Kärnmjölk kex och vegetarisk korv såspå allvar, de är effin' läckra... nd de är säker på att lura någon av dina kött-glufsa vänner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Lätt södra stil kex och brunsås!

Detta är min favorit sak i världen.Det är nästan säkert en av de värsta saker jag äter, och därför jag gör det mycket sällan. Men idag har jag dagen och det är kex dag! Plus, har jag äntligen färdiga roboten och nu kan jag gå vidare med mitt liv!(kex...

Hemgjord kärnmjölk kex

detta är ett mycket enkelt recept på rika kärnmjölk kex. De har en god gammaldags smak som kommer att bringa tillbaka minnen av din mammas kök. De är snabbt och enkelt att göra.Steg 1: Vad behöver du? Ingredienser är:2 koppar alla ändamål mjöl1 tsk s...

Kök Grill middag – Paleo och vegetariska

En fullfjädrad, grill-tema middag som kan göras i ditt kök och är lämplig för både paleo och vegetariska matälskare.Jag är vegetarian, men jag ville utmana mig själv att göra något som var vegetarian och paleo samtidigt.... Vilket innebär kött, baljv...

Polenta gnocchi med Super grön florentinska sås! (och det är gluten fri och vegetarisk också!)

En bra vinter uppvärmning recept - polenta gnocchi med en vattenkrasse, spenat och raket florentinska sås alla toppad med parmesan - stor som en vegetarisk viktigaste måltid eller en sida skålen med en rejäl gryta eller gryta.Inspirerad av gnocchi Ro...

Kex och Jalapeno mellanmål

Om du har letat efter ett snabbt mellanmål att äta nyligen, och du bara råkar gillar jalapenos, har så du kommit till rätt ställe! Detta är en fantastisk, snabba mellanmål som jag upptäckte från en vän och omedelbart blev kär. Hur som helst, dold i d...

Drömmer Vispa grädde med kex och Maltiserz

dessa är så bra att jag vill göra dem igen och igen. De smakar som en glass vanilj med kex och maltesers. Och billiga ingredienser för en vacker smak.Hur man gör en dröm piska grädde med kex och maltiserz?Steg 1: ingredienser: 1. Dream Whip.2.Carmell...

Uber bra kärnmjölk kex

såg jag ett program som visade någon gör kex med ost i dem, men kunde inte hitta ett recept för dem. Så ställa jag för att lista ut. Jag hittade flera kex recept och arbetat med dem tills jag hittade rätt kombination. När jag tog dem i arbete den för...

BAKADE ACORN SQUASH FYLLDA med ris och Turkiet korv

Du kan enkelt skräddarsy detta recept till din egen smak. Även om jag använt varm italiensk Turkiet korv för att ge skålen "krydda", kan du använda en mild korv (kyckling, nötkött eller fläsk), eller ens marken nötkött. Lämnar ut köttet och göra...

Snabb, enkel och billig korv dopp

Bild det, du behöver något för den stora matchen eller för någon part som du har, vill du inte en diskho full med smutsig disk när ditt folk kommer fram och du inte har mycket tid. Jag kan hjälpa. Knyt ihop din förkläde och låt oss komma till den.Ste...

Linser och lamm korv gryta

korv och linser är en av mina favorit kulinariska par från min franska mormors kokbok.Vi växte upp äta linser och korv gryta av alla sorter: ibland med söndersmulad fläskkorv, ibland kielbasa, men nyligen lamm. Lamm korv verkligen tar fram linser i d...

Supersnabb och enkel korv och ägg frukost

TRÖTT PÅ SPANNMÅL FRUKOST...?Bortsett från att blanda dessa flingor med mjölk, kan du piska upp ägg (protein) och korv (ett annat protein, och alla så länge det är skuret) för din frukost...Gå med mig i titta på 90 sekunder ägg och korv riktigt snabb...

Och vegetarisk linssoppa (vegan)

denna fantastiska soppa är välsmakande, supernyttigt och det är vegan också.Göra en sats och frysa i portionspåsar för luncher - om du har en mikrovågsugn på jobbet då du kan ta det till kontoret.Steg 1: ingredienser 50 g röda linser1 msk olja (jag a...

Hur du skapar och använder en My Fitness Pal konto

försöker gå ner i vikt?Att förlora vikt kan vara en svår process för många individer. Lyckligtvis behöver det inte vara.Med My Fitness Pal webbplats, användare kan logga in sin mat i en online-dagbok som håller reda på alla sina kalorier och näringsä...

Backpacking: En enkel Guide för nybörjare

Denna guide kommer att gå över grunderna i vandring och camping över natten. Det kommer att berätta vad du ska ta, hur att packa lätt, och ge några andra riktigt bra idéer.Innan du börjar behandlingen bör du veta att del av charmen med camping är räk...

Enkel korv sås och kex

en amerikansk klassiska komfort mat, bra för utfodring en houseful av gäster.Videoen går du igenom detaljer,Du behöver:MjölMjölkLand korv - jag gillar Jimmy Dean men nästan alla märken kommer att göraKärnmjölk kex - jag använder Pillsbury Grands! Fry...

Äggröra w/ost och korv

denna "kompatibel" kommer att försöka visa dig hur jag laga äggröra med ost, jag tror det är det bästa sättet men jag är visserligen bias. Jag hittade inte gjorde en sökning på här och någon "ibles" ganska så här så här du gårSteg 1: R...

Korv och brunsås Pie

denna välsmakande brunch-stil paj har en hemgjord hash bruna skorpan fullmatat med chunky korv, krämig sås och bakade ägg.Det är så lätt att förbereda, kan du göra det nästan i sömnen. ;-)Steg 1: Ingredienser behöver du: Komplett inköpslista, i ordni...

Korv, ägg och ost grädda

den svåraste delen av denna maträtt är räkna ut vad man ska kalla det! Det är som en paj som föll i bröd pudding.Jag är van vid matlagning för en stor hungrig familj, men de har alla vuxit och flyttat så jag försöker laga mindre portioner men detta ä...

Quinoa och korv fylld grillad paprika

min syster gjorde detta recept eftersom hon älskar ersätter Quinoa ris eller andra korn. Och av goda skäl, quinoa är full av protein, gluten läcker! Dessa fyllda paprika är full av smak och konsistens med underbar, levande färger och packad med prote...