flickorna och barn i alla åldrar!Enscribed inom denna lunta är den kunskap som krävs för att pranketh alla din vän och fiender lika. Använda en av dessa fyra upptåg (eller kanske mer, beroende på din dåre) kan du låter en Aprile bort någ...

Old Navy/Air Jordans! Reparera din trasig gammal luft smyger med flipflops!

Göra din sparkar saknar studsa och hoppa? Är ditt spel inte som heeltastic längre? Följ mig på denna mycket enkelt, mycket billigt sätt att sätta fötterna tillbaka i molnen.OBSERVERA! Jag är i någon form eller funktion, en fot läkare av något slag el...

Popsicle-Stick Rocking Chair

This Instructables will show you how to make your very own rocking chair to scale!Steg 1: Objekt du behöverNedan är de artiklar som du kommer att behöva göra en gungstol! Detta Instructables tar en beräknad tidpunkt för 30 min att fylla:Popsicle pinn...

Wood svarvning sära verktyg från en power bågfil, + valfri Old School metal scriber.

När jag först började vrida trä och fick min egen trä svarv jag läste en artikel på något wood svarvning tomt att du kunde göra en fin tunn sära verktyg från en power bågfil.När jag arbetade som ingenjör vi ofta använt sågblad gammal power hacka att...

Umbrella holder for camp chair

I usually use camp chair for sketch out door. En tid, jag reda på en bra position för skiss men det är så varmt på grund av soliga. Du vet, det finns mer än 6 månader av soliga i Ho Chi Minh city, Vietnam. Så, jag behöver ett paraply. Jag gjorde dett...

Pimp my Old Bicycle

I början av sommaren 2013 köpte jag en slå ned cykel, byggd av NSU (Tyskland). Enligt ramnummer det byggdes omkring 1952. Idén var att skapa en cykel värdig och kan drar min röda barn-släpvagn.Jag gjorde redan vissa instructables om delar av att cyke...

Zip-slips Lounge Chair

Flatpack sitter just nu vid ett vägskäl--populariserades av IKEA och perfekt anpassade till nya tillverkningstekniker, det är redo för att ta en allt större andel av de möbler. CNC routing är en viktig del av denna rubbning, vilket möjliggör global d...

Utföra Crossfire Glitch utan "Old School"-COD 4

detta är Crossfire tekniskt fel på Call of Duty 4, och det är hur du utför det utan "Old School-läge" på....

Old Faithful - Ninjato 1.0

Presenting Old Faithful, the ninjato 1.0. Vart tog namnet ifrån? Tja, detta svärd är min äldsta "bra" (okej att träffa människor med) svärd, och det har haft så många liv som de imaginära reinkarnerade katterna. Det började som kartong och ingen...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

Lawn Chair

Sitter på gräsmattan är ett bra sätt att få utanför, fånga lite sol, och säga "Hej" till grannarna. Jag nyligen flyttat till en lägenhet som inte har en gräsmatta och jag saknar verkligen sitta ute och läsa. Jag byggde gräsmatta stol så att jag...