TULL: Monster i moln3D-glasögon vände awesome (:

Tema: Monster i himlen
Färgsättning: Blå grön vit
Material: Faber Castell Pitt konstnärer pennor, akryl målar. Sprejade skyddande beläggning för avsluta.
Behövs: Tålamod och omsorg. Svårt att göra alla rader ren.

Vänligen rösta för "Jag gjorde det" Photo Contest vid omröstningen börjar ^^

http://princepuppet.deviantart.com/Gallery/#/d2um1e5

Relaterade Ämnen

Dubbla Cookie Cookie Monster kakor!

Vad kan vara bättre än en cookie monster från cookies?! Jag kallar dessa dubbla cookie cookie monster cookies eftersom detta är en cookie smörgås. Jag tror inte det finns mycket bättre än så! Nom nom nom!Denna cookie kom till dig med bokstaven C och...

Hur man startar en Monster Fish Tank

I denna tutorial lär jag dig hur du ställer in, underhålla och vårda den mest fantastiska typ av sötvatten akvarium finns; Rovdjuret tanken. Detta ska se till att fånga alla besökarnas uppmärksamhet... särskilt under matdags.Steg 1: Skaffa en tom Tan...

Förvandla din mollskinn till en haj dinosaurie monster med 3D tryckta delar

Detta projekt ingår i ett kort och roligt samarbete med kollega Pier 9 sänds konstnärer i Residence Bernie Lubell, Maddy Maxey och Andrew Thurlow. I början av vår hemvist fick vi alla dessa coola lilla bärbara datorer. För ett litet projekt beslutat...

Cookie Monster muffins

Cookie monster muffins har varit på mig ända sedan vi började cupcake utmaningen. Jag älskar absolut cupcakes, men den här gången ville jag fokusera mer på inredning än smak. Om du har en läcker cupcake recept, Använd gärna det här. Jag betalade vörd...

Cookie Monster familj

ingredienser inkluderar: box Betty Crocker SuperMoist vit eller gul kaka mix, vatten, vegetabilisk olja och äggvitor efterlyste på kaka mix låda.Dessa vänliga "Cookie Monster" cupcakes är enkelt att skapa och är säker på att få leenden till både...

Lätt Cookie Monster muffins

OMNOMNOMNOMNOM! Jag ville göra detta för så lång tid, eftersom jag såg dem på bilder flera gånger, men de ser alltid så svårt att göra! Jag hittade ett mycket enkelt sätt att göra dessa. NOMNOMWRAAAAAAAH!Steg 1: ingredienser Detta är vad du ska göra...

Galna Monster tid - första gången Digital Sketchers eller målare

Alright alla. Jag hoppas att detta hjälper vissa människor att komma in i dragandet digitalt som jag bara att ta sig in i detta själv. Jag doodle här och där och detta är bara ett hopp i ett fält som jag växer att älska. Om du älskar monster och vem...

Rita en Eye Ball blomma monster

med hjälp av Auto skrivbord skissbok pro version 5, jag kunde skapa en enkel eye ball blomma monster. Med tekniker som jag har lärt mig från min egen erfarenhet och titta på andra, jag kommer att lära dig min processen att göra ögongloben monster. sa...

Stealth elektriska Monster Chopper

helt elektriska driv monster chopper cykel med jättestor fyra fot gafflar. En integrerad hub-motor och batteri Pack döljer sig gaffel gör detta en snazzy, smygande kryssare som inte kör på döda irakier och håller den kanadensiska badtunna marknaden f...

Vändbar Monster Tuque & halsduk ställa

bära dina känslor med dessa uttrycksfulla monster tuques & halsdukar. Jag tillverkade denna uppsättning med en brodermaskin, men liknande resultat kan uppnås (långsamt) med hand broderier eller applikationer.För att starta, måste jag varna er att jag...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

Kände Monster Valentine

denna handledning visar hur du skapar en bedårande filt monster valentine.Jag är stor i monster och jag göra monster hattar, onesies, skjortor, plushies, dockor, väskor och ryggsäckar. Du kan se några av mina praktiskt arbete på konst, äventyr och sm...

Lilla Monster bok

dessa böcker var inspirerad av, och skapat för min son, och hans bästa vän. Både stora Harry Potter fans!En dag min sons bästa vän, visade mig hur han använde post-it lappar för att hjälpa honom komma ihåg läxor och andra skolar relaterade importantn...

Hur man gör ett moln i en flaska

Det är mycket lätt att göra ett moln inne i en flaska. Det finns många sätt att göra det men jag skulle göra det grundläggande sättet att göra det. Detta fungerar när avdunstar vattnet inuti flaskan på grund av röken från tändsticka som gör den avdun...

Graven Digger Monster Truck kostym

så min 3 år gammal ville vara grave digger monstertruck för Halloween. Jag använde 2 medelstora lådor, färger, frigolit plattor, folier, ett par gamla barn lyser upp skor, elastiska remmar (från (99cstore) push lampor (från dollar tree) lim, tejp och...

Min rosa monster

Saryns första Halloween. Barakka och Saryn som på rosa monster....

Monster:: Hur man gör hund kostym

Har rätt kostym klä för Halloween-fest. Det är lätt att göra den perfekta hund kostym. Följ de här stegen.Steg 1: Levererar:: -långt hår tyg-färg mönster tyg-Filt-kardborrband-tråd-vadd-Återvinn tidningen-sax-stift-måttband-symaskinSteg 2: COSTOME ma...

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...

Aaahh! Riktiga monster! Ickis & Oblina

Min flickvän och jag beslutat att gå för en 90-talet kid throwback kostym i år. Ickis och Oblina från Aaahh!!! Riktiga monster! Dessa var 100% hemgjorda dräkter, och inte så svårt som de ser ut!Steg 1: Skissa och skulptera Första du alltid har att gö...