2 pajer R SquareDetta är ett recept för en blåbärspaj och en banana cream pie

Se Steg
Relaterade Ämnen

Happy 2016 paj tenn tidkula

Att införa paj tenn "Poly-Holi-Hedron", en ny multi-purpose semester dekoration presenteras i Time Square tidkula läge. Med tanke på tillgången på Färgskiftande LED holiday ljus, är det nu möjligt att utforma en allmän semester dekoration som ka...

Gräshoppa Cutie pajer

flytta över cupcakes... här kommer Cutie pie! Cutie pajer (eller Mini pajer som de också kallas) är i ropet dessa dagar! Och nu kan du enkelt göra din egen läckra och professionell snygg Cutie pajer hemma. Och de är den perfekta desserten för folkmas...

Holiday värdinna gåva: Pumpa paj infunderas Vodka

Halloween är nästan på oss och det betyder en sak: semestern är runt hörnet, och med det, granne gåvor och värdinna gåvor och medarbetare gåvor att tänka på. Om du startar detta infunderas vodka nu, ska du har till hands en stor gåva till värdinnan f...

Bailey's Marshmallow paj Cookies

om du känner mig, vet du jag gillar Bailey's. Och choklad. Och Baileys med choklad. Dessa cookies kombinera båda och marshmallow. Yum!Det finns inget bättre på en kall vinternatt än en Irish Coffee med en av dessa cookies. Hemgjord Bailey's marshmall...

Appleberry paj i ett äpple (Vegan)

Apple var det första ordet jag någonsin lärt mig att stava och skriva, och som sådan, den har en speciell plats i mitt hjärta. Jag känna brukar att det är ett brott att baka äpplen, men denna healthy-ish dessert är så läcker, jag gjorde ett undantag...

Lätt Square bara som min föregående version... :)

min nästa utgåva.Steg 1: IntroTa ett tal i ditt sinne som du vill hitta square antal.Steg 2: Steg 1 Ex 8, vi vet alla det kvadrera av 8 är 64, men som ett exempel.Ta till efterträdare och predcessor 8= 9 & 7Steg 3: Steg 2 Vi har nu 9 & 7.Så, multi...

Hur man gör berg pajer | Lägerelden smörgåsar

År innan jag ens hade hört talas om en panini, gjorde jag berget pajer på camping resor. Min familj hade två "mountain paj beslutsfattare" eller strykjärn och de var en stapelvara för någon semester och ofta en del av sommaren eldar på bakgården...

Hyllning till Square Box

Josef Albers är en av mina favorit konstnärer. Jag bestämde mig att anpassa en MDF-låda med en "Hyllning till Square" tema, som en gåva till min fru.Steg 1: Steg 1 jag började med en MDF-låda. Här kostade mig $7.Steg 2: Steg 2 Min box kommer med...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Pilen Granny Square

detta är först i vad jag hoppas att vara många granny square stil mönster. Jag älskar att göra farmor torg eftersom du kan använda vad du har på hand. Med projekt som dessa är det mer om mönstret än de material du använder så oroa dig inte om din dat...

Hur man knyter en square knut

i detta instructable, jag ska visa dig hur man knyter en square knut lätt. I min åsikt är detta det snabbaste och enklaste sättet ur många olika sätt att knyta denna användbara knut. Denna knut används för att ansluta två bitar eller rep eller snöre....

Bacon och ägg paj

denna paj är en annan icke-efterrätt paj. Det passar perfekt för frukost, brunch eller även lunch. Det är lätt att göra, bara 30 minuter! Även om matlagning, tar cirka 40 minuter. Men väl värt det.Servera med ketchup eller tomat såsSteg 1: ingrediens...

2 pi R kvadrat (Apple Pear pajer i Cheddar skorpa)

gillar du äpplen och päron? Gillar du ost? Varför inte blanda dem tillsammans i en dessert så häftigt det har en egen dag?För att hedra Pi Day 2012 har jag skapat Apple Pear Pie(s) i Cheddar skorpa. Folk, träffa 2 Pi R kvadrat!(Recept anpassad från C...

3.14 snabb och lätt Mini pajer

om du är lik mig runt semester, då du springer runt som en kyckling med huvudet avskurna att göra 10 eller fler rätter för ett dussin personer. Glädjen av att ha en stor familj:). Så jag bestämde mig att göra en efterrätt att jag kunde göra det mesta...

Adafruit choklad hallon paj skomakare

ingen reflow ugn behövs.Göra denna hackable öppen källkod pudding paj.Chokladpudding, Cool Whip dessert toppning, kakaopulver, hallon sylt och en choklad/vanilj smörgås cookie skorpa.Denna paj har en smak som påminner om de fantastiska Jell Ring chok...

Alla tiders favorit pajer

5 alla tiders favorit pajer för till minne Pi-dagen :) Dessa fantastiska pajer använder klassiska pajskalet, till mångsidig skorpa, cookies-baserade skorpa och bästa olja bakelse.Steg 1: äppelpaj Mångsidig pajdegen2 1/2 c mjöl1/4 c Splenda strösocker...

Fantastiska choklad paj!

Det är en stor ljuvlig choklad paj. Tillverkad av endast Chokladpudding, cool piska, en bomma för av mjölkchoklad och en klar gjorde pajskalet.Steg 1: samla ditt material Att göra paj behöver du:1 4 1/8 OZ Instant Chokladpudding1 klar gjorde pajskale...

Fantastiska hemlagade Apple knektar (stekt äpple pajer)

"Jacks", eller stekt pajer, är något av en södra tradition. Du hittar dem i flera sorter från sötpotatis till persika, men apple (jag har fått höra) är ursprungliga. De är ofta Funna i land butiker, små bensinstationer, och från tid till och med...

Fantastiska Kinda enkelt BAD-A ** citron maräng paj!

Detta är min män & barn favorit paj, jag har tweeked det över åren från min stora mormor recept. Min familj kallar det gummy bear paj, eftersom de säger det som att äta en massa gula citron Gelékonfektyr! LolObjekt du behöver!Beredda pajskaletGraham...