Skala mail armorHej killar,

Det har varit en lång tid sedan jag postat min skala mail arm styrketår men här är äntligen i full rustning set!
Detta projekt tog mig en massa tid... Verkligen!!! Väl OK, jag tog en massa pauser också.

Jag tog inte bilder under hela processen men det finns ingen särskild metod för att lära sig här. Du behöver bara material, en idé och mycket tålamod. Så om du vill se hur du monterar skala post, jag inbjuder dig att kolla min tidigare Instructable: skala-mail-arm-styrketår

Som för där du kan få kolla material, vänligen mitt tidigare inlägg också.

För din information, när van vid det, tog det mig ca 1 tim för att montera stora skalor för en pjäs som en axel och ca 2h 30 för små skalor för en armbindel. Detta full set kostar runt 250$ (plus frakt avgifter). Men det kan minskas avsevärt om du bara använder stora skalor.

Den enda tekniska skillnaden är sammandragningar jag infört på bysten men jag ska presentera dem i särskilda kapitel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Soda kan (Pop-top) kedja/skala Mail - PopScale (avancerat)

Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisida och en om sidan talar om hur min Soda kan ringbrynjor kom till stånd. För referens alla mina vävar är original och jag har endast sett 1-2-format...

Hur man gör skala Mail / hur man gör en ryttare av Rohan kostym

skala mail är en typ av pansar som går tillbaka till åtminstone det romerska riket. det bars också av Riders of Rohan i de andra två Sagan om ringen-filmerna. Det är en serie överlappande metall fjällen som i detta fall, men inte alltid, har ett unde...

Skala mail arm styrketår

Detta projekt startade när jag var ute efter en present till en kompis födelsedag. Jag hade inte någon aning om vad som erbjuds när jag upptäckte denna skala mail full arm styrketår.Jag omedelbart även om det var en perfekt present! Hon skulle älska...

Scalemail 101

Detta instructable basic kommer att lära dig hur man gör skala mail. Du kan följa dessa steg för att göra en grundläggande armband i ungefär en timme och så småningom gå vidare till något mer komplicerat. Om du gör armor för återskapande... är det un...

Warrior ärkeängeln kostym med kabel kontrollerade vingar

jag gick som en ärkeängel för Halloween. Designen gjorde jag arbetat för jag (6'3 '', 170 lbs), men kan anpassas till eventuella storlek eller form beroende på vilken bevingad varelse som du skulle vilja vara. Dräkten tog ~ 40 timmar av arbete och $2...

Fantasy pansar

detta instructable visar hur jag byggt bröstet / magen stycken för min fantasi rustning kostym. Detta kommer att likna min gatlopp instructable (kolla för att se hur man bygger handskar. Rustning i bilder ser ut som det dammiga av vad-ever, det är pr...

Soda kan (Pop-top) ringbrynjor - specialitet kategori (avancerat)

Okej så överväger jag har över 20 väver jag har beslutat att kondensera dessa i 4 olika kategorier, och bara springa igenom stegen i varje variant. Notera känslan f för HQ instruktioner och mer individualiserad tutorials. Det finns också en gallerisi...

DIY Anaerobic Chamber (aka glove box)

Kammaren DIY anaerob anses ett funktionellt konstverk Bio, ett uttalande från gemenskapens Maker DIY för de stora institutionerna som har en tendens att hålla inne med kunskap. Den var konstruerad och byggd för att växa kulturer av Geobacter Sulfurre...

Scale-Bra (new version)

Efter makin fyra av min tidigare skala-behåar, beslöt jag att göra sumthin nya och jag började med cup-centrerar och summerar epåletter.Som vanligt kommer jag bara lista mina begagnade vävar i ordning, jag konstruerade behå - och som vanligt kan du h...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: svärd

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bälte

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bröst-stycke

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Pauldrons (axlar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Couters (armbågar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: handskar

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Att skapa kostym Armor med Pepakura

Hallå där, tillbaka igen med en annan Skyrim instructable. Först vill ut jag bara säga detta inte är 100% spelet korrekt, det är ganska nära och precis vad jag ville. Detta projekt tog mig ganska lång tid att slutföra och totalt sett kostar ca $100.I...

Öde Hunter Mask och Armor Cosplay bygga - SKS rekvisita

Hej alla SKS rekvisita tillbaka igen med en annan komplett Halloween kostym bygga! Mitt stora projekt för i år var att återskapa en jägare från Bungies träffen spelet öde.En jägare är en smygande sniper klass som använder agility istället för råstyrk...

Kvinnliga Blademaster Barioth Armor

Hej där, jag är Björn och jag ska visa dig hur man gör Barioth kvinnliga blademaster armor från CAPCOMS spelserie, Monster Hunter. Tekniskt, jag ska berätta hur jag lärde mig om befintliga tekniker och fixade dem för att passa mitt syfte.Denna lista...

En 67 Cent Postal skala

PROBLEM: en eller två gånger per år, detta lata gamla Geek kunde använda en post-skala. Kommer upp är valen. Colorado har ställts in så att jag kan alltid rösta per post. Jag är lat så det gör jag. Jag tror du kan ha på begäran att rösta frånvarande....