Morgon rutin maskinLivet går allt snabbare mot en halsbrytande takt, och tid är mer värdefull än någonsin. Om du är som mig och vill krama varje extra andra ut varje dag, varför inte bygga en maskin, en fantastisk, magisk maskin, att automatisera en del av det? Morgon rutin maskinen kan göra just det! Att trycka på (flera) knappar, kan MRM automatiskt laddas den perfekta klick tandkräm på tandborsten Rekommenderad vid en bestämd tid. Omöjligt säger du? Nej! Följa med och jag ska visa dig hur jag byggde det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min morgon rutin (för torr hud)

jag inte har många problem med acne, men min hud är vansinnigt torr, speciellt denna tid på året. Så jag ska visa dig min morgonrutin, tillsammans med några makeup tips och tricks för att dölja torr, flagnande hud. Det kan hända vem som helst. Jag ho...

Tom START

MÅLA DIN SOVRUM VITT EN BAS FÄRG TILL ARBETE FRÅN DU SYNLIGT KAN SE ANDRA FÄRGER PÅ.NÄR TILLÄGGER MÖBLER TILLBAKA IN I SOVRUMMET FÖRSÖK OCH ANPASSA DEN. I MITT FALL GJORDE JAG MIN EGEN SKOLA SKRIVBORD... Om du vill se hur jag gjorde det snälla ASK, o...

Gör en Solar Laddningsbar TV remote.

i detta kommer jag visa dig hur man gör en TV remote som använder solenergi för att ladda sina batterier. Batterierna måste vara uppladdningsbara använde jag nimh-batterier.innan vi börjar vill jag säga att du inte bör ändra någon fjärrkontroll som i...

Litet badrum enkel tillgång lagring

Hur många avstavningar bör i titeln? Slår mig!Det grundläggande konceptet här är bara en vanlig vägghängda små skåp, men den nedersta hyllan drar sig ur sidan för att göra den vanliga lineupen av morgon rutin vätskor, pastor och blad mer lättillgängl...

God morgon solsken: littleBits Wakeup maskin

En molnanslutna krets som automatiskt öppnar upp dina gardiner och spelar en vakna upp ljud varje morgon på sunrise (eller annan tid som du väljer).Använder IFTTT kan vi skicka en trigger signal genom cloudBit vid en schemalagd tidpunkt varje dag. De...

Bygga maskiner från Gem

Flera månader sedan vaknade jag en morgon med en idé för ett projekt. Jag hade gått till säng funderar på en presentation som jag ska göra till en grupp mitten och teknik lärare i ett par månader. Jag ville komma med en enkel och billig projekt som d...

Badrum skala Mod (för en snällare, mjukare morgon)

Jag vet inte om ni alla, men jag hatar att få på min badrumsvåg. Det verkar alltid bara tala mig jag får större och medelvärdet så... även med decimaler, som om att säga jag inte kan förneka det vetenskaplig noggrannhet.Men jag måste få på badrum ska...

Kärleksbrev till en maskin

Jag tänker ofta på projekt som jag gör som kärleksbrev. För mig är processen ta den tid och uppmärksamhet att verkligen försöka att bättre förstå någon eller något och packa upp det i form av ett objekt, en process... Paketets, denna enhet av present...

Rube Goldberg bearbetar med maskin prototyp

Numera människor tenderar att påskynda dagliga rutiner och aktiviteter, att bättre passar deras upptagen dagliga schema. Dock är det inte dags för oss att ta en paus för en gångs skull? Varför inte vi bryta sig loss från våra vanliga fullspäckade sch...

Inskriptioner i maskin

Typiskt, CNC programmerade toolpathing syftar till att ta bort material på det snabbaste och effektivaste sätt - aspekter som är viktiga när man försöker effektivisera arbetsflödet och producera delar för produktion. CNC-bearbetning kan också för ext...

Glass maskin Made Simple

Denna instruktions är för att göra glass med en maskin. Nu är det inte en massa recept. Du kan få de vid ton som helst. Vad jag har inte hittat är en enkel guide för att göra dina egna mixar.Mina frågor var många och svaren få, nu vill jag göra det e...

Arduino Wind Chill maskin

Problem: så jag har tagit promenader med min hund, Marcus och min Arduino stegräknare.Ute i höga öknen i januari, det blir här kallt och lite vind skapar en kall vind chill factor. Jag är en lat gamla nörd och skulle vilja veta vad den wind chill fak...

Hur man blir en morgon person, och har mer tid för dig själv!

Hatar du att stiga upp på morgonen?Gör ljudet av din väckarklocka som du i panik, torra svettningar, och nästan ta dig till tårar varje morgon?Hatar du människor som är glada och flishugg tidigt på morgonen?Behöver du ha minst två koppar kaffe innan...

Hur man blir en morgon Person

Morgonen: verkliga fiende till de flesta college barn. Om du kan utvecklas till en morgon person, då du en ny potentiell allierad. Sparka den över sovande vana och använda morgonen produktivt är fullt möjligt. Om du följer dessa enkla steg och metode...

DIY bröd maskin bröd Mix i en murare burk

Jag nyligen lärt sig hur lätt det är att göra bröd i en bröd maskin och inte har köpt bröd sedan!Att göra bröd är enkel och gör min lägenhet luktar fantastiskt. Som en rutin är att göra mitt eget bröd bra förutom mitt i veckan, mäta ut alla ingredien...

MAGISK musikalisk nedräkning till jul maskin

Allt detta började när min yngste sonson frågade hur länge är det fram till jul?Jag började tänka på något sätt för en tre år gammal för att förstå vad hur lång tid betyder?Som förhållandet mellan dagar, timmar, minuter och sekunder.Han visste vad va...

Hur man bygger en annan värdelös maskin: lätt att göra, och svårt att använda!

Så många onyttiga maskiner byggs, varför bygga en annan? Helt enkelt, det är riktigt kul:), kul för att bygga och kul för att leka med.Jag försökte att ge denna version en karaktär, som jag alltid känt att det finns någon "tänkande inne i lådan"...

Bicycle bubbla maskin

Slutligen att vara stjärnan i närtrafik! Göra alla barnen i grannskapet lycklig! Eller bara avundsjuka! Engagera sig i inspirerande diskussioner med chemtrails troende! Med wind-driven cykel bubbla maskin ritning en tät ström av såpbubblor bakom dig,...

Industriella Arduino! Låg kostnad industriella pick och place maskin

jag har velat gå med denna gemenskap i evigheter, så nu tiden är inne. Och jag ville dela detta med er alla. Så detta är min första tid, vara mjuk...Jag har alltid diskuterat väder kan du använda en Arduino för industriellt bruk... Och Jo jag tror ja...