Speed vagn (drivande robot)Infoga video av den slutliga produkten

Denna robot är utformad kring begreppet drifting. Det är ett roligt projekt om du är uttråkad och vill göra något som liknar en RC bil. Denna robot byggdes med VEX Robotics delar, även om några bitar av aluminium eller material kommer att fungera, och satellitpositioneringssystem programmering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

"Kan" Bot

Obs: detta instructable dokumenterar en robot som min lillebror gjort. Han är 11 år gammal, så detta är en post i kategorin "Under 12" i denna tävling. Jag kommer att göra mitt bästa att transkribera hans beskrivning här på ut.Hej. Detta är den...

Bästa iPod/iPhone Car Mount/Dock någonsin

frågan: har du någonsin varit körande längs och sade till dig själv, "det är för lätt. Jag behöver något att distrahera mig. Kanske jag kunde titta på en film." Då kan detta projekt vara för dig.Jag bestämde mig att göra denna bil docka för alla...

Robot vagn

Det är en vagn som är en fjärrkontroll bil på spår.Steg 1: Saker du behöverListan över saker som behövs är inte en lång lista detta är en mycket enkel bygga. Jag byggde denna vagnen 2 gånger tidigare varför jag kallar det stranden Bot 2.0. första gån...

Lägg till hinder upptäcka morrhår på din Robot

efter en särskilt god ostsmörgås jag fann mig själv tänka på möss. Mer exakt hur man gör min robot mer mus som. Svaret, morrhår. Så är här en Instructable på hur till tillägga den enklaste av sensorer till din robot, att få upptäcka hinder i sin väg...

Flame Thrower Robot

Hej killar, jag börja skriva min första instructables för Arduino tävling! Jag kommer att presentera min nya robot: en eld kastare! Detta är en robot som inte är mycket svårt att konstruera och kräver inte mycket kompetens inom elektronik. Jag ska fö...

Mad Dog Robot

IntroduktionEfter ha sett IBM dator Watson slå två före detta mästare i fara tidigare i år, undrade jag om en enkel robot kunde konkurrera med människor i mer fysiska utmaningar.Här är en DIY robot för att tävla i "Mad Dog" utmaning som kan ses...

RC Nintendo GameCube Robot

Intro:Hej där, och Välkommen till GameCube-Bot Instructable!GameCube-Bot går in sommarens tävlingar! Om du gillar det, skulle jag vara hedrad över att ha din röst!Snabb överblick:GameCube-Bot är ett konstigt djur. Här är en rundtur i vad som finns in...

DIY Robot Cart (billigt + kraftfulla + snabb)

Hej allihopa, i Autodesk 123 Design, jag jag skapade en modell av en robotic vagnMin design är original och jag hoppas snart kunna göra produkten eftersom det är ganska billigt och lätt att göra.Det finns många användningsområden för den här datorn,...

Electric gå vagn

Jag alltid gillade mini cyklar och gå Kart. Jag fick min första Briggs och Stratton 3hp minibike när jag var 6. När var jag 8 jag hade rakat huvudet för att göra mer makt. Jag beslöt att göra en elektrisk driven. Så finns det mindre buller och roliga...

2 rullar Android vikt kontrollerad robot

Denna robot leksak är som en Segway, förutom att det är naturligt själv balanseringen. Den fungerande principen för rörelse liknar sfär leksaken, minus utanför bollen del och gyro. Den är stabil eftersom tyngdpunkten är lägre än hjul centrum. Det ska...

40cm/sekund NXT Robot

Detta är en NXT robot som kan gå 40cm/SEK, och det är bra för FLL tävlingar, att göra det följer du dessa bilder i kronologisk ordning, som skulle vara genom att öppna den första bilden i varje steg.Egenskaper:-Mått: 15,6 cm * 14.7 cm * 11.65 cm-Hast...

Air muskler: Gör en konstgjord muskel Robot Controller

här är två sätt att göra en controller som kan styra konstgjord luft muskler. Intro pic visar den mer avancerade versionen som kan styra upp till 11 air muskler med hjälp av robot nervceller. Visas det aktivera en air muskel robot gripdon som utveckl...

Android kontrollerade robot

baserade på DFRobot 4 x 4 robot.Kontrolleras med hjälp av Android-telefon via bluetooth.Samt att avlägsna kontrolleras av en telefon, har också ett läge som söker ut ljus.Eftersom varje robot behöver har blinkande lampor lysdioder som blinkar och har...

En annan enklare inverterad pendel Robot

Detta är en förbättrad version av min tidigare instructable med titeln "A enkla och mycket lätt inverterad pendel balansera Robot". Det finns fyra fördelar i denna version.Lättare att få ett materialFärre material som behövsEnklare program för a...

Arduino "Pick N plats" Android Robot

Plocka N plats robot är en grundläggande nivå robot för nybörjare och ledare att lära dig allt om lagar & begrepp av fysik, elektronik och mekanik därav det hjälper en att ärva denna kunskap som man genomför den. Det hjälper dig att få en känsla av v...

Grundläggande raden efter Robot med Arduino

09/07/2015Det har varit några år eftersom vi Ursprungligen postat denna grundläggande linje följande Robot med Arduino handledning, och det verkar så många människor tyckte att det bra att vi ska skicka en uppdatering som löper nuvarande Arduino bibl...

Tvåbent robot V-3

The tvåbent robot V-3 utformades för att få så nära fria rörligheten av lägre människokroppen, den har 12 frihetsgrader. Ramen är gjord av acryl-ark och modell servon används som manöverdon.För nu styrs roboten via PC, autonoma beteende när utvecklin...

En bartender robot--Doggie4

Roboten vi skapat är en bartender robot som vi ska servera mat och dryck i en bar. Vi heter det Doggie4. Roboten är uppdelad i fyra lager. Botten (det fjärde lagret) är en enhet chassi, utrustade med två hjul och två hjul enheter som tillåter roboten...

IoT - kontrollera en Raspberry Pi Robot över internet med HTML och shell skript endast

(Om du gillar detta Instructables, glöm inte att rösta på det (ovan: högra hörnet flaggan). det konkurrerar om SAKERNAS INTERNET och AUTOMATION tävlingar. Tack så mycket! ;-)I detta instructable, vi lära dig att skapa en helt kontrollerad IoT Raspber...