John Mellancamp av: Ayana Harlow ålder 12vad gjorde du?
Jag gjorde en kändis porträtt av John Mellencamp på en canvas med akrylfärg.
Hur gjorde du det?
Först ritade jag en liten bild av John Mellencamp från ett foto. Då jag drog ett rutnät över liten skiss och jag drog ett matchande rutnät i pennan på duken. Sedan överförs jag små till arbetsytan genom att använda nätet som en guide för att få allt på rätt plats. Slutligen jag målade bilden och lagt till skuggor och en bakgrund.
Där gjorde du det?
Jag gjorde det i art room på pojkar och flickor Club. Det var i vår höst konst show med många andra porträtt av Bloomington kändisar.
Vad lärde du dig?
Jag lärde mig att det är viktigt att uppmärksamma detaljer när rita eller måla en person. Detaljerna är hur du kan verkligen berätta vem någon är, och jag var tvungen att lägga till många av dem i denna målning.
Relaterade Ämnen

Mot rökning affisch av: Ayana Harlow ålder 12

vad gjorde du?Jag gjorde en anti-rökning affisch.Hur gjorde du det?Jag använde affisch styrelse och markör. Jag gjorde också en del forskning på datorn för att lära sig om de negativa effekterna av rökning så jag kunde sätta informationen på min affi...

Long John last cykel

cyklar är bra. De gör rör sig om mycket mer effektiv och snabb än promenader, utan att behöva oroa dig för bränsle, skatt, försäkring, parkering etc etc. Men om du behöver ta några saker med dig blir det svårare. Cargo cyklar finns i två grundläggand...

Digital skylt-ålder på de billiga

Digital butik framrutan tecken-ålder kan vara dyra. Du kanske inte har de tekniska vet hur man ska hantera eller skapa uppdateringar av den information som syns på displayen. Här är hur du kan skapa och hantera dina egna tecken-ålder för mindre än du...

Custom John Deere gräsklippare

detta är en liten fordon jag satte ihop bara för skojs skull. Några bitar men ganska coola.Steg 1: I avsnitt Dessa är alla primära delar av gräsklipparen.Steg 2: Motorn och hjulen Detta steg primära stycke är vinden tillbaka motorn som är kopplad til...

Slutar förälder Vs. kämpar Teen

detta är en instructable för tonåringar att läsa. När du röra till riktigt dålig, förnuftiga kärleksfulla föreläser föräldrar du. Personligen är jag bara 14 år gammal men jag har hittat det bästa sättet att avsluta föreläsningar snabbt och ansvarsful...

All of Me av John Legend Piano Intro

Jag lärde mig hur man spelar introt på piano för alla mig av John Legend.Steg 1: Läs de högra hand anteckningarnaFörst kommer du att börja med att lära sig de högra hand anteckningarna. Jag är inte ett piano expert så jag inte vet ackord, jag vet bar...

Ålder papper utan te

jag har nyligen ville att ålder papper, så jag tittade på internet, men alla sätt verkade innebära smetar te på papper och baka det. detta Instructable visar hur ålder papper utan båda dessa.Steg 1: samla dina grejer behöver du: gul karamellfärg, vat...

Tidiga John Deere 3020 Powershift Front End Loader hydrauliska åter VVS-

Jag köpte min första traktor nyligen en tidig modell 1968 John Deere 3020 traktor med power shift växellåda. Traktorn kom med en lastare som hade sin hydraulledningarna ansluten till bakre portarna. Bonusen är att den har en lastare som den dåliga si...

Gör en Super Sized Jet brännare - Wok matlagning, skaldjur bölder, hem brygga

I detta Instructable Visa jag hur man gör en stor brännare. Denna brännare kan användas för att värma upp en stor gryta vatten eller olja för stora majs och skaldjur bölder eller som en super Turkiet fryer. Också kommer hem bryggerier har användning...

Elton John-glasögon med T-Glase

Jag har utforskat gör 3D-objekt från 2D-former. Glasögon är roliga och användbara och jag hittade en enkel anslutning fungerar för att hålla nyhet glasen tillsammans. Stjärna former är en fantastisk applikation av Zotebook, den iPad app jag använder,...

John Cage solopiano som Form

John Cages solopiano som Form (94" W x 66" H x 10" D)John Cage, född 5 September 1912, död 12 augusti 1992, var en amerikansk kompositör och artist. Han skulle ofta ansluta anteckningar på sin musik skapar platt formulär.Jag har skapat en 3...

Wood bränsle från häckar - med John Whetman

Priset på bränsle på den öppna marknaden fortsätter att fluktuera vilt, som många jordbrukare och markägare i Storbritannien vill utnyttja deras häckar som en värdefull och tillförlitlig källa till bränsle för uppvärmning sina hem och sälja på ved. J...

John Deere 3020 24v till 12v konvertering

Jag ska börja detta instructable med en berättelse om varför jag gör detta instructable. När skulle ett annat projekt och instructable på denna traktor jag sprang i lite av ett problem (publiceras senare). Traktorn skulle inte längre börja. Jag gjord...

Vad är det att vara en renässans ålder uppfinnare?

Detta projekt handlar om att återskapa en hand storlek flygmaskin, med hjälp av bilder och diagram av flygande contraptions från renässansen tidsperiod. Detta projekt är inriktade för individualitet. Dess syfte är att ge studenterna frihet att använd...

Hur man ändrar dragkraft bältet på en John Deere LT155

Dragkraft bältet är den som levererar motoreffekt till överföringen. Börja med att ta bort däck och höjer traktorn upp så att du kan arbeta under säkert. Däck borttagning är täckt i handboken för operatörer, som du kan se gratis på John Deere hemsida...

Groblad grötomslag: Bölder, blåsor & Bug Bites

ett grötomslag av groblad (plantago stora) är effektiv på att lindra bölder, blåsor, och bug bites. Det växer överallt i Nordamerika & förblir grön större delen av året. Spärra alla bekämpningsmedel eller andra föroreningar, bladen är säkra och helt...

Hur man spelar Free Fallin' av John Mayer (Live-Version)

Hur man spelar "Free Fallin'" av John Mayer Live Version...

Barn och förälder kostym

Riktigt enkelt.Bandet på ditt barns favorit ko pyjamasLägga till ett litet vitt ansikte makeupLägg sedan till några svarta fläckar för att matcha resten av dräkten.Om förälder vill delta i roligt... fungerar ett enkelt svart och vitt skelett med över...

Johns tidning - en jägare dagbok

Hallå där övernaturliga fans och John Winchester appreciators!Denna följande handledning visar dig hur jag gjorde min läder John Winchesters Journal (för min cosplay).Njut Njut!Steg 1: referenser Första saker först - lär känna dina grejer.Jag samlat...