Hur man skär sandpapperhär är enkel! Men underskatta inte det. Jag har sett en hel del människor skador saxen av skärande sandpapper med dem.

Material du behöver:

-Sandpapper
-Rak kant
-Scribe (detta är carbide)

Jag gjorde detta på TechShop Detroit: "Bygga dina drömmar här"! Använda dina verktyg säkert och till sin bästa fördel!

www.techshop.ws!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man rengör sandpapper på Powertools

Slipning är kul, men sandpapper är inte för alltid - även de bästa abbrasive kommer att bära ner över tiden. Det finns sätt att förlänga den tid, som att använda damm samling och förhindra det från att bli för varmt, men det är ett sätt att rengöra d...

Hur man slipar din träbearbetningsverktyg med sandpapper

jag var skeptisk när jag först hörde om metoden sandpapper. Hur kan det producera en anständig kant på min stämjärn och planet blad?Jag är nu såld på metoden, men kommer inte hävdar att det är den "bästa" metoden, som kommer att vara upp till di...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Super Mario Bros: "Bowser" kostym

Kungen av Koopas, Bowser är en awesome skurk! Min vän ville vara hot av Mushroom Kingdom för Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja, syftar jag till att behaga! Låt oss komma igång skall vi??* Denna dräkt är mycket varmt, eftersom det är madrasse...

Hur man gör en liten systrar ADAM spruta.

Detta är hur man gör en liten systrar adam spruta från BioShock spel serien.Jag har alltid älskat de lilla systrarna i spelet och jag ville göra den spruta som skrämmande små flickor bära med dem.i några av bilderna kommer det finnas två sprutor elle...

Hur man gör en Transformers "Hot Rod / Rodimus Prime" kostym

"tills dag til alla är en!" Optimus Prime dog Matrix ledarskap var så småningom över på min viktigaste manen, Hot Rod. Det senaste året, mina vänner och jag bestämde mig för vårt tema för Chicago komisk och Entertainment Expo skulle bli transfor...

Hur man gör en glödande robot passar.

Förra året bestämde jag mig att göra lite av ett galet projekt - Making glödande robot passar gör cirkusföreställningar. Detta var så att vi kan utföra i svagt ljus som nattklubbar och festivaler.Detta instructable innebär skulptera, vakuumformning o...

Hur man gör en rund sak utan en svarv (plus modell att göra tips)

du vill göra en modell av något som du har sett i en film, men den är rund och har härliga sammansatta kurvor och du inte har en svarv. Inte oroa dig, detta instructable visar dig hur du kan använda en enkel profil och vissa bil harts filler att få e...

Hur man gör en 40 lb bambu spjut pistol.

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en 40 lb bambu spjut pistol som kan göras med minimalt supplies. Detta är den absolut farligaste och mest kraftfulla vapen jag någonsin har gjort. Det tog mig 15 minuter att göra och den enda anledningen att d...

Hur man bygger ditt eget Cajon Box trumman med justerbar snara

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger din egna Cajon box trumman. Vi gjorde 2 Cajon trummor för under 50$, så ca 25$ en bit. Jag kommer att ange detta instructable i musikaliska instrument tävlingen, så snälla rösta!Steg 1: Saml...

Hur man bygger en kniv

så du vill göra en kniv?Jag är inte här att avråda dig (snarare, jag skulle vilja uppmuntra dig), men låt mig först få detta ur vägen: kniv är en långsam, delikat, omsorgsfulla, mångfacetterade, ibland frustrerande process. Det kräver skicklighet i m...

Hur man gör en kasta kniv!

Någonsin haft en önskan att äga en kastar kniv men du inte vill lämna över en massa kontanter? Väl här är hur. Detta är ett mycket snabbt projekt med och är mycket givande. Det finns inget som skickar en kniv 12 fot över ett rum dunkande in ett mål.M...

Hur man målar en laser graverad trä tecken på TechShop

detta är ett enkelt sätt att förbättra utseendet på din laser graverad skylt med överföring tejp och sprayfärg. Överföring tejpen fungerar som en mask så att hela pjäs kan vara laser etsade, spray målade, masken tas bort och de resulterande bilden se...

Hur man gör en läder Bushcraft hatt

Jag hade gjort en fantastisk video tutorial om hur du skapar en bushcraft hatt, men efter att online för de senaste 6 åren YouTube beslutat att ta bort det utan att tala om mig. Så nu, tyvärr jag har inte en annan kopia av vid men jag hade några bild...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Hur man gör en Asari Latex pannsmycke.

För Halloween 2008, gick jag som Dr Liara T'Soni från Mass Effect. Jag bestämde mig att göra en mini komiska om hur dräkten (Jo, den latex pannsmycke) gjordes, så att andra kan se hur dess gjort, och förhoppningsvis spara sig vissa sorg om de försöke...

Hur man gör en Nintendo DS Klicka på penna

Hej, Välkommen till min första instructable. Idag kommer jag att lära dig hur man gör en penna för din DS för billigt.Varning: När inte används växla pennan till oanvända position. Detta förhindrar onödig stress på bandets lim som kan orsaka pennspet...