Ännu en bågreaktornbara en enkel iron man bågreaktorn jag byggde för Halloween. Läs anteckningar i bilderna för instruktionerna, bör det finnas tillräckligt med info för dig att göra en själv. Om tillräckligt många människor begär det, ska sedan jag skriva en full, mer detaljerad instructable

Du behöver
2 3-tums diameter plast skivor
13 vita lysdioder
2 mönster utklipp (Hämta här)
Vissa tråd
misc tools (lödkolv, dremel, avbitare, exacto kniv, limpistol, etc.)

Relaterade Ämnen

3D-tryckt-Light Pipe bågreaktorn

Hej alla!Jag vet att detta är lite sent för Halloween men jag tänkte bättre sent då aldrig. Jag presentera 3D-tryckt ljus-Pipe bågreaktorn! Använda 3D-tryckt delar från min Flashforge skapare, jag designade och byggde en bågreaktorn som jag tycker få...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

DIY bågreaktorn från gamla hdd

Det finns förmodligen massor av Arc reactor rekvisita gjorde runt på nätet och här är ännu en. Jag bestämde mig att göra detta instructable sedan lyckades jag ta bilder på vad jag gjorde. Projektet kom när jag blev ombedd att bygga något från skrot a...

Iron Man 4th Generation bågreaktorn

BESKRIVNINGIngen kan egentligen säga nej till fascinerande Mark passa sedan filmen svepte över hela världen. Om du har någonsin sett Iron Man Serietidningar eller en av Iron Man filmer skulle du ha vetat att strömkällan av märket kostym faktiskt komm...

Programmerbara Wearable bågreaktorn

Detta Instructable härrör från en annan som jag gjorde när jag behövde en snabb och billig halloween-kostym. Det var en enkel krets av en knapp cell och lysdioder i ett papper hölje. Du hittar mer på den på. Sedan dess jag började leka med NeoPixels...

Ironman bågreaktorn t-shirt

Hej alla!Jag ska visa dig hur jag gjorde detta grundläggande sömnad t-shirt, det i princip sy en bit tyg över en annan, så att du kan tillämpa denna metod på din design, bara skära en bit av en t-shirt och sy ännu en bit ovanför denSå här är gjord at...

Edge Lit bågreaktorn

jag har sett massor av riktigt cool edge lit skärmar. Det finns massor av instructables på dem men detta är mest bara visa hur jag gjorde min. Det är inte så bra, det var första gången jag försöker etch i akryl. Det blev lite ojämn och fånga inte lju...

Hur man gör "Ännu en annan perfekt Martini"

med de olika så kallade perfekt versionerna av detta klassiska klassiker varför inte väga in.Första saker först, en martini är gin. Inte vodka. Jag gillar Michael Ruhlman förslag att en vodka martini ska kallas en "vodkatini".När det gäller deta...

BYGGA den andra generationen BÅGREAKTORN

ledsen för att hålla du väntar så länge. Detta är den andra bågreaktorn jag gjort. Jag kopiera inte helt stöttan i themovie. Jag skapade vissa nya konstruktioner.Steg 1: STRÖMKRETSEN Detta är Elkraften går runt planen för denna bågreaktorn. Jag använ...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Skapa en bärbar bågreaktorn

Vem vill bli miljardär-genius-power generator Tony Stark? Jag gör det! Eftersom de miljardär och geni är lite utom räckhåll, tänkte jag jag kunde åtminstone göra en cool bågreaktorn att bära och låtsas.Och eftersom jag nyligen köpt en CNC-kit från my...

DIY stryker manen Mk. 1 bågreaktorn (gjort super billigt, förstås...)

Här är min egen ta på att bygga en Iron Man bågreaktorn prop. Det är ingalunda dimensionellt korrekt, men jag försökte vara trogna utseendet av den ursprungliga film prop.Som är typiskt med mina bygger, undvek jag spendera pengar på något annat än ve...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man bygger iron mans bågreaktorn.

jag har alltid älskat Stålman och när den första filmen kom ut såg jag några "collectible rekvisita av arc reaktorn" flytande runt på webben. de var bra och jag ville se om jag kunde göra en.Jag hade tillgång till en laserskärare så jag gav det...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

IRON MAN BÅGREAKTORN (MADE IN CHINA)

Hi guys, jag är från Kina. Förra månaden gjorde jag tre BÅGREAKTORN. Detta är först. Vänligen frrgive min brutna engelska.Steg 1: PlanenDetta är planen, det är inte mycket pricise, men det är nog för görs.Steg 2: LJUSRING Göra ljusringen och lägga ti...

Iroman bågreaktorn

dessa är bilder av min bågreaktorn jag byggt. Denna särskilda bågreaktorn bygger bort den andra modellen från 2 iron man filmen.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Iron Man 3 bågreaktorn.

Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.första bågen Whiplash Arc: Iron man 2 arc: Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen...