Micro tandpetare Castledetta tog 6 månader för att göra och är tillverkad av endast tandpetare och trälim. (och jag har en crappy kamera som inte kan plocka upp Detaljer väl) (detta är min sorgsna ansikte :()
Relaterade Ämnen

Castle Crashers Party

min systersons nuvarande favorit är PS3 spelet Castle Crashers. Han älskar det och resten av familjen börjar fastna också.När jag frågade först min brorson vilken typ av parti han ville för sin födelsedag, hoppades jag att han skulle säga något lätt....

Fallet med dold Micro SD visitkortsfack

jag försöker aldrig att vara utan en stack av business/telefonkort, och nu när jag har en anpassad handväska och plånbok, anpassade kort fall kändes som nästa logiska steg. I detta fall har jag också lagt till en kupé i botten med en lucka som kan hå...

Micro Cupcakes

Edible cupcakes! :) 10-kalori Cupcakes? Haha.Detta är min Micro Cupcakes AKA fingerborg Cupcakes! Jag älskar verkligen att göra dessa, även om de tar massor av tid och ersättning för detalj och det är * lite * utrymme för misstag. :] (Jag har gjort d...

Micro Meteorites

Hej kommer att alla, detta instructable bli ett mycket spännande äventyr för dig att ställa en regnig dag.Du kommer att hitta hur man samlar in micro meteoriter från ditt hem.Steg 1: Vad är micro meteoriter?Detta är bara en kort beskrivning till vad...

3D skriva ut ett Micro-ljus

Här är en enkel 3d tryckt, 3 del LED micro light, liten nog för att hänga på en nyckel-kedjan.Steg 1: Hur det fungerarEn mikro ficklampa som kan kopplas till en nyckel-kedja kan vara enkelt 3d tryckt.Lysdioden glider in och ut i kanaler i det fallet...

Gör din egen ultra lätta micro kontakter

du kan göra din egen ultra ljus polariserat micro kopplingar hemma!Polariserade medel de har en hane och en hona i en kontakt, därmed förhindra från att blanda upp polariteten.Slutresultatet är en ultralätt 2 stift som du kan använda för olika ändamå...

Micro Log Cabin

Gissa vad Santa kommer att få detta X-mas!Santa's micro timmerhusByggd av tandpetare och möblerade alltför!Här är en liten timmerstuga, det minsta som jag någonsin byggts!Nästa, jag planerar att installera det på en suckulent växt, tillsätt 2 elektro...

Micro makro: Miniatyr lightbox studion.

What is a light box? En ljuslåda är en vit eller svart miljö för ta sömlösa bilder av objekt.Denna version är en "Micro makro", kan du ta bra bilder av objekt till ebay, buggar och många saker. Det kan också skalas upp till vara en full studio,...

Micro överlevnadspaket plånbok

Jag har gjort så många survival kit jag inte kan ens räkna dem. En av mina favorit stilar är det micro kit som jag kan bära med mig överallt jag går. Om du har tittat på internet för mer än 5 minuter, har du sett ett par dussin variationer av altoid...

Micro Donuts

när jag var liten jag alltid älskat showen "The låntagare". Här är några mikro munkar som skulle vara perfekt för de wee folk. De gör också awesome plockmat, väl fingertoppen mat!Steg 1: ingredienser Hur kunde jag göra dessa små donuts? Min heml...

Micro hallon-Pi arcade skåp

Fullt fungerande micro arcade maskin med en Raspberry Pi modell B eller B +.Jag velat ha alltid en liten arcade maskin för mitt skrivbord, jag bestämde mig att bygga den så liten som möjligt. Det kanske ser enkelt från utsidan men en hel del teknik g...

CUPCAKES IN A FAIRY CASTLE

Jag hoppas att detta projekt kan hjälpa dig att göra enkla cupcakes något speciellt. Mini cupcakes är djävulen mat kakor.CASTLE CUPCAKE STATIVETCastle cupcake stativet är ca 3 fot lång. Det är ganska betydande och dramatiska. Det kan hålla regelbundn...

Hur man gör en tand Pick Bomb - tandpetare Bomb

Hur man gör en tandpetare Bomb?Gör bomber med tandpetare är inte lätt.Men du kan prova att göra med spett blir det mycket enklare på första.Steg 1: Lösning 1 Den första lösningen är att placera två curent tanden i rät vinkel.Och lägga en tandpetare p...

Altoids tin Micro SD innehavaren

på radio i min bil har en USB-port för iPod-anslutning men också låter mig använda blixt drivar också. Jag använder flera olika Micro SD kort Parade med en USB-adapter så jag kan dela min musiksamling upp och byter ut som jag tycker passar. Från börj...

Kokos Micro SD armband

Kokos Micro SD armband är användbart för Micro SD-kort innehavare.Steg 1: Detta är coconut Shell bitarTa en kokosnöt skal bitar och släta med sandpapper.Steg 2: Flex Kwik limAnvänd "Flex Kwik lim" på coconut shell bitar för bra utseende.Steg 3:...

Blue Castle

När jag läste om garn tävlingen, var den bild som kom att tänka på ett slott. Det första jag gjorde är att samla ihop en hög med material som eventuellt skulle kunna användas för byggnad. Har ingen klar uppfattning hur detta alla kommer att komma sam...

Ersättning tandpetare för en schweizisk armékniv

Var och en känner av den klassiska schweiziska armékniven och nästan alla har ägt en på en punkt i liv. Jag plockade här små victorinox upp på en sparsamhet butik för 25 cent, tyvärr tandpetare var borta och så jag bestämt mig att göra en ny! Och så...

En LEGO® inbyggd Micro skala ange Longmont Museum, Colorado av Imagine Rigney

en ursprungligen utformade set för åldrarna 12 och uppåt.290 styckenOriginal Design © 2013 föreställa Rigney för Longmont Museum, Longmont ColoradoLEGO®, minifigure och tegel konfigurationen tillhör LEGO gruppen av företag som inte sponsrar, äger, oc...

Enkla micro sd kort arrangör

jag behövde ett sätt att organisera och genomföra flera micro SD-kort i en liten packe. Här är en quck och enkel lösning från material jag hade på hand.Detta lilla arrangören skulle vara bra för fotografer, musikälskare eller alla som vill ha en mass...