Programmerbara Wearable bågreaktornDetta Instructable härrör från en annan som jag gjorde när jag behövde en snabb och billig halloween-kostym. Det var en enkel krets av en knapp cell och lysdioder i ett papper hölje. Du hittar mer på den på. Sedan dess jag började leka med NeoPixels i några andra projekt och insåg hur lätt de var att manipulera. Sedan jag började mixtra med ATTiny 85 chips och insåg att det var en helt ny värld av ansökningar om dessa super enkla adresserbara lysdioder och små mikrokontrollanter. Detta var faktiskt min första projekt att kombinera två men jag har tidigare postat en annan Instructable kombinera dem på.

Det finns en hel del bra bågreaktorn baserad Instructables på här. Mitt första som gjordes att vara billigt och vara i räckhåll för någon med någon rad lödning färdigheter och grundläggande kunskaper i kretsar. Här är fortfarande relativt billigt men är mycket mer avancerad och fortfarande passar in i den tidigare bygget samma tunna profil. Det är fullt programmerbara och anpassningsbara. Kanske kan du ta vad jag har gjort här och använda den som inspiration på en bygga egen. Eller ännu bättre, ta det och förbättra det! Jag ser fram emot att se vad ni alla komma med om du försöker detta bygga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iron Man Wearable bågreaktorn byggt på bara 30 minuter!

Hej vänner, jag delar min erfarenhet på hur jag byggde en mycket effektiv Iron Man bågreaktorn bara i 30 minuter för The Super Hero tema evenemang på mitt kontor. Jag byggde denna wearable bara för showcase. Det lättar bara upp till ge utseende och k...

Att göra en webb-programmerbar, vikt-känsliga ryggsäck

Jag har rest mycket med min ryggsäck, ibland sätta för mycket i det, vilket är dåligt för min rygg. Med en cue från denna vikt avkänning tote på Instructables, bestämde jag mig att bygga en med smida planer.Smida planer är en liten programmerbar knap...

Gör du egen bärbar bågreaktorn och vara svalare än Tony Stark!

Efter att ha sett den nya filmen Iron Man ville du ha en cool bågreaktorn din alldeles egna? Väl kan jag visa dig hur man gör en! (ledsen men det kommer inte att skapa energi för att hålla granatsplitter från ditt hjärta)Bra för en fantastisk effekt...

Ironman bågreaktorn

Vill du bli en superhjälte? Lägga till en viktig del i din Ironman dräkt eller bara lägga den under en vit T-shirt. Har du en bågreaktorn precis som Tony Stark, Ironman, som behöver bågreaktorn att hålla glas skärvor från att döda honom. Detta projek...

Skapa en bärbar bågreaktorn

Vem vill bli miljardär-genius-power generator Tony Stark? Jag gör det! Eftersom de miljardär och geni är lite utom räckhåll, tänkte jag jag kunde åtminstone göra en cool bågreaktorn att bära och låtsas.Och eftersom jag nyligen köpt en CNC-kit från my...

3D-tryckt-Light Pipe bågreaktorn

Hej alla!Jag vet att detta är lite sent för Halloween men jag tänkte bättre sent då aldrig. Jag presentera 3D-tryckt ljus-Pipe bågreaktorn! Använda 3D-tryckt delar från min Flashforge skapare, jag designade och byggde en bågreaktorn som jag tycker få...

BYGGA den andra generationen BÅGREAKTORN

ledsen för att hålla du väntar så länge. Detta är den andra bågreaktorn jag gjort. Jag kopiera inte helt stöttan i themovie. Jag skapade vissa nya konstruktioner.Steg 1: STRÖMKRETSEN Detta är Elkraften går runt planen för denna bågreaktorn. Jag använ...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

DIY stryker manen Mk. 1 bågreaktorn (gjort super billigt, förstås...)

Här är min egen ta på att bygga en Iron Man bågreaktorn prop. Det är ingalunda dimensionellt korrekt, men jag försökte vara trogna utseendet av den ursprungliga film prop.Som är typiskt med mina bygger, undvek jag spendera pengar på något annat än ve...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man bygger iron mans bågreaktorn.

jag har alltid älskat Stålman och när den första filmen kom ut såg jag några "collectible rekvisita av arc reaktorn" flytande runt på webben. de var bra och jag ville se om jag kunde göra en.Jag hade tillgång till en laserskärare så jag gav det...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

IRON MAN BÅGREAKTORN (MADE IN CHINA)

Hi guys, jag är från Kina. Förra månaden gjorde jag tre BÅGREAKTORN. Detta är först. Vänligen frrgive min brutna engelska.Steg 1: PlanenDetta är planen, det är inte mycket pricise, men det är nog för görs.Steg 2: LJUSRING Göra ljusringen och lägga ti...

Iroman bågreaktorn

dessa är bilder av min bågreaktorn jag byggt. Denna särskilda bågreaktorn bygger bort den andra modellen från 2 iron man filmen.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Iron Man 3 bågreaktorn.

Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.första bågen Whiplash Arc: Iron man 2 arc: Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen...

Stryker Man bågreaktorn och Repulsor Arm

material:2 LED kran ljus (1-2 dollar styck)Elektrisk tråd (tog från skolan, men kan köpas)Vattenflaska (1 dollar)10 ljusa vita lysdioder (jag tog mig ur en ficklampa som var 2 dollar)Peka på filterMurare burk capTunn kartong/bristolkartongMetall arme...

Bilder av min BÅGREAKTORN... mycket lätt att göra...!!!

Detta är en bågreaktorn gjort av mig...Det tog bara en timme att göra... med bara enkla verktyg... smått n gott...Ive gjort det som arc reaktorn i den andra iron man filmen...Jag vet ljust av båge är blå men vit fortfarande lookes cool...är som är en...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...