Mini transportabel ugn för Under 3$


Mini bärbara mikrovågsugn för Under 3$ - roliga filmer är här Mini bärbara mikrovågsugn för Under 3$
Relaterade Ämnen

Mini cookie ugn

-detta två behandla mini cookie ugn kan förberedas som en överraskning för någon part och baby dusch. Med en dold kaka inne, iam säker på att skulle detta vara en stor överraskning till ditt barn.Ingredienser:Detta kan förberedas med bara tre ingredi...

Min sol ugn

detta är inte helt min egen design. Du kan hitta dessa över hela internet om du gör en Google-sökning eller en sökning på you-tube.Jag byggde detta eftersom så många människor betala så mycket pengar att värma sina hem och något som enkla och billiga...

Mini 3D tryckt tefat för under din Mini Planter/Pot

Det finns dessa mini suckulenter som jag köpte på en loppis som jag har velat sätta i en keramiska krukor så de ser lite trevligare. Jag äntligen hittat några söta grundläggande mini krukor som är perfekt storlek men jag har inte kunnat hitta mini te...

Reflektor ugn för lägereldar

Reflektor ugnen, även känd som en tenn ugn var en gång ett populärt verktyg för bakning tillsammans med öppen eld under 17 till 19-talet. Deras popularitet har minskat sedan utvecklingen av elektricitet, men dessa ugnar används fortfarande idag av ou...

Några av mina favorit saker

saker jag har gjort under åren som inte har dokumenterats tillräckligt väl för att göra en riktig instructable av. Jag antar att bilarna inte räknas riktigt eftersom jag bara återställt dem, men de har varit mycket mer arbete än många av de saker som...

DIY lödning Reflow ugn

De säger att du är bara så bra som dina verktyg. Detta är ett uttalande jag kan garantera, som bättre verktyg kan göra skillnaden mellan en snygg och väldesignad prototyp och en råttor nest omfattas skärbräda. Tyvärr som en elektronisk hobby har du i...

Ugn dörr handduk

Jag ville göra en liten present till min brorsdotter att fira sin nya lägenhet, så jag beslöt att göra en handduk att hänga från hennes ugnsluckan.Steg 1: leveranserSamla dina leveranserMaträtt handdukKardborreband (inte slag med skal och sticka bakn...

Ved eldas lera Pizza ugn bygga (med Pizza recept)

Jo det har varit en lång tid i vardande och en ännu längre i drömmer om, men är det äntligen gjort... Lagom till vintern. Doh. Åh ja bättre sent än aldrig.Jag har drömt om att bygga min egen ugn i evigheter nu. Jag började prata om hur mycket jag sku...

Göra en Box ugn Girl Scout vägen

Detta är ett sätt att göra en stor box ugn. Jag använde min ugn i ca 10 år innan den behöver bytas. Du kan göra alla sorters mat i denna ugn. Min favorit är Chocolate Chip Cookies, som måste kokas i en cirkel så mellersta cookies inte bli bränd medan...

Fixa sigill på din ugn dörr

i den närmaste framtiden jag kommer för att ersätta mitt kök men inte före sortering i badrummet. Så vad händer innan jag börjar antingen? Glasdörr i ugn sjunker till under min frus städning frenesi.Jag är inte ute för att starta på köket för ett par...

Att utforska under vattnet i Minecraft P.E!!!

Minecraft är kul! Men vissa delar är helt enkelt utmanande. Som att få under vattnet. Jag menar, det finns så mycket häftiga saker under vattnet som värdefulla malmer och söta undervattensgrottor. Vill du inte bara som?Steg 1: Vad du behöver Allt du...

Jeremys sol ugn med återanvändas och återvunnet material

genom att bläddra igenom en bok hur man solugn och snubblat på min design. Ursprungligen hade det raka paneler för att återspegla solens strålar men hamnade jag böja mig. Jag gjorde ytterligare ändringar, men till slut såg det bra.Steg 1: Vad gjorde...

DIY, Under-the-bänk-monterad hσrd Station

jag flyttade nyligen residence, och jag var tvungen att bygga upp min hem arbetsbänk från grunden. Jag var lite begränsad för utrymme.En av de saker jag ville göra var att ändra min lödkolv så att det kunde diskret, skruvas på undersidan av min bänk....

Akryl baslåda för under en bilbarnstol.

Hej Hej. Först och främst detta är min första instruera-stånd och som sådan jag välkomnar och frågor och kommentarer som kommer min väg och kommer att underhålla dem så gott jag kan.Min scooby är ganska liten... så lokalvård är ett måste och var min...

Hemgjorda Mini Taser

Så har du ett behov av att skicka några tusen volt genom någon. Bra - har du kommit till rätt ställe då.Nu säger jag inte att denna mini taser kommer att ta ner dina fiender men det kommer definitivt att göra dem tänka två gånger. Bara ljudet är nog...

Mini Dryer

Detta är min första instructable. Jag gjorde detta Mini torktumlare projekt det är eftersom det hjälper oss människor att torka några mini kläder, näsduk, under bär, och många mini tyger. Det är så lätt att göra eftersom alla delar som jag använde är...

Soptunna och Flower Pot Tandoor ugn

säkerhet uppdatering: du bör inte göra detta med en förzinkad kan! Om något går fel (för mycket luftflöde, för lite isolering) den yttre kan kan överstiga 1, 000DegF och zink (som är den "galvaniserat" del) kunde förgasas i en giftig gas! Undvik...

Göra upp min trädgård vid stranden

göra upp min front Garden.När jag flyttade in i mitt hus insåg jag inte mängden värme som kom av marksten från gården.Jag säga gården, eftersom det inte var en trädgård för mig alls.Jag upptäckte ett år eller så efter att ha köpt huset, att det var e...

Hur man gör en sol ugn

många människor litar på El eller gas, men har du någonsin tänkt på att använda kraften av solen för att laga?-Här är en grön, miljövänlig idé.Steg 1: Hur man...Material-Kartong (någon form kommer att göra)-Sax-Plastfolie-Aluminiumfolie-TapeSteg 2: S...