Stair Plyo HIIT träning (20 Min)

Prova denna brutala 20 min HIIIT träning med variationer av trappa övningar och plyometric kropp vikt övningar. Det är en bra konditionsträning och toning workout.

Relaterade Ämnen

Styrka & Cardio HIIT träning (30 Min)

Kolla in detta 30 min HIIT träning där det inlemmar plyometric övningar och styrketräningsövningar med vattenflaskor för att arbeta både styrka och cardio. Det är en bra resa eller träning....

Snabb intensiv HIIT konditionsträning (endast kroppsvikt)

Denna 4 min bara intensiv hela kroppen HIIT Cardiotraining använder tabata format till maximally bränna ut din kropp och det är en stor hemma eller bärbara cardio rutin för morgon, lunchtid, eller efter jobbet.Tabata HIIT träning är bra för någon som...

Hur man få plats med HIIT träning hemma

HIIT träning eller högintensiv intervall övningar är de där du arbetar hela kroppen, att sätta all din energi in i den. Denna typ av träning gör att kroppen längtar efter mer syre och är effektivt i bränner mer fett på kortare tid. Dessa högintensiva...

10 min Burpee HIIT utmaning: 10 Burpee Variation övningar för en Full Body Workout

Tona upp dina hela kroppen och även för en super effektiv konditionsträning HIIT med denna 10 min HIIT träning med 10 burpee utöva variationer....

Agility stege träning

Kolla in denna agility stege HIIT träning för snabbare fart och kraft. Du kan göra denna träning hemma också....

Monster Truck däck träning!

Här är hur man gör en Monster Truck däck träning. Min vän och fitness instruktör, Dayhanna, lär: hur du får en Monster Truck däck (gratis eller riktigt billigt), däck Flips, däck om du hoppar, däck Burpee hoppar och däck samordning borrar. Du bör gör...

Konstruera och bygga en laddning motståndare. Gör träningen tung väska en Real World träning

Från pendeln swing till anklagat motståndare--The ny tung väskaDetta Instructable innehåller många fotografier och avslutas med en video som visar en transformerande tung väska motion enhet. Detta övertygande enhet förvandlar en gemensam tung väska,...

Mini löda potten för förtenning eller ta bort komponenter

Här är ett super projekt som jag gjorde i Las Vegas medan du besöker.Ja... Jag vet att många (inklusive min fru) skulle överväga att tillbringa tid i en hackerspace på semester för att vara en oönskad aktivitet, men för mig var det en mycket minnesvä...

Fastställande min golvet

min målade golvet var en idé jag hade för mitt eget rum/arbetsytan. Jag är konstnär och behövde mitt eget utrymme, där jag kunde sätta min dator, min färg, min staffli, en teckning/målning bord, sittplatser... Jag hade bara en liten matsal som använd...

Paraply fällbord

Detta är min första Instructable. Jag har haft denna webbplats för över ett år nu, att få häftiga idéer, få inspiration, och att få en stark önskan att göra.Jag såg Epilog tävlingen och grand prize. Jag var starkt motiverade av tanken på att vinna en...

BBQ bringan på en rökare

jag kommer att visa dig hur man gör en låg och långsam BBQ bringan.Vad du behöver:Bringan-helst i intervallet 8 lb. Kan du laga en av dessa monster 15 pundare, men det tar 15 timmar eller mer.En BBQ rökareEn enkel bringan spice rubGul senapEn omedelb...

Full Body Workout hemma

Min favorit del av dagen består av ett hårt träningspass! Det finns ingen bättre känsla än svettas alla gifter ur ditt system speciellt efter en lång helg. Om du är som mig, är du super upptagen med en begränsad tid till träning. Min dagliga träning...

Hur man gör en DIY pull up bar

Behöver en no-brainer DIY pull up bar? Med några delar och ännu färre verktyg kan du hängande på nolltid.Denna video visar hur man gör en DIY pull up bar och några saker jag gör på min. Att ha det hemma i min tystnad lamm-källaren medel behöver jag i...

K.K. Bossa sång och Animation på en Arduino

Vad gör det?Spelar låten K.K. Bossa från Animal Crossing och en animation med en Arduino Uno, en piezo och en 16 X 2 LCD.Animeringen är baserade bort av Animal Crossing nytt blad.Upp video är med den manliga bybo och botten video är med den kvinnliga...

Att lära känna Raspberry Pi

Detta är en mycket enkel instructable för er som fick en ny Raspberry PI och en Pi ansikte och undrar vad kan de göra.Detta instructable dokumenteras också på Makeystreet.com - Makey: att lära känna Raspberry PIDelar som används:RASPBERRY PI - modell...

Roomba däck från Oogoo

detta instructable visar dig hur man byter ett däck på en iRobot Roomba dammsugare, använder endast husgeråd. Det är inte menat som en expert råd om gjutning, och det finns förmodligen många misstag. Målet med detta projekt var att ersätta ett däck m...

Hur man tränar för ett Tough Mudder

så har du här eftersom din vän visade dig ett Tough Mudder montage på YouTube, du gick hem och köpte en biljett och nu du tänker "Vänta, vad jag bara registrera dig för?". De flesta människor skulle inte betala pengar att köra 12 mil, arbeta sig...

Frysa grön chili

en fördel med snabbfrysning, är maten inte håller ihop så du kan ta bort så mycket som du vill från en väska utan att Tina upp hela påsen. Bär vistelse trevligare om de frysta separetly. Denna handledning visar hur man frysa grön chili så du kan njut...

15 min helkropps intensiv HIIT Cardio

Denna 15 min helkropps intensiv HIIT Cardiotraining använder endast din kroppsvikt och noll utrustning för att få en stor styrka och hjärta att pumpa träning. Den har även nybörjare ändringar så någon på någon konditionsnivå kommer att kunna utföra d...