Alla tiders favorit pajer5 alla tiders favorit pajer för till minne Pi-dagen :) Dessa fantastiska pajer använder klassiska pajskalet, till mångsidig skorpa, cookies-baserade skorpa och bästa olja bakelse.

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 leksaker som snurra!

Dags att ta vetenskap för en provtur! Om du känsla som en slängde eller lite centripetal, är dessa snabbt leksaker för dig. Enkel och billig, visar de alla sorters begrepp kring centripetala krafter, tröghet, rotation och Newtons lagar. Vi använder d...

Cheetah skriva ut Nail Art

här är hur man gör denna söta och lätt cheetah ut spik konst! Alla produkter som används kommer att vara i slutet av handledningen. Njut! :)Steg 1: Underlack Starta bort genom att använda ett underlack, detta kommer att hålla din spik friska och stop...

Överbliven kyckling överraskning #2

en annan snabb att göra recept jag njuta med alla mina matrester, här är min awesome #2 kyckling Quesadilla som jag gjort (i mindre än tjugo minuter).Skiva alla din kyckling! Tunna skivor gå en lång, lång väg när du gör det mesta av lite kött. När du...

(Nästan) Vedeldad Pizza med kantareller, ägg och rucola

stekta ägg och trä ugnsbakad pizza är två av min alla tiders favorit livsmedel. Så när jag smakade första pizza med ett ägg som tillagas på det, jag visste att var det början på en kärleksaffär. Två perfekta (och enkla livsmedel) sticka tillsammans s...

Hur att behålla ditt platinablonda Mane

jag har platinablont under större delen av ett år nu, och jag älskar det! Det har varit en stor inlärningskurva lära sig att ta hand om det ordentligt - från hur ofta djupa skick till vad kosttillskott för att vidta för att hålla mitt hår så friska o...

Underbara Banana Split glass paj

Låt mig först säga, detta recept är en läcker blandning av alla dina favorit glass smaker.Detta recept påminner mig om ett dagis konstprojekt - det är verkligen riktigt kul, riktigt enkelt, sorta stökigt och bara lite tidskrävande. Det är mer ett utl...

Friterad kyckling Pot Pajer

som jag ser det, det enda sättet att göra något liknande paj smaka ännu bättre är att fritera det.Som läcker som en god gryta paj, blir det bara bättre med lite het olja, så låt oss hoppa in i köket och fritera oss några kyckling pot pajer!Steg 1: in...

Hur man skriver in paj tävlingen

pajer är underbara godsaker man kan ha hundratals och tusentals ljuvligt olika sätt och vi vill se din. Skicka in din favorit pajer till paj tävlingen att vinna ett inbundna exemplar av The Pie och bakelse Bibeln och en Instructables roboten t-shirt!...

Citron maräng paj med kokos skorpa (glutenfri!)

I love citrus. Den syrliga sötma och mjuk konsistens av citron fyllning, toppad av med skummande maräng har gjort citron maräng paj till en favorit för mig länge...... Och då drömde jag upp något ännu bättre! Min sis är allergiska mot spannmål, så pa...

Paj i farten

denna paj skapades av ren desperation. En natt min pappa hade allvarliga sötsaker men det var inte något i huset sött att äta, eller han trodde. Så min mamma kom till undsättning genom att kasta några saker tillsammans och liksom alla stora saker hon...

Bygga ett akvarium som ser bra ut på alla vardagsrum

Varning: Först och främst varnas att detta är en lång instructable! Ca 1 timme av läsning. Kanske är det mer "lättsmälta" genom att bara ha en blick på bilder och senare återkomma till läsa lite historia bakom det och några tips på delarna du är...

Fantastiska Kinda enkelt BAD-A ** citron maräng paj!

Detta är min män & barn favorit paj, jag har tweeked det över åren från min stora mormor recept. Min familj kallar det gummy bear paj, eftersom de säger det som att äta en massa gula citron Gelékonfektyr! LolObjekt du behöver!Beredda pajskaletGraham...

Blinda baka pajskalet [med paj recept]

vad är blind bakning?Att placera någon frukt med vätska över en rå skorpa gör bara för en blöt skorpa en gång bakade.Bakning blinda eller före bakning är processen att baka en pie crust utan fyllning. Blind bakning en pie crust är nödvändigt när det...

Romantiska Boston Creme Pie hjärtan för alla hjärtans dag

har alla en favorit dessert. Mest folk har ett sött hjärta. Alla hjärtans dag kommer upp snabbt. Att vara den logiska person som jag är, tog jag dessa tre omständigheter i beaktande när jag gjorde receptet Boston creme Pie nyligen.Kom ihåg att Romant...

Mini pajer Pi

mitt kontor har pizza paj och paj varje år för att fira Pi-dagen. Varje år försöker jag tänka på något nytt och i år gjorde jag Mini Pi pajer - jag gjorde mini pajer som är enklare för att servera paj på jobbet och i stället för traditionella pålägg...

Friska pumpa paj Smoothie

Hej alla! För alla er pumpa paj/pumpa krydda älskare där ute är här för dig. Detta recept är perfekt för hösten. Detta är faktiskt hela mat recept för denna smoothie. Det är mumsigt och hälsosam! Njut av :)Steg 1: Vad du behöver 1 dl pumpa puré1 dl o...

Pumpa paj (vegan, glutenfri, soja fri)

Thanksgiving har den bästa menyn för någon semester i särklass, som kan göra diet en besvikelse kommer November (den enda gången det slår mig att missa Turkiet). Lyckligtvis, den bästa maten för hösten, vilket betyder att pumpa, fortfarande serveras...

PSP Messanger, 100% fungerar på alla betaltjänstleverantörer med någon typ av FW.

Hej alla.Jag är förvånad över att se att inte många ppl faktiskt vet om denna vackra webbplats som tillåter dig att använda alla de berömda budbärarna som finns på internet, på ett enda ställe.Idag m går att Visa u hur du kan använda MSN, Yahoo, AOL,...

Virka din favorit tecken

För ett tag sedan jag tittade på min garn samling och tänkte, Hej, skulle inte det vara häftigt att virka alla mina favorit karaktärer? Efter söka efter ett mönster som skulle kunna anpassas för att passa alla av dem, och att hitta ingenting, jag gjo...