Att göra en Formboard tärning tornspela bordsskiva spel är en av glädjeämnen i livet. Styrelsen tar ibland upp alla tabellen och det finns ingenstans att kasta tärningarna, och ibland din kompis har bemästrat den handleden åtgärden för att få den roll han vill att kanske du inte vill att han ska få.

En tärning tower är ett vanligt sätt att hålla tärningarna på bordet samtidigt göra rullen helt slumpmässigt. En blandning av form och funktion, detta instructable visar dig hur man gör en ur ett blad av foamboard, några tandpetare, filt och limma. Tornet är mycket robust och kan enkelt ta en droppe eller två av tabellen.

Bygga en tärning torn för dig nästa RPG eller brädspel natt sedan dekorera men du önskar. Jag har visat ett möjligt sprayfärg alternativ men när det är byggt, himlen är gränsen för hur det slutligen ser ut.

Här är en 8 andra video av dice tornet i aktion. Lyssna på melodin av tärningen slår stegen på vägen ner.

Missa inte min andra spännande dice tema instructable - "Stor mässing dem" finns här

Se Steg
Relaterade Ämnen

SketchUp - att skapa en 20 sidig tärning/ikosaeder

Jag är säker det finns 20 olika sätt att skapa en 20 sidig tärningmen detta är mitt sätt.Öppna Sketchup och om du fortfarande har din starter person, bli av med dem.Steg 1: Goldent rektangelVälj rektangelverktyget och skapa en gyllene rektangel.För a...

IR spårning torn med PIC och C

Detta är ett bra lärande projekt som är kul att bygga - jag fick mycket ut av att göra det. Jag tror detta har gjorts ganska lite redan, men jag hittade inte ett enkelt sätt att göra detta med bilder. När jag äntligen fick det att fungera, trodde jag...

Bygga ett Portal torn med rörelse kontrollerade ljud och belysning

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag gick om att bygga min egen liv storlek talar Portal torn från början till slut. Detta är ett ganska ingående projekt som kommer att omfatta varje konstruktionsfasen samt alla tekniker jag använde längs vä...

Torn av trä byggnadsställningar

Som en del av att bygga min nya verkstad var det nödvändigt att först ta bort en gammal och dåligt byggda tillägg (tillägg) till vårt hus. Efter att ha sett hur mycket en byggmästare ville göra det jobb som gravitationen redan gör gratis bestämde jag...

Att skapa kostym Armor med Pepakura

Hallå där, tillbaka igen med en annan Skyrim instructable. Först vill ut jag bara säga detta inte är 100% spelet korrekt, det är ganska nära och precis vad jag ville. Detta projekt tog mig ganska lång tid att slutföra och totalt sett kostar ca $100.I...

8 råd att vara positiva i livet.

Hej alla! Vad händer? Det verkar som tid blir hårt (gjorde någon tala om en kris?) och det är inte lätt att vara positiv när allt verkar gå dåligt, är det?Det är därför jag föreslår att mitt eget råd att vara positiv trots krisen, den globala ilskan...

Designa för Ponoko laserskärning med SketchUp och Inkscape (en studie i kuber)

detta Instructable kommer att diskutera praktiska frågor av de mönster som presenteras i SketchUp, Inkscape och Ponoko laserskärning. Du kommer att visas framgångar och misslyckanden (det är ingen mening i att göra mitt misstag - jag kan göra tillräc...

Att vara en konstnär i bostad på Instructables

jag är Samuel Bernier, känd som Patenteux du Nord. Jag är en industridesigner, en maker, en bonde, en resenär och en hård arbetstagare. Jag tillbringade de sista tre veckorna på Instructables som "artist in residence". (Jag älskar denna titel)....

Polyhedral tärning lådor

Eftersom min ungdom jag har varit en bordsskiva gamer, men har alltid älskat spel rollspel mest. I mitten av många spel är rollspel spel i synnerhet, tärningarna. Jag har alltid varit trollbundit av cerebral utmaningen att lösa mysterier och slutföra...

Pier 9 Guide: Uppfinnare 2016 till Omax IntelliCAM arbetsflöde för 5-axlig vattenskärning på piren 9

Detta Instructable är för Workshop användare vid piren 9.Krav för att använda Pier 9 vattenskärningTa allmänna Workshop säkerhetsklass.Ta Waterjet Basic användning och säkerhetsklassDetta Instructable visar dig hur du exporterar solid modellfiler frå...

Lära sig att lära sig

I detta Instructable ska jag gå över 3 tekniker för att förbättra din inlärning. Vad jag kommer att gå igenom kommer att vara bra under båda formella utbildningen, och i hela ditt liv.3 saker jag kommer att gå över är:A: fokuserad och diffusa lägen a...

Hur man installerar VFD för att förhindra mekanisk utrustning från vinkar elektromagnetiska störningar

Variabel frekvens enheter är speciellt utformade för användning i industriell miljö som är för starka elektromagnetiska störningar. Generellt sett fungera VFD pålitligt och säkert sätt för år utan några problem om du installerar det kraftigt. För att...

En LED Tärning med en PIC 16F84 (eller 16F88)

Detta är ett nytt skriva ut ett projekt att jag gjort ett antal år sedan - jag trålning webben, och upptäckte att andra hade varit att göra det, så jag bestämde mig att sätta i detalj här på instructables.com - så att andra kan gynnas.Många Led tärni...

Motoriserade System för att höja och sänka hängande växter

Hängande växter är ett bra sätt att lägga till lite grönt runt ditt hus. Men det finns många bra platser för hängande växter som är alldeles för obekvämt att använda. Till exempel om du har riktigt högt i tak, du inte vill behöva gå upp på en stege v...

Beskärning & trimning 3 olika typer av Salvias i vår eller höst

I det här inlägget dela jag vad jag vet om beskärning de två mest populära typerna av fleråriga salvias som du förmodligen har i din egen trädgård.Steg 1:Salvias är populära all världen över och är så mångsidig eftersom de kan bekvämt passar in i mån...

Hur att snida Iron Man

detta är en guide om hur jag (och hur du kan) ristade min pumpa, "Jag är IRON MAN". Känn dig fri att använda mönstret jag drog. Det är färgkodade med förklaringar som du flyttar genom guiden. Detta är en utmaning men kan göras om du har tålamod!...

Desktop Tensegrity torn

Har du någonsin sett torn som i Washington, DC? Det verkar som det är bara ett trick, men det är på riktigt. Detta byggnadssätt kallas spänning integritet, eller "Tensegrity". Tensegrity uppnås när många ledningar eller kablar sträcks mellan pol...

Sonic's torn Pistol

Sonics torn Pistol detta är min 2: a post för gummiband tävlingen så kan du rösta!Efter att göra några olika Knex torn vapen trodde jag att det kunde vara kul att göra en revolver pistol så här är min första torn pistol. Det använder en TR8 som torn,...

Laser skärning en hydraulisk kran

Låt oss bygga en kran! Varför?? Orsaken kranar är awesome!Steg 1: Vad behöver vi?Okej, vad vi behöver för att bygga denna kran?? Tja först av allt behöver vi byggnadsmaterial! Låt oss göra en lista!Material:MDF (en platta mäter 600 mm * 400 mm * 6mm...