Handgjord present till föräldrar årsdagen från mig...nu dagar kommer att njuta av min föräldrar 24 Continent.
så jag försöker göra en överraskning till dem...
Du kan också prova för din loveone
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY en söt present till dina föräldrar

Jag har mitt eget barn 2 år sedan. Jag trodde att det är lätt att vara förälder när jag var ung. Men, du vet, när du får en baby, du kommer aldrig samma känsla.Jag är långt ifrån min föräldern när jag var på college. Ibland kommer de kalla och fråga,...

Strumpa katt DIY. Handgjord present för barn

Här är min strumpa katt projekt. Denna katt är inte bara en enkel mjuk leksak, jinglar och crinkles!Jag gjorde det för min lille son när han var 11 månader gammal. Nu han är 15 månader gammal och fortfarande älskar denna plumpy lilla vän. Jag tror en...

Present till familj (lätt) hantverk projekt

glad mors dag instructavillians! Detta instructable visar dig hur man gör en snabb och enkel present till dina nära och kära!Jag kommer att be om ursäkt i förväg, mitt sparade exempel fastnade i min arkivskåp och har sett bättre dagar!Detta projekt ä...

Hello Kitty klocka - present till April #3

Hej mitt namn är Jeff och jag en Maker. Jag har en 6-åriga brorsdotter som älskar Hello Kitty, så jag beslöt att göra en en av ett slag present till henne. Min Hello Kitty klocka design mosar konsten att Vedeldning med den nya tekniken för 3D-utskrif...

Treasure Chest, present till min flickvän

Hej där,Detta är en Tresure bröstet i´ve gjorde för min flickvän som en gåva.We´ve hittade den här gamla steelbox på en fleamarket för några år sedan, min flickvän älskar verkligen används utseendet på den gamla box.Tja som sagt detta var år sedan oc...

Pokeball örhängen: En super effektiva present till vänner och familj!

En födelsedag för en vän till mig kommer upp snart, så jag bestämde att jag skulle ge henne något speciellt. Eftersom hon älskar att samla örhängen, var det enda logiska för mig att göra att ge henne ett unikt par örhängen som hon inte kunde få någon...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

Årsdagen present till dina föräldrar

Steg 1: Få kritor Få en massa kritor. Jag använder samma märke.Steg 2: sortera Sortera kritor efter färg.Steg 3: trä Få en bit av trä och kontrollera att du har tillräckligt många färger för att passa dem alla på. Jag använder 4 färger per grupp.Steg...

Förvandla ett presentkort till en handgjord present

Problemet med presentkort är att de är mycket tråkigt att öppna. Oavsett hur välkomna pengar är, är det svårt att bli upphetsad av en bit plast. Detta super lätt popup-kort löser problemet: plastkort glider rätt in i ett fack i popup-gåvan. Ditt pres...

Enkel (billig) handavtryck present till mor-och farföräldrar eller föräldrar!

detta är en stor gåva några farförälder eller förälder skulle älska att ha! dess super snabbt, super enkelt och super billigt! också en bra sista minuten-julklapp!Steg 1: samla material de material du behöver är:en ugnvanlig vit plattor ($1 @ dollar...

Ribbon broderad duk smycken/suvenir plastlåda (A perfekt handgjorda present)

alla älskar presenter på jul, och speciellt handgjorda. De är verkligen beundrad av de flesta människor att visa sina starka känslor och känslor till andra. I detta instructable jag delar mönstret av en av mina bästa handgjorda gåvor som definitivt k...

Present till pappa? Oar Large Mouth Bass Decor

Jag letade efter ett projekt som jag kunde skicka till min pappa på hans födelsedag. Jag hade bara några dagar före sin födelsedag och jag var tvungen att maila honom en gåva. Han är mycket kräsen om gåvor och jag visste att han ville ha något hembak...

En trapezoidal lampa (' julklapp till föräldrar)

jag använde denna som inspiration för att göra min DIY version.Min version ser ut nästan samma, men jag gjorde det för runt... ok, jag kommer inte att skriva hur mycket gjorde det kostar, det är en present!Steg 1: Material Allt du behöver är:1. mycke...

En liten present till pappa

en medarbetare kom in med detta en dag. Det var en gåva från sin son. Det var något som de gjorde. Några trä, lite lim, vissa gummistoppers och kanske lite färg eller klistermärken (beroende på hur du vill lägga till orden).Fotbollen kan framför allt...

Jätte-knappen - en fin handgjord present för konsthantverkare

så kanske du, eller någon du känner gillar att sy och hantverk och har en spirande knappen samling som har inte riktigt kommit igång ännu, och är också i behov av några fina ursprungliga väggkonst att inreda sina hem med? Inte leta längre eftersom at...

En alla hjärtans dag present till arbetslösa

Ta bort Starburst från wrapper, infoga Starburst i munnen (YUM!), plattar till wrapper och plats färg sida ner.Steg 1: / * Formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyl...

En present till mamma

Varje gång då jag tar en paus från sy min egen garderob för att göra något för någon annan - med förbehållet att de uppskattar mängden arbete som går till att sy ett plagg! Och för att vara ärlig, dessa människor är få och långt mellan. Men min mamma...

Kniv, min present till min vän

Jag har vän, som bor i USA. Han är en glad far till två pojkar, tvillingar. Detta är en gåva av dopet.Steg 1: grejer I min verkstad har jag en hel del gamla, skadade hjul bearins. Detta är bra grejer för föreningen. Jag skär uthärda och använde min s...

Arduino Intelligent Cap--En omtänksam och användbar Present till far

Min far är en byggnad, han arbetar ganska hårt för att tjäna pengar för att ta oss upp. Han har att arbeta på hög plats under den brännande solen. Han ofta går ut tidigt och kommer tillbaka i skymningen. Dessa dagar är den hetaste och jag är så oroa...