Stekt vild purjolökvi har haft ett par veckor av ovanligt kallt väder vi hade faktiskt en fot snö förra veckan efter all snö smält månaden innan och vilda purjolöken inte mognar så snabbt som vanligt. Varje dag på väg hem jag stannar vid en lövträ buske precis runt hörnet från mitt hem och plocka några vilda purjolök blad, älskar jag färska vild purjolök blad. Min fru finner dem lite varm raw så jag koka dem för henne.

Du kan förbereda vild purjolök många sätt, som en sallad, kokt, kokt, stekt eller ens inlagda, om du fryser dem för senare användning de bör tillredas först. Kommer här jag att steka purjolöken, jag med lite av en twist i min teknik.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vild purjolök

jag är född på en första nation bokning och levt hela mitt liv äta i naturen, även om jag inte bor på bokningen längre jag har aldrig övergett vägen av folket.Vild purjolök är en extrem mat, de bara växer bland hårda träslag de gro bara för en månad...

Kryddig stekt fisk

jag är en extrem fiskare jag har varit fiskare hela mitt liv jag aldrig fiska och inte fånga något, faktiskt min fru Ann samtal "Gone Fishing" till "Gått Shopping." Jag gör även mina egna stavar och beten.Nyligen jag har fiskat Freshwa...

Kålrot purjolök äktenskap

Jag skördade 6 hemodlade rovor & använde dem för att göra denna härliga soppa. MMM!Jag gjorde en lätt gluten-free vegan härlig säsongens soppa!Steg 1: Samla dina ingredienser! 6 medelstora hemodlade rovor, (1 cup + 1/2 kopp) rensade, skalade & skä...

Ramp Aglio E Olio med Lemony Ramp ströbröd

Genom att nu du har förmodligen hört talas om ramper, vilda purjolöken som växer i nordöstra USA och en av de första livsmedel att visa upp i jordbrukare marknader varje vår. Även om vår vinter var relativt milda, Ohio växtsäsongen producerar mycket...

Färsk öring frukost

detta är en öring frukost bestående av en panerad färsk Speckled Trout Filet två ägg hem fries och skivade tomater och zucchini. Öring säsongen öppnade denna vecka så jag kommer att ta dig från fältet och ström till plattan i utarbetandet av en färsk...

Vår brunch i nordost

våren i nordöstra klimat innebär tre saker: fiddlehead ormbunkar, morel svamp och ramper. Detta är de tre läckra vilda livsmedel som dyker upp i tempererade skogar som du kan gå plocka själv eller se upp för i din lokala bondens marknad.Fiddlehead or...

Cajun fisk rullar med vegetabiliska pinnar och stekt zucchiniblommor

här är jag med några mer fiskfiléer. Som den enda fisk äter i huset, inte räkna våra Mr Peabody, jag går vilda och jag försöker förbereda dem på tusen olika sätt. Fisk är ljus, välsmakande och hälsosamma. Under våren som jag gillar att följa det till...

Bräserad vilda kanin gryta-från fältet till tabell

Här är en kanin förföljd, skott, flådd, slaktade och kokas i juiced äpplen och hemodlade grönsaker att göra en tjocka och välsmakande gryta.När jag var yngre brukade jag äta mycket kaninkött mest för att jag var hungrig och ont om kontanter. Jag höll...

Tre viktiga grupper av vilda ätliga växter

Det finns ingen rätt svar på beställa av nödvändigheter i en överlevnad situationen, i en miljö vatten är första på din lista över behov och i en annan miljö skydd eller brand skulle vara din första på din lista över behov. Behovet av enda konstant ö...

Vild vitlök och basilika Chunky Pesto

Ramslök (Allium ursinum), även känd som ramslök, buckrams, ramslök, escarolesallat vitlök, trä vitlök, Björn purjolök eller bear's vitlök, föredrar att växa i något surt fuktig jord så kan ofta hittas bredvid flodbankar. Det har många lätt identifier...

RECEPT | POTATO & PURJOLÖK KROKETTER

Jag har alltid velat lära sig att göra kroketter. Fråga min familj men jag är en sucker för allt stekt och krispiga. Jag inte kan bara leva utan den. Jag blev inspirerad av detta recept som jag hittade genom Mama jord Organics från en Vegan bloggare...

Vilda och (nästan) gratis

vild vitlök och ost muffins, kryddig rostad potatis, kyckling svamp med ramslök och maskros blad.AANNNNND stekt sötpotatis med mint socker.Ingredienserna var foraged, och om du utveckla din egen (och har kycklingar) med andra ord om du är en jordbruk...

Purjolök stoemp med cordon bleu

Igår drog jag 10 sommaren purjolök ut från vår älskade trädgård. Jag ville låta dem lysa. Så, jag uppfunnit denna härliga purjolök stomp.Stoemp är en typisk belgiska & holländska maträtt.Detta är en blandning från kokt potatis, sedan potatismos &...

RÖKT vilda ALASKAN lax, gröna ÄRTOR & CHEDDAROST NUDEL baka

Det finns absolut inget speciellt med denna enkla recept; bara öppet några paket av rökt lax, en burk Campbells koncentrerad champinjon soppa, några frysta ärter, och strimla lite ost. Koka lite pasta i ca 8 minuter medan ugnen värms till 400 grader...

Hur man gör kinesiska purjolök askar

Kinesiska purjolök Box är en av de mest populära förrätter i Kina.med varma, ömma purjolök och stekt ägg inuti, krispiga wrap utanför, purjolök box smakerna överraskande läckra! Denna instructbale guidar dig steg för steg att göra kinesiska purjolök...

FRANSKA stekt kokos STJÄRTAR

Dessa små vilda fångade kallt vatten stjärtar från Kanada har har marinerat i en blandning av kokosmjölk, kokos rom, Lime Juice, ingefära och muskot. Sedan var de täckta med en blandning av fina gul majsmjöl, glutenfritt ströbröd och osötad kokos - e...

Låt vilda bråk Start!

Min ett år gamla son älskar bara när vi läser böcker till honom. Min man och jag såg "Where the Wild Things Are" och jag köpte den att veta det var en av mina favoritböcker när jag var liten. Halvvägs genom boken Max ropar, "Låt den vilda b...

Matlagning vild lök

först hitta någon vild lök. De växer i fält och du har till gräva dem upp till nå del som du äter. De har en mycket distinkt lukt, som lök så det borde inte vara lätt att mitake.Steg 1: Hitta din lök Först hitta någon vild lök. De växer i fält och du...

Hemgjord ingefära öl med vilda jäst

Vi älskar ingefära öl, och ville prova att göra några hemma. Visar sig att det är jättelätt! Du behöver bara några få ingredienser och lite tålamod.Vi använde:En stor bit ingefära. Vi lägger mycket ingefära i, så detta kan vara "till smak."Socke...