Pajer och tårtorMin äldsta son gillar mango och andra tropiska frukter, efter ett besök från min son hade jag några Mangos och persimon frukt kvar och jag har inte recept för dessa frukt. Så jag bestämde mig att uppfinna min egen.

Jag hade inte recept på Mango tårtor eller persimon tårtor så jag började med en pumpa paj recept och modifierade den för persimon tårtor. Persimon tårtor smakade bra men de såg ut precis som liten pumpa paj.

Lektion 1. mörka kryddor mörk borde fyllning, ha insett att eftersom det inte var första gången jag har gjort pumpa paj.

Med Mango tårtor jag undvikit mörka kryddor och fyllningarna kom ut en fin gul med en mango och en antydan av mandel smak.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gröna ägg och skinka paj och Tartlet

Paj (/ ˈkiːʃ/Joakim) är en välsmakande, Hjortronmousse paj med välsmakande fyllning av vaniljkräm av ost, kött, skaldjur eller grönsaker.Detta gör Dr Seuss stolthet recept använder sockerärtor, söt lök och skinka. Det är gott. Min familj kan inte få...

Synkroniserad video tryptic med hallon pajer och laptop skärmar

Filmaren vän kontaktade mig för att designa en visningsenhet som skulle tillåta henne att visa en video tryptic på 2015 Venedig Art Walk. Idén var att skapa en ram som innehåller alla komponenterna som krävs för att spela tre olika filmer på tre sepa...

Morot och kikärtor kakor

rösta på dessa smaskiga biffar i hälsosamt ätande contest... :) De är låga i kalorier och hög i protein morot och kikärtor kakor gör ett bra mellanmål eller behandla.Morot och kikärtor kakor recept:1 ¾ koppar kikärter (krossade)1 kopp strimlade moröt...

√-1 2 ^ 3 σ π och det var jättegott! (Jag åt några paj och det var jättegott!)

Detta är vårt inträde för Pi-dagen paj tävling. Vi hoppas att du gillar våra nördiga matte skämt, och det var verkligen jättegott! Vi beslöt att göra en fransk silk paj i en klassisk piecrust med vispad grädde och choklad dekorationer. Klicka dig ige...

Lax och kikärtor fyllda tomater

Detta recept är en av mina senaste favoriter. Jag älskar kikärter i nästan allt och lax sallad ser så söt stoppade i tomater!Du kan använda krabbkött eller tonfisk om du inte har lax.Steg 1: ingredienserDu behöver:8 tomater1 burk kikärter, avrunna oc...

Party mat: Kakor, pajer och kakor

på en hylla i mitt rum, jag har en bok som jag satte ihop full av dessa olika recept jag har samlat övertid från olika kokböcker. Efter nyligen skumma sidor, hittade jag en hel del öknar. Se denna tävling gav mig idén att lägga dessa läckra öknar. Ja...

Linser och kikärtor Födelsekyrkan växter

Det är en jultradition som vi har i generationer nu.1 December plantera vi linser, kikärter, bönor och vete i små krukor fodrad med bomull. Och av den 24 December de växer till ca 6 inches lång och vi placera dem framför julkrubba under granen symbol...

Tonfisk och kikärtor köttbullar med tranbär och Jack Daniels Grill sås

Jag anpassade detta recept med inspiration från recepten här och här.Köttbullarna är ganska ljus och känslig och jag bara ihop dem med tranbär barbecuesås eftersom jag hade några tranbär kvar som jag var inte säker vad till gör med men de skulle ocks...

Mini Apple tårtor

en god äppelkaka varm eller kall.Ett tag tillbaka jag köpte mini tårta skal inbillar jag skulle använda dem varje vecka. Jo, har det varit nästan ett år sedan jag köpte dem, fortfarande oanvända. Jag bestämde mig idag var dagen jag skapat något välsm...

Helt enkelt smarriga persika tårtor

En av de bästa sakerna med sommaren i östra North Carolina, är persikorna (jag antar mor naturens sätt att be om ursäkt för luftfuktigheten). Men det var inte 100% planerade, men lyckligt lottad ändå, det finns två persika fruktträdgårdar mindre än 1...

Apple danska

Åh, vad jag älskar apple säsong... För mig, det finns inget riktigt gillar lukten av äpplen, smör och kanel baka tillsammans, medan en värmande doft i hela hemmet... Yankee ljus är bra, men ingenting jämfört med den verkliga affären. Det gör atmosfär...

Sfäriska biff Pi Tourtiere

"strävan efter sanning och skönhet är en sphere av aktivitet där vi får förbli barn våra liv"Albert EinsteinVi konstruerade denna sfäriska pi för att fira paj. Vi valde en sfär eftersom medan en cirkel är en elegant form verkar det bara så tvådi...

Instructable Robot Pie

pajer är vår familj favorit. Jag har redan publicerat en paj och här är min andra ätbara Robot paj. Med 10 timmars arbetar varje dag har jag väldigt lite tid som är endast helger. Fortfarande försöker jag mitt bästa att bidra lite tid på denna webbpl...

Vintage Peach Pie

Välkommen till min hobby! Jag gillar att laga mat från min samling av vintage cookery pamfletter och använder några av dem jag kommer att leda dig genom processen att göra en paj helt från grunden.Pie crust är från Lätt hem bakning av Sands, Taylor &...

3.14 snabb och lätt Mini pajer

om du är lik mig runt semester, då du springer runt som en kyckling med huvudet avskurna att göra 10 eller fler rätter för ett dussin personer. Glädjen av att ha en stor familj:). Så jag bestämde mig att göra en efterrätt att jag kunde göra det mesta...

Kyckling och skinka paj

detta är en enkel och lätt paj... inte från de vanliga äppelpajen... är vilket jag säker en favorit med alla :-DDetta är mer i linje med kyndel... och äger rum i en näringsrik och god måltid. Den dekorera själv vill barnen att gräva i.. även om vuxna...

Chunky nötkött och svamp pajer

Alla fredagar, tillbringa mig, mina barn, mina systrar och deras barn dagen till middag på mina föräldrar. Barnen har en boll, och jag har en paus från den dagliga rutinen. Barnen lämnas generellt för att göra vad de vill, vilket är vanligt docka spe...

Krämig kyckling och purjolök Pot Pajer

ingenting är trevligare på en kall natt än en varm god paj och dessa kyckling och purjolök pajer är inget undantag. Med en varm, mycket krämig fyllning är de verkligen en komfort mat.Jag älskar dessa och så gör min familj och de är ofta på menyn unde...

Ultimate Pi dagen Cookie, kaka och glass paj

vill göra den ultimata dekadenta behandla att fira Pi-dagen? Ännu bättre, vill du göra en behandling som använder pi typer av desserter i det? Detta är paj för dig!Varför är det pi typer av desserter? Enkelt. Paj, tårta + kakor = 3 efterrätter. Lägg...