Naturliga remiedies (örter och kryddor)använda mediciner hela tiden (om de inte krävs) kan skada dig, eftersom de gör ditt immunförsvar svagare. Ett bättre alternativ är att använda naturliga saker som inte bli av med sjukdomar men öka din immunitet så att du kan hantera sjukdomstillstånd av dig. Jag kommer att dela några av mina kunskaper om sådana saker i denna indstructable.

VARNING!
Om du blir sjuk, gå till en läkare. Detta kan bidra till att förhindra/bota vissa sjukdomar men när du är sjuk läkarens kunskap blir en bättre insats än örter och kryddor. Om du inte lyssnar är det på ditt eget ansvar och inte min.

(bilderna är från Shutterstock, för det finns ingen anledning att göra min egen, och ändå min örter är mestadels döda nu, så de inte skulle se bra ut.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Magnetiska periodiska av örter och kryddor

jag designade denna magnetiska kryddhylla efter söker förgäves efter ett kreativt sätt att visa alla mina kryddor. Jag älskade idén om en magnetisk kryddhylla för att gå med på mitt magnetisk kniv rack, men köpta alternativen var antingen för tråkigt...

Hur du använder örter och kryddor i matlagning

eller matlagning 101.Mat är alltid bättre när ordentligt kryddat. Du kommer att njuta av matlagning en mycket mer när du har bemästrat grunderna ört och krydda. Maten kommer att smaka bättre, luktar bättre och imponera på dina vänner/familj/medarbeta...

Göra mer av färska örter och kryddor

Du har varit i marknaden och fick transporteras bort köpa ingredienser för en thailändsk curry... Nu hur undviker du slösa alla dessa örter och kryddor?I mitt hus vi äter massor av kryddstark mat, men jag tycker fortfarande att jag inte använder alla...

Sofie Bhature - läcker kryddig kikärter och stekt och svälld tunnbröd

Chole Bhature är en kombination av chole (kryddig kikärter) och stekt bröd kallas bhatoora (gjorda av alla ändamål mjöl). Det är en av de mest ätit frukosten i norr Indien. Om du har någonsin till Delhi och smakade gatan eller Haldiram's Chana Bhatur...

Korn sallad med kikärter och Feta

med kikärter, fetaost och persilja, denna korn sallad är cool och uppfriskande för en ljus sommar middag. Som en vegetarisk måltid står den på en egen. De som vill ha mer substans kan slänga i räkor eller kubik kyckling.Korn sallad med kikärter och f...

Hur du spelar hjärter - och vinn!

Denna handledning är för dem som har en mycket grundläggande förståelse för kort-spelar spel hjärtan. Helst, om du använder denna tutorial du har spelat hjärtan minst en gång. Denna handledning kommer att börja genom att tillhandahålla grundläggande...

Hydroponiska DROPP trädgård för grönsaker, örter och blommor

bilden nedan visar två hydroponiska drip system jag byggt som omfattas av detta instructable. Systemets prototyp byggdes ca 3 veckor före bilden. Alla växterna för närvarande bosatt i prototypen är mellan 1 och 2 1/2 veckor gamla. Prototypen har arbe...

Själv vattning återvunnet anläggningen potten för växande örter och blommor

inspirerad av bbullet's egen vattning återvunnet vas instructable, detta är den metod som jag har varit med att göra dussintals själv vattning återvunnet plantageägare. Tack, bbullet!Det sättet att jag gör dessa använder 2 eller 3 liters läsk flaskor...

Naturliga Tick myggmedel och Tips för att hålla fästingar bort

för några månader sedan min flickvän och jag tog vår hund Tucker och gick Geocaching i skogen nära vårt hus. Vi hade en bra dag att hitta cachar och handel godsaker, men när det var dags för att gå hem för dagen märkte vi en massa små svarta och röda...

Eld rostad tomatsoppa med kikärter och israelisk Couscous

Ingredienser1 15 oz. kan avfyra rostade tomater, tärnade1/2 kopp vatten1/2 knippa persilja, hackad1 citron, juiced2 msk champagne vinäger1/3 kopp olivolja1/2 tsk salt1/4 tsk peppar1 burk kikärter1/2 kopp israelisk couscous (Trader Joe's), torka1/3 ko...

Mynta, ärter och Vattenkrasse soppa

detta underbart ljusa och fräscha recept kommer också att hjälpa dig att hålla passform och trim för snabbt närmar sig sommaren. På grund av tillägg av sojamjölk istället för normala helfet, är inte bara friskare men också dess laktosfri.Jag kommer a...

Räkor med örter och Tamarind

Denna maträtt är super god. Det är min favorit räkor maträtt. Jag har gjort det med okokta räkor och förkokta räkor inköpta från store. Jag har också gjort det med svansar på och med svansar bort. Det är ett önskemål på hur du vill göra det. Detta re...

Keema (indiska ryktade ärter och slipat rött kött)

jag skapat ett bildspel med detaljerade bildtexter att gå med detta, så om du vill se mer, är det här:Detta är min syster Julie favorit maträtt som jag gör. Våra föräldrar som båda gjorde det när vi växte upp, de fick receptet från deras musiklärare...

Gröna ärter och pistage Biscotti

efter att ha upptäckt glädjen med frystorkade majs i bakverk, jag var tvungen att ge några andra dehydratiserade grönsaker en chans också.Gröna ärtor och pistaschmandlar är en kombination av klassisk och enastående ljus och knapriga biscotti som verk...

DIY naturliga Body Scrub och Spray

detta är en perfekt unik nuvarande idé som är genomtänkta och inte kostar mycket, eller ett bra sätt att behandla dig själv (* ^. ^) de flesta av ingredienserna är förmodligen redan i ditt kök så allt du behöver köpa är eterisk olja om du inte redan...

Ärter och skinka soppa

denna traditionella soppa är en av min barndom favoriter, där som det kan vara bättre lämpade för vintern, jag kunde äta det året runt så jag väljer att dela den med dig. Denna rejäla soppa är otroligt enkel som de flesta soppor, kräver det ingen pre...

Hur till göra delade ärter och skinka soppa, hur min mamma lärde mig

det finns flera recept på Ärtsoppa på instructables men ingen av dem är för soppan min mamma gjort. Så detta instructable handlar om "Hur man gör Split Ärtsoppa på sätt som min mamma lärde mig att göra det". Varför? Eftersom det är den bästa sop...

Hem DIY gravitation droppbevattning för örter och växter

Ställa in en billig precision droppa gravitation bevattningssystem för inomhus / hi-rise hem ~-Lågt underhåll själv vattning för semester-Exakt anpassad leverans av vatten till växterna-Fordon för exakt, enhetlig gödselmedel leverans-Billiga lätt til...

Stekt och sann vitlök-ey kikärter

Jag har varit bekymrar dig över kikärter för den senaste månaden. Jag ville verkligen perfekt en Stekta kikärtor recept, och jag tror jag har äntligen kommit fram till en vinnare, som jag kärleksfullt kallar stekt och sant.I min galna utforskning av...