Kök Grill middag – Paleo och vegetariskaEn fullfjädrad, grill-tema middag som kan göras i ditt kök och är lämplig för både paleo och vegetariska matälskare.

Jag är vegetarian, men jag ville utmana mig själv att göra något som var vegetarian och paleo samtidigt.... Vilket innebär kött, baljväxter, spannmål och mejeriprodukter är bort från listan. (Det gör den måltid vegan och glutenfri också.) Jag var i för en utmaning....

Efter tillagning denna måltid, är jag faktiskt förvånad över vad du kan göra med bara grönsaker och frukt (kompletteras med lite nötter och frön). Och jag hoppade även över salladen!

Jag hoppas detta instructable kommer att inspirera dig att prova att göra en naturlig, un-proccessed måltid någon gång. Njut!

(Denna meny serverar 4 personer)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Polenta gnocchi med Super grön florentinska sås! (och det är gluten fri och vegetarisk också!)

En bra vinter uppvärmning recept - polenta gnocchi med en vattenkrasse, spenat och raket florentinska sås alla toppad med parmesan - stor som en vegetarisk viktigaste måltid eller en sida skålen med en rejäl gryta eller gryta.Inspirerad av gnocchi Ro...

Kärnmjölk kex och vegetarisk korv sås

på allvar, de är effin' läckra... nd de är säker på att lura någon av dina kött-glufsa vänner.Steg 1: De bästa kärnmjölk kex på någonsin Behöver du:Hårdvara:-stor bunke-muffin burkar-dina händerProgramvara:-3 koppar alla ändamål mjöl-2 msk socker-4 m...

Och vegetarisk linssoppa (vegan)

denna fantastiska soppa är välsmakande, supernyttigt och det är vegan också.Göra en sats och frysa i portionspåsar för luncher - om du har en mikrovågsugn på jobbet då du kan ta det till kontoret.Steg 1: ingredienser 50 g röda linser1 msk olja (jag a...

Utformad för middag - Swan och hjärtan

rekommenderas att förbereda för barn -Om mat ser läcker - barn kommer gärna att äta den....

Paleo och Scd mandel smör bröd

Bilder är för 2 partier ***Prep tid:10 minuterPrep anteckningar:Avkastningen 14 tunt skivad bitarTillagningstid:25 - 45 minuterIngredienser:1 ½ dl mandel smör (krämig)4-5 med stora ägg1 1/2 msk citron juice1-2 msk honung1 tsk bakpulverVägbeskrivning:...

Paleo paket

Snabb och lätt Paleo förrätter är kokta i folie paketen.Du äter Paleo. De äter icke-Paleo. Eller kanske du äter ensam, efter en lång arbetsdag. Detta recept är anpassningsbar, individualiserad, icke-rörig och snabb!Steg 1: Montera dina ingredienser.D...

Tortilla soppa två sätt (vegetarisk eller kyckling)

min mamma gör stor Kycklingsoppa tortilla, och det är vad jag ville i kväll. Men jag delar middag med en vegetarisk rumskompis - så det fanns kommer att vara lite kreativ substitution.Jag har upptäckt att en stor vegetarisk ersättning för kyckling är...

Paleo Carolina (vinäger) fläsk BBQ - lerkruka potten

Jag är från North Carolina - den gamla norr staten. Det är en vacker underbar plats. Hem av den bästa BBQ på planeten.Jag migrerade norrut 100 miles till commonwealthen av Virginia... den vackraste delen med Blue Ridge Mountains inte delen med alla m...

DIY-bärbar verktygslådan Grill - förbättrad!

Min idé för en stor familj semester inte inkludera fancy hotellrum eller fina restauranger. Gubbe och jag är bokstavligenglada och lyckliga sov under ett tak av stjärnor och en lugn lägereld att tända på natten.Varje höst, tar vi en roadtrip söderut...

Linser och vildris fyllda paprikor

Dessa fyllda paprikor är frisk och läcker!De är också glutenfria och vegetariska, så de är perfekt för servering till en grupp människor med vissa diet.Hela receptet serverar 12, men du kan välja att göra så många paprika som du behöver och frysa den...

21 sätt att spendera mindre och spara mer pengar

nyckeln till att minska dina utgifter är att skära ned lite i varje område. Börja med att förenkla ditt liv. Vi lura oss själva genom att aldrig tänka om de totala årliga kostnaderna för de saker som vi använder våra surt förvärvade pengar på. Spende...

Nytt jobb för en bärbar Grill

Hej är alla detta min första Instructable. Jag ersatte sida brännaren (jag höll det för framtida användning) på min propan grill idag med en bärbar grill. Portabla grillen kan fortfarande tas bort och används för tailgating eller vad vi behöver.Mater...

Lätt 10-15 min. Cornbeef och kål med biscuts

när jag växte upp min mor skulle göra detta till middag då och då.Jag tror hon gjorde detta främst eftersom det var snabbt och enkelt och billigt.Nu är jag skild leva med mig själv, började Ive matlagning många av de saker jag växte upp med och sätta...

Downton Abbey middag - en avskedsfest

Jag var den lilla flickan som skulle köra ner i korridoren i en lång petticoat att höra prassel, så mycket som jag velat springa och klättra i träd, jag var glad att sätta på en maskeraddräkter. Jag växte upp på PBS-serien som Mystery & mästerverk ti...

Cheesy Penne och Broccoli baka

en enkel, tröstande billig måltid, som är lätt att göra, fyllning och även ett bra sätt att få barn (eller min kinkig lillebror...) att äta deras gröna! Det är en bra vinter varmare och mycket snabb lätt att göra. Jag tjäna brukar detta med blandad s...

Grillad skinka och ostsmörgås

jag älskar varma smörgåsar och en av de jag bott på som jag växte upp var en grillad ostsmörgås. Jag älskar fortfarande dem, först nu har de en vuxen upp twist. Jag grill skinka, cheddarost och mjukost tillsammans. UM, underbart! Här är hur jag gör d...

Paleo kanel rullar recept

Denna Paleo kanel rulla recept är en söt framgång! Det är inte lätt för människor att gå helt gluten och mejeri-fri. Det var frustrerande först eftersom jag gillar att baka, och jag hittade de flesta recept inte funkade för mig hur de skulle. Jag ock...

Däck-fälg Grill (ingen svetsning)

När jag köpte min bil kom det med en dålig full storlek reservhjulet (som var fullt ut till mig innan köp). Utan att veta vad exakt ska göra med det, lämnade jag den i sängen av min lastbil för över ett år tills tanken dök in i mitt huvud att göra en...

Tryckte kyckling och Pesto smörgås

så förra året gjorde jag en Shooters och det visade sig vara ganska populära inlägg med ganska många människor att ta en titt här på Instructables (Tack alla, förresten!). Jag var suget en pressad smörgås så ansåg att göra en annan men hade inte ett...