Fällbara Pocket katapultbeskrivning är i namnet.

Material
-tunn popsicle pinnar
-tejp
-rubberband
-Varmlimma
-liten sak som en kapsyl för ammo att passa in i
-kort låda

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hopfällbar Pocket armborst

fick jag uttråkad en dag i skolan så jag tog ut några pennor, sax och tejp och gjorde detta i ungefär en timme. Detta är första armborst jag sett som är hopfällbar.Steg 1: material För att bygga armborst, du behov-leveranser-•3 normala disponibel pen...

Pocket katapult

Hej där, jag har lekt runt med trä peg idéer med gummiband för att ge dem grepp när det gick för mig. Samma princip kan användas för att skapa en riktigt enkel och riktigt små katapult.Så här är det, en steg för steg guide att göra Världens enklaste...

Ihopfällbar Pocket-Sized Cornhole spelet

Hej alla! Har du någonsin fått uttråkad mitt i klassen, eller kanske under ett möte? Det finns nu en lösning! Skåda! Med detta lätt bärbar vikbar cornhole spel, kan du ta roligt i cornhole med dig i fickan. Den kan vika in en resväska och vika tillba...

Göra en miniatyr fällbara Pocket Katana (video)

jag har en blogg på www.makerweekend.com! 111!!!! Vänligen ränta och rösta här kompatibel!Någonsin velat ha en samarai svärd? Inte villiga att bli anklagad för att ha en konstig vapen besatthet? Då pocket katana är för dig! Slutligen en liten svärd s...

Fällbara Pocket såg göra från Jig sågar blad

viks såg använder jig sågar blad, en pop niten med brickor och en remsa av nylon eller andra hård plast.Steg 1: Skär handtaget. Såg en kortplats för blad (Obs: slot går inte genom baksidan av handtaget)....

Miniatyr fällbara Pocket Katana (Galleri)

jag gjorde en I'ble på hur du gör din egen, här.Vänligen ränta och rösta! Jag har också en blogg, här!Några av dessa är katana jag gjorde i den "vänners kompatibla länkade ovan. Den med längre blad och kanji är version 2.0....

Nyckelring fällbara lockpick (nu uppdaterad med spänning skiftnyckel)

omvandla en billigt nyckelring kniv till en lätt att bära fällbara pocket pickSteg 1: Lista • Du behöver en nyckel fällkniv, när jag får lite mer övning på Billigt $2 ettor som bilden ovan, jag kommer förmodligen titta efter låsning av SOG. Jag fick...

Göra en två blad fickkniv

göra en två fällbara Pocket kniv tillverkad av PVC & bågfil.Steg 1: Delar och verktyg som behövs För att göra en två fällbara Pocket kniv du behöver 1/2 "pop nit, 2 brickor och"tunnväggiga"klass 200 PVC. Dags att göra ca 1/2 timme. Verk...

7 saker att fixa eller göra med Oogoo

silikon täta hacka in i alla typer av nyttiga saker. Detta lim har de unika kvaliteterna av hålla sig bra till vissa saker och inte andra. Detta gör det lätt att kasta i många former. Om du lägger till majsstärkelse, den kan kasta eller bildade eller...

Hur man väljer rätt Survival Knife

detta är min guide för hur man väljer rätt överlevnad kniven. Detta är ingalunda en slutgiltig lista, eftersom det beror på din personliga smak och situationerna du är sannolikt att vara i, men jag hoppas att berätta några av de huvudsakliga funktion...

Kid hantverk - bad Spa te väskor och påsar

jag gjorde detta projekt med några av barnen jag arbetar med. Vår yngsta hantverkare för detta projekt var fyra år gammal, vår äldsta var nio. För säkerhet resonerar vi hade fyra år gamla användning en trubbig broderi nål och tråd, sömmar en 7 år gam...

FÖRKLÄDE för HOLDING

alla har en Väska för Holding dessa dagar, men ingen har ett Förkläde för Holding. Med dess flera räfflade fickor alltid hållas öppen att ta emot, dess olika mjuka fickor för att hålla saker nära och en glödande naturliga 20 dö för att rädda dig vid...

Pocket Sized Minty katapult

detta är min post för ficka storlek tävling. Denna prydliga lilla katapult kommer starta myntverk eller andra roliga projektiler i ett medeltida och diskret sätt. Det tar bara ca 10 minuter för att bygga, och är riktigt kul. Njuta av.Steg 1: Material...

Pocket sized katapult

denna katapult är mycket kraftfull... när jag testat det, gick det över 10 fot... mina vänner gjorde en annan och de fick det att gå över 30 ft...it är så lätt att det kan göras i mindre än 5 minuter om du vet vad du gör.Steg 1: saker du behöver vad...

Pocket Cheerio katapult

Har du någonsin haft ett extremt irriterande chef, medarbetare eller klasskamrat? Har du någonsin varit pranked och du måste lösa in dig själv och få hämnd? Lösningen är detta fickformat, lång räckvidd mini katapult. Du kan lansera vad som helst från...

Pocket dictionairy katapult

skott tummen nubb bottle caps suddgummin och massor av andra saker. Kul när din uttråkad.Steg 1: steg 11. samla din supliesa.Small ficka dictaionaryb.2 tummen nubbc.1 mauly klippd.1 gummiband (helst tjocka)Steg 2: att sätta ihoppinne 2 tummen nubb pa...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

DIY Pocket Protector

kanske jag har spenderat för mycket tid på Instructables huvudkontor, men jag vaknade i morse med en plötslig lust att göra mig en pocket beskyddare.När han ser hur cool min ficka beskyddare var, begärt alla andra på Instructables att jag gör några f...

Ping Pong katapult

jag byggde detta ping pong katapult för barnen men de är en stor stress reliver på kontoret kan du ha några verkliga roligt med dessaJag tittade på några bra mönster över internet och alla jag såg hade en tendens att använda standard lolly pinnar, ja...