Make a chinese dragon headMaterials used:

trälim
Wood
Kontakta cement
Pex slangar för fälgar (stor låda brädgården har detta - 1/2 tum)
pappkartonger
elastiska
takläggning styrelsen skumisolering (stor låda brädgården)
Wire
Duct tape röd vit och gul
2 clementine lådor
trä för rutan pole
trä för pole - jag använde en fyrkantig stav som jag klippt för att passa rutan och hand hyvlat för att göra det runda ner under rutan
tyg: färger du väljer jag använde en polyester "Kina siden för $2.99/ gård. Jag använde 30 gårdar av gul, för kropp och huvud.
Jag använde ca 5 varv av orange polyester satin och 3 varv röd poly satin. Jag hade några svarta polar fleece och vissa lt grå
linne scraps för ögonen.
5 fot av 3/4 tums skum
rester av 1 tum skum för tänder
Undrar - detta kommer från en tygaffär. Det är ett strykjärn på limmet.
skruvarna
gänga

Verktyg

borr och bits
sax
brukskniv
Rotary cutter
symaskin
Serger
klämmor
såg
hand synålar
elektrisk plan

Se Steg
Relaterade Ämnen

Magiska Dragon Head guiden personal

Vi byggde denna Dragon Head guiden personal för min flickväns 9-åriga son, mestadels av delar vi hade liggande. Den använder en accelerometer för att "trollformler" baserat på riktningen du skaka personalen, eller genom att stampa ner. Det använ...

Step by step bionicle dragon head

Here is a dragon head i made when i was little and took some step by step pictures of how to built it so i dont forget how it was made.Nu im posta det så någon kanna byggdes det om du gillar det...

Dragon head marionett för Shrek musikalen

H. Detta är min första instructable. Hoppas du gillar!Jag började ett nytt jobb på en skola förra året som ny Art Technician. För julshow gjorde skolan Shrek musikalen. Eleverna och jag producerade uppsättningen och rekvisita för produktion. Inkluder...

DRAGON HEAD ritning

Hej killar idag du kan lära dig att rita en drake head.its en väldigt cool drakhuvud om du frågar mig, men med lite mer av din egen fantasi kan det vara mycket bättre.Steg 1: materialEn bit papper (jag använde ett tomt A-4 blad)Vissa marker av olika...

Hur man gör en 3D DRAGON Pop Up kort Kirigami 3D Dragon Head gratulationskort - TCGames HD!

Dela på FACEBOOK: http://on.fb.me/15TrVYfTWEET: http://bit.ly/15Ts5P6REDDIT: http://bit.ly/16qHt5LTUMBLR: http://bit.ly/10K8fhzHämta det gratis mönstret här: http://paper-life.ru/en/kirigami-scheme/294-quetzalcoatlMer om kirigami:Kirigami (切り紙?) är e...

Hur att dra en Dragon Head

en massa människor inte vet hur man drar en realistisk drakhuvud så jag har att lära dem!:)Steg 1: material 1. papper2. penna/Pen3. färgpennor (oavsett vilken färg det blir)Steg 2: former Först Rita en halv-oval form. Du kan ändra den hur allt du vil...

Dragon ägg

från det ögonblick en drake kläcker ur det är äggskal som en baby, det är omedelbart fascinerad med strålande glans av ägg som det bara kom ut ur. Draken kommer att eftertrakta dessa blanka bitar av äggskal, ofta hålla bitar av skalet med dem för hel...

Gene Simmons jagare kostym

i början av September 2009 min då 7-åriga son kom fram till mig och meddelade att han ville vara Gene Simmons för Halloween. Som långtida KISS fan, jag var mycket stolt över honom för hans utmärkta smak, och jag visste omedelbart alla kostymer som ge...

Fantasy nordiska Pauldron

De bittra vindarna i norr kan vara tuffa och farliga, du behöver något skydd innan du kan ge dig genom snö och hagel. Vad bättre än en pauldron?! Faktiskt... en massa saker men på minst axeln blir varm! Med detta "kompatibel kan du lära att farkosten...

Skrämmande drake kostym

så min mest ambitiösa kostym hittills var att skapa en bärbar röken andas drake. Denna kostym kunde lätt kan omvandlas till en prop för arg ditt kvarter!Jag lärde mig några saker längs vägen, och har tips för alla som vill skapa något liknande i fram...

Original Minecraft Lego Steve

detta är hur du skapar Steve från Minecraft i LEGOS! Detta är super lätt, och det står ungefär en fot lång på sitt högsta. Hoppas du gillar, och kom ihåg att rösta på mig i Minecraft tävlingen!!!Steg 1: Ben First step is the legs. I grund och botten...

Chinese Parade Dragon for Under $75

Kinesiska parad Dragon för Under $75Jag fick en utmaning att göra en kinesisk parade drake i två dagar för under $50, jag avslutade denna utmaning och du kan se resultatet. För lägret ceremonin det behövde vara en flik så att en person kunde stå bako...

Make a zombie Head

Så vad behöver du göra denna vackra fullblods zombie huvudet?Polystyren huvudToalettpappervedeldade verktygoch hampa (användning i VVS)Wood lim och tapetklisterOch en galen sinne xDSteg 1: Första steget: carving huvudet Så här vi kommer att "förstöra...

Kinaschack styrelse med Dragon

Hej är detta min första Instructable, på hur jag gjorde en Kinaschack ombord på min X-rista CNC Router.Min familj och jag träffas en gång i veckan att ha familj spelkväll, så jag ville göra oss ett spel på min nya X-rista. Jag minns att spela Kinasch...

Origami dragon (Dragon Flame)

Hej: D denna drake skapades av mig själv och namnet är lågan dragon eftersom svansen som en brand. Jag önskar du gillar det och du gjorde detSteg 1: material:Steg 2: Att göra basen 1. göra en fågel bas2. Följ diagrammet3. Tryck torget och följ diagra...

Montering av Dragon Rider 500 för användning med AVR Dragon

inte länge sedan företaget Atmel kom ut med ett bra verktyg för användning med AVR microcontrollers kallas AVR Dragon. Denna lilla USB-enhet ger proffs och amatörer både förmågan att använda: I System programmering (ISP), JTAG, felsöka tråd och hög s...

3D Origami Ultimate Dragon

detta är en ultimate 3D Origami drake. Den är gjord av ungefärligt 1000 bitar. Det finns många olika projekt som du kan göra genom att sortera bitarna annorlunda. Jag tycker att det är lättare att titta på en bild av bitar och mönster för att kunna s...

Lägg till en Video bugg eller vattenstämpel med hjälp av endast Windows Movie Maker!

Detta Instructable kommer att förklara steg för steg hur du lägger till en bugg eller vattenstämpel med hjälp av endast Windows Movie Maker! Ingen programvara att köpa! Den kabel kanaler använder en bugg eller vattenstämpel till ID deras kanal, men n...

Bygga en fullskalig Dragon Age inkvisitionen hjälm

OK, här är min första och förhoppningsvis inte sista... Instructable!!!Jag heter Steven K Smith och jag är en frilansande illustratör vände prop maker bor utanför KC, Missouri. Denna demo kommer detalj min full bygga av dragon rodret från Bio Ware ef...