DIY dopp station/motion stativ.Detta är en utförlig guide till att bygga en dopp station utan behov av många verktyg.

Bor i en lägenhet som jag inte har rummet behövs för en hem gym. Efter många trodde kom jag upp med denna design och dimensioner som använder minst mängd trä utan någon slöseri.

Detta Instructable kom som ett resultat av både "behöver och vill ha". Behovet av ett lätt steg för steg guide till att bygga ett dopp att utöva hemma och vill jag har personligen bidra tillbaka till Instructable gemenskapen och som har hjälpt mig mycket genom åren.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemma byggt Fitness: Att bygga din egen dopp Station

det är ingen hemlighet att en av de bästa initiativen för överkroppen fitness är dip. Korrekt utförda dips engagera pecs, triceps, främre deltoids och romboid musklerna i ryggen. Nu finns det många olika medel för att utföra dips, från professionell...

DIY Arduino PIR Motion Sensor belysning & säkerhet

från sinnen på http://arduinotronics.blogspot.com/Vi ville spara energi och skapa bekvämlighet, genom att lägga rörelsedetektorer till vår belysning kretsar. Kanske vill du några anmälan av en inkräktare. Båda kan göras med en PIR rörelsesensor. När...

DIY trä hängmatta stativ

Hej killar!Med sommaren närmar, trodde jag det skulle vara en perfekt tid att dela hur jag gjorde denna hängmatta stativ. Gjord av vanliga material som kan köpas på någon järnaffär, är detta projekt perfekt om du inte har tillräckligt stora träd i di...

DIY enkelt stationära fall

Det är ganska svårt att hålla allt organiserat. Att göra lådor, är påsar och fall bästa lagring när det gäller att hålla hantverk och stationära leveranser organiserad.Detta kan vara ett bra och roligt projekt för barnen att prova i sommar, förutom s...

DIY hem gjorde Gym

DIY hem gjorde GymDet finns inget manlier som fungerar i ditt garage. I själva verket har många män överlåtit sina värdelösa gym medlemskap och använde dessa pengar till att köpa utrustning för sina egna personliga garage gym.Få en bra vikt uppsättni...

Fackla eldas med emalj Penny armband

Detta armband är ett fantastiskt projekt för folk som ville doppa tårna i processen för emaljering, men är lite tveksam. Denna handledning täcker grunderna i enkla emaljering med hjälp av en ficklampa och objekt du kan plocka upp från järnaffären. Nä...

Diamond Ring Laser Light Show - SKYlasers Instructable

detta är en mycket enkel instructable på att skapa din egen laser ljusshow! Naturligtvis, pratar vi inte om någon vanlig ljusshow. Vi är här för att visa upp en laser ljus show från reflektioner av en diamantring. Någonsin undrar varför en diamant är...

Copycat El Rancho Viejo stekt Ice Cream

första gången jag hade smakat stekt glass var på El Ranch Viejo ett familjeägt restaurang i Washington State. Jag frågade ägaren hur de gjordes och detta recept är nära vad han hade förklarat för mig och är nära vad mexikanska restauranger serverar....

Att göra Cake Pops (det enkla sättet)

Cake pops - små bollar av moset och glasyr på en pinne, överdragna med choklad eller godis.Du hittar dem på Starbucks eller alla lokala bageri. Någon av ett dussin platser ger professionell kvalitet tutorials för att göra hundratals av dem, i varje f...

Swing ljus: en cykel drivs glödande swing

Om du följer dessa steg kan du producera en glödande gunga för en swingset som genererar sin makt med hjälp av en cykel dynamo. Swing rörelse hindras inte av inställningarna, och du kan köra minst 3,5 meter för 12V LEDs bort av det, samt ladda 12V ba...

Hur man gör en professionell kortfilm för $80 (del II - produktion)

okej, om du inte redan sett föregångaren till detta instructable sedan gå här:Med det ur vägen, Välkommen till del II av hur man gör en "professionell" kortfilm för $80. Vi kommer att diskutera produktionsprocessen.Så du har din rösterna, utrust...

Stillastående Stand

hålla pennor och pennor organiserade verkar skrämmande, särskilt när små händer är i arbetet att skapa fantastiska konstverk. Med denna rakt fram stationär stativ, kommer att städa upp och organisera pennor vara så enkelt som färg!Steg 1: Skärning oc...

Gammal kamera hus en webbkamera

rummet där jag hålla min stationära dator tenderar att samla en massa vintage saker, så en dag bestämde jag mig för det var dags att ge min webbkamera mer av en vintage look. För att åstadkomma detta, jag bestämde mig att montera den inuti en gammal...

Cykelkärra awesome

Verkar som det finns ett överflöd av dessa tutorials på här, men jag är verkligen nöjd med mitt släp så jag kommer att dela det ändå. Detta kommer inte att vara för detaljerade, mer av en översikt som människor kan dra inspiration från eller kanske g...

DIY, Under-the-bänk-monterad hσrd Station

jag flyttade nyligen residence, och jag var tvungen att bygga upp min hem arbetsbänk från grunden. Jag var lite begränsad för utrymme.En av de saker jag ville göra var att ändra min lödkolv så att det kunde diskret, skruvas på undersidan av min bänk....

DIY lödning Station

Hej igen!Projektet var på mitt sinne för över ett år nu.Efter tortera mig själv med hundratals arbetstimmar med generiska no-namn 40W lödkolv har jag äntligen beslutat att göra min egen professionell lödning verktyg. Det finns många billiga alternati...

Bärbar Stop-Motion Animation Station

Jag byggde det för en vän, som arbetar med ungdomar att skapa digitala medier. Hon hade sett en stor "animation station" ställer ut på San Francisco Exploratorium, och ville ha en något liknande att hon kunde resa med. Detta var en kul helg bygg...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

DIY tidningen/bok stativ som är tillverkat av paletten

du har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Detta stativ kan vara färg i olika färger och är lätt att göra.Steg 1: Köp/Sök material Behöver du:2 x paletten (jag köpte min paletter på en lokal återförs...