VW Golf MK2 polyester dörrpaneler för högtalareHej killar.

Detta var mitt första projekt med polyester och filler. Och detta är 7 år gammal projekt. Alla bilder var tagna med Nokia N73. Så var försiktig :)))

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bil-ljud högtalare uppgradera

detta instructable kommer att se över hur man:Identifiera rätt högtalarstorlekKöpa nya högtalareTa bort dörrpanelerInstallera högtalareVarje fordon har konfigurerats annorlunda därtill dessa instruktioner kommer att förbli allmänna vid försök att var...

Golf bollar i en Cola flaska

Sätta några golfbollar inuti en Cola flaska!Detta är en förbryllande visuellt objekt och en snygg konversation bit som jag gjort bara för skojs skull. Det skulle göra en stor gåva för Coca-Cola och/eller golf älskare i ditt liv... eller för någon som...

3 super lätt Golf Ball Hacks

Är dessa hackar? Eller Upcycling, eller återvinning eller vad du kallar det...Här är några super snabba och enkla saker att göra med gamla golfbollar.Varje projekt egentligen bara tar några minuter och grundläggande verktyg.Vad göra med hinkar fulla...

Kompakt Disk (CD) Golf

så jag letade igenom den ändlösa otroliga instructables, när jag hittade en av SEAMASTER, som gjorde en inomhus disk golf hål. Här är länken till hans:Jag trodde det var awesome och skulle göra en stor gåva för min bror detta jul. Jag postar detta ef...

Skapa en polyester hjälm

detta är en kort sammanfattning om en låg densitet skum modellering, glasfiber och polyester verkstad tagit på Prototyping sommarskola @ Howest IDC (Belgien).http://www.howest.be/summerschool2012/Krediter till Carl för ritningarna.Steg 1: Åtgärder av...

Bygga en enorm RC monstertruck - Golf Cart Wheels - Moped Motor - Remote kontrollerade

här är en DIY att bygga en enorm RC monstertruck. Du måste ha en svetsare.Jag har haft att se fjärrstyrda lastbilar kommit långt under de senaste par åren. Jag har även ägt flera av dem längs vägen. Det hela började med AA drivs 2WD lastbilar med enk...

BROSCH Flower Pin från mormors Polyester blus

min 92 - åriga mormor gick bort i år i mars. Hon älskade sin polyester blusar! Vi kunde inte tåla för att slänga dem; så, jag bestämde mig att göra blomman stift ur dem. Jag tänker på henne varje gång jag bära eller titta på en.Hoppas det inspirerar...

Golf Ball katapult

Är belägringsmaskiner din grej? Älskar du kasta saker på höga hastigheter? Tja, då är detta bygga för dig! I detta Instructable, kan du lära dig hur man bygger en Golf boll katapult med utbytbara armar att kan skjuta golfbollar upp till 80 fot! Bara...

Golf Ball Trebuchet

Detta är en trebuchet vi gjort för våra koncept fysik klass. Vår trebuchet kastade en golf boll en sträcka på över 29 varv! Vi var de enda alla flickor grupp i vår klass och vi har byggt den bästa trebuchet. Vi gjorde lite forskning och bestämde sig...

Disc Golf väska högtalare

Detta är ett enkelt sätt att lägga fast högtalarna till din skiva golfbag, skulle också fungera bra på en ryggsäck eller någon annan väska. Detta projekt tog mig mindre än en halv timme, det är mycket lätt och resultaten är mycket tillfredsställande....

En stor bygga-at-home Disc Golf mål (eller en bättre användning för 55-gal trummor!)

Välkommen till en annan enastående Instructable från Kentucky Bum! I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en kick-ass disc golf mål. Jag har sett många planer (och även några till salu) men jag brydde mig inte för någon av dem. för u...

Bottle Cap Disc Golf stift

gillar du Disc Golf? Gillar du dricker öl eller andra saker som har kapsyler på dem? Sedan detta spelet för digAtt införa Bottle cap golf (jag gjorde det själv, Yay!) lära sig att göra en mini 9-hålsbana för ca 10 till 20 spänn.Steg 1: Saker du behöv...

Att skapa den perfekta golf greppet

här är några anvisningar som hjälper dig att utveckla en bra grepp för nästa gång du vill spela golf.Behöver:Golf clubTvå händerSteg 1: Rätt position Club 1. stående, håller klubben parallellt med kroppen, direkt framför dig.2. punkt den chefen för k...

Skräddarsydd Golf Club huvud Cover

Varför spendera $30 eller mer för en Golf Club huvudet täcker bara att ha samma en alla har? Jag gjorde detta anpassade huvud skydd för ca $7, och det tog bara ca 10 minuter för att göra. Jag kan garantera att inga andra golfare har en precis likadan...

DIY Disc Golf säck

inte så länge sedan min svärson kom fram till mig och sa att han hade en idé om en Instructable. Han och många av hans vänner spela Discgolf. Det är s sport som växer i popularitet. Skivor (frisbee) kastas från en utgångspunkt till första korgen och...

Disc Golf skiva färgning handledning: billiga DIY golf skiva mönster med hjälp av eltejp

denna video kommer att visa dig hur man färga din golf skivor hemma för väldigt lite pengar.I princip kommer varhelst eltejp är limmade på skivan att skyddas från färgen.Du behöver:AcetonRit DyeEltejpKastrull eller stekpannaskärande verktygRit Dye in...

Disc Golf målet alla delar från Lowes billig

Jag ska försöka visa er hur jag byggde min första skiva Golf målet med delar jag fick från Lowes för runt $75! Jag tror att det visade sig ganska anständig. Det är inom de förordning jag hittade här, är robust och framför allt fångar skivor!Jag ska g...

Disc Golf Hip Caddy

så jag bara duva i disc golf världen, och jag ville köpa en caddie, så jag kom med en hög hastighet strategi till en väska. Jag har gått ett par kurser, och sett vissa människor spelar, de hade dessa påsar, som jag trodde var cool... men jag tror att...

Disc Golf markör Bag

något jag verkligen gillar att göra på min fritid spelar Discgolf. Men precis som någon sport kan du verkligen sjunka lite pengar till dina skivor, mini skivor, väska och andra tillbehör. Ett tillbehör som jag hade velat var en påse för min mini skiv...