DIY Crown & tröja återuppbyggnadDIY-projekt som MiKayla från youtube-kanal FroFridayz! Vänligen kolla vår kanal :)!

Se Steg
Relaterade Ämnen

T-shirt återuppbyggnad: DIY Ruffled one-shoulder klänning

en steg för steg instruktioner om hur man gör en ruggig one-shoulder klänning från en XL röd T-shirt. Denna röda klänning skulle vara perfekt för alla hjärtans dag romantisk middag. Det skulle också vara den ultimata miljövänliga hjärtans present.Om...

DIY: Enklaste Tutorial vårblomma Crown/pannband

En rolig och söt våren sommaren pannband som är super lätt att göra och tar inte längre än 5 minuter:)...

DIY tandvård

Vänligen läs teori innan du gör någotJag förväntar mig inte att många människor kommer att prova det, men om någon är så desperata bättre inte upprepa dumma misstag.I mitt fall var det bara Temporär fix för några veckor och jag använder oftast vanlig...

LED Flower Crown

Jag älskar att göra och bär överstycken. Utmärkt huvud ornamentik får dig att känna ostoppbar. Det är lätt att förstå varför härskande makten kommer ofta med en symbolisk pannsmycke. Den högra pannsmycke kan ofta verkligen definiera en titt eller ett...

Gör dig själv DIY Royalty med denna skrot metall krona

Jag fick en trycktanken från en bra pump nyligen. Det var lite för tunn för att göra en trumma ut av så jag slängde den på skrot högen till bra kom. När jag såg metall tävlingen, gick jag gräva igenom min skrot hög för inspiration. Jag kom över en 1"...

Hur till DIY en proffsiga kassettak tak för <$800 in=""></$800>

Vi byggde vårt hem tillbaka under 2011. De flesta av våra pengar gick mot platsen och mark kontra anpassade alternativ. Min fru och jag fortsätta projekt som ger huset ett anpassat utseende, vi kan DIY, och få den största valuta för våra buck.Jag är...

8 DIY Zipper Jewelry

Zipper tävling fick mig att tänka på dragkedjan smycken. Här har jag sammanställt 8 olika super lätt och enkel DIY dragkedja smycken. Dragkedjorna skapar verkligen magi när det gäller ornament. Kontrasten färgade dragkedjor skapar stor effekt.Alla sm...

Tabell juldekorationer, DIY

En annan jul video! YAY! Några festliga idéer för dig att ha de perfekta hemgjorda tabell juldekorationer.Om du gör det själv skicka mig en bild eller tagga mig på instagram #monamiedesserts eftersom jag skulle älska att se!Klicka på Här att titta på...

DIY koppar tråd hylla

Det tar inte för mycket att skapa din egen svala hyllor med metall. Koppar är billig när det används noggrant och denna lätt koppartråd hylla använder mindre än 3 fötter av tråd och en liten ek styrelse.Är verkligen lätt att använda kopparrör, skaffa...

3D-utskrifter hälsa: Custom DIY ortoser

Detta Instructable visar dig hur man gör en egen uppsättning anpassade ortoser. Ortoser är stöd för fotvalvet som går in skor, hjälpa till att lindra smärta och öka livskvaliteten. Praktiskt taget alla har tillgång att ha dem. Problemet är de generel...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...

DIY med blommor: Potpurri rum doft

Välkommen tillbaka till våra senaste inlägg i serien DIY med blommor. Alla har våra senaste inlägg om att hjälpa dig att se bra ut på den nästa vår eller sommarfest, men denna vecka vi kommer hjälpa dig med något för ditt hem om du är den som kastar...

DIY-förbud - trä solglasögon

Hej vill idag jag berätta historien om min Diy-Ban solglasögon.Jag är italienska, ledsen ibland min engelska det inte är alltid korrekt.Jag använde en typ av tropiskt trä kallas Ipè är mycket tung, hård och stabil.Steg 1: CAD: modellera 3D Med 3D stu...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

DIY Digital klocka

Har du någonsin varit riktigt uttråkad och behövde lite kul DIY-projekt att göra? Tja, har du någonsin tänkt på att göra en super, awesome, digital klocka som du kan faktiskt berätta tid med? Bra än du borde verkligen instruktionerna awesome. Ha det...

DIY TiX klockan

här är min instructable vid en DIY TiX. Den drivs av en AVR microcontroller. Displayen består använda en reflektor rutnät du hitta täcker office lampor, vissa rökt plexiglas, en diffusor och en massa lysdioder. Idén kom från biljetter klockorna kan d...