Mini ful Drum rökare (MUD)För några år sedan köpte jag en offset rökare som någon var att bli av med. Sedan dess har jag fastnat på röka kött. Alla sorter, revben, axel, kyckling och Turkiet. Jag har sedan dess vuxit ur den gamla trogna offset rökaren och ersatt det med en 55 gallon drum Ful Drum rökare (UDS).

UDS är en sak av skönhet. Så enkla i sin design men kan leverans kvalitet bar-b-que, och mycket av det. Det enda problemet jag har är den standard UDS inte är mycket portabel. Främst, jag kan inte ta det camping som det inte passar genom 22" bred dörr.

Vad kan vara bättre då kommer tillbaka från stranden på middagstid att hitta en perfekt rök fläsk axeln? Därav föddes den mini ful Drum rökare, eller borrslam.

Detta Instructable kommer layouten min process för att utforma och sätta ihop en mini UDS, baserat på en 16 gallon trumma som mäter 14,5" dia. x 27" tall. Viktigaste design är uppbyggd kring en UDS bygga jag hittade här på Instructables, som en stor guide från Att BBQ höger. Dessa planer är hur jag byggde min 55 gallon drum version, men den historien är en annan tid.

Kan komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tweeting, trådlös, ful Drum rökare (UDS) temperatur styrenhet med Android

(Senast uppdaterad: oktober 2014. Se sista steget för information om ändringarna.)Detta är UDS Digital handledare, en Android app och hårdvara för distans bibehålla temperaturen för din UDS som en termostat. Din telefon övervakar temperaturen inuti U...

Ful trumma rökare (UDS) anvisningar och FAQ

fula Drum rökare är enkla rökare att bygga och driva och ändå sätta ut några riktigt bra grill. Detta Instructable kommer att besvara alla dina allmänna frågor om UDS och hur man lagar det. Sedan kommer jag visa dig hur man bygger ditt eget UDS. Dess...

Bygga din egen ful trumma rökare (UDS)

Ful Drum rökare (UDS) är enkla rökare att bygga och operateyet de putout några riktigt bra grill. Detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel UDS. Om du inte vet vad en ful Drum rökare är-- eller inte vet hur man använder ett - kolla in...

Låg kostnad, ingen svets 55 gallon drum rökare

Att vara pank som själv vi alla kan fortfarande uppskattar smaken av hem rökt kött. Jag spenderade totalt $66 att göra detta rökare. Över tiden, kan jag lägga till några finesser i den. Men till att börja med, här är hur jag gjorde en låg kostnad, in...

Ful trumma rökare - Aumador vertikal

för en tid jag ville göra en rökare och efter att söka på Internet upptäckte jag precis vad jag behövde, en vertikal rökare från en 55 gallon drum, även kallad "Ugly Drum rökare" eller UDS.Tydligen utformningen av denna typ av rökare är ganska a...

Hur jag dämpa min Kick Drum

Hej, detta Instructable kommer att visa dig hur jag får en djup dovt punch ljud från min kick trumma. Jag säga hur "I" få mitt ljud eftersom alla gillar ett annat ljud.Steg 1: Smeten huvud Först och främst, alltför få en "duns ljud från din...

Min Bluetooth räckviddsutökare

jag använder Bluetooth med Lego Mindstorms NXT för mesta, men när jag måste ansluta till det när det är i vardagsrummet 20 fot bort och runt hörn/genom väggar, det fungerar inte! Så, jag använde denna I'ble: att lägga till en extern antenn till min B...

Fula ledde lökar i Hej hattar? noll dollar fix.

Så får jag några 700 lumen (60 watt) LED spot lampor. Dessa saker är fantastiska. de använda om så mycket el som en nattlampa, generera ingenting i värme, och senast 8 x längre än en vanlig glödlampa. Jag fick dem riktigt billigt, men det är en annan...

Hur man röker drog fläsk

Pulled pork är ett bra sätt för nybörjare att lära sig att röka kött eftersom det är så svårt att förstöra. Det tar den billigaste köttbit du kan hitta och omvandlar den till en läcker måltid. Detta Instructable fokuserar på tekniken för att göra bra...

Hur man färga ful garn

En FiberArtsy.com handledningSe hela röran här :)Någonsin har en av dessa Grand idéer där du bara vet att det kommer att bli super cool? Ja, jag hade en av de denna vecka.En Super Cool och rolig garn färgning Experiment! Woohoo! STÖRSTA FAIL! Åtminst...

Inbyggda kall rökare för elektrisk rökare "Brevlåda Mod"-mod

detta instructable är ett ramverk för att skapa ett betongblock kalla-rökare box speciellt framtagen för masterbuilt elektrisk rökare.Det tar sin inspiration från "brevlåda mod" med målet av att vara mer permanent, bättre snygga och funktionella...

Läkare som böja halsband

Japp jag gillar Doctor Who, är det någon chockad? Min första läkare var Christopher Eccleston och även om han alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta min favorit läkare är Matt Smith. Jag älskade bara hans påhitt och jag gillade verkligen fö...

Hur jag färgade mina läderstövlar

för Halloween, jag ville klä Leeloo Dallas från filmen det femte elementet. Om någon av er har sett filmen, vet du att dräkten är något av en utmaning. Jag tyckte det var inte så svårt att pussla ihop, tho. Jag gjorde hängslen av silvertejp och peruk...

Förvandla en ful klänning till en cool tröja för skola

med skolan och hösten precis runt hörnet, beslöt jag att skapa en cool alternativ till Pläd skolan bygeln. Det är ett mycket billigt sätt att visa upp din unika stil!Du behöver:en ful klänningsöm rippersaxmåttbandPinsmatchande trådsymaskinSteg 1: Hit...

Knex transformatorer sökare

detta är min knex transformatorer sökare! Jag kallar honom Slipstream! Han är storleken på en scout! Njut!Steg 1: Ben Pic 1: Ben Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSteg 2: vapen Pic 1: vapen Pic 2: delar Pic 3: bygga dessa Pic 4: anslutaSt...

DIY ljus upp Kick Drum

En sak jag har alltid varit intresserad av korrelera ljus och ljud. Jag har gjort lyser upp högtalare och några andra intressanta saker, men jag bestämde mig att göra något lite annorlunda. Eftersom jag är trummis, tänkte jag, "varför inte göra det s...

LEGO Mini Sonic skruvmejsel

vill ha en mini Lego 11 läkares Sonic skruvmejsel? Du har kommit till rätt ställe! Här sträcker sig också! Du kan ändra den om du vill.Steg 1: Få bitar Lappar visas är vad du behöver.Steg 2: Sändaren och klo Få konstiga 5 stud vit bit. Sätta den grön...

Min ledde Throwies

detta är min version av ledde Throwies projektet. Jag kommer att använda olika lysdioder och magneter. Jag tänkte bara det skulle vara trevligt att lägga upp den så att alla kunde se hur det skiljer sig från den verkliga, ursprungliga Throwies. Alla...

Mini ljud Amp

hälsningar och hälsningsfraser. Den verkligen mini ljud amp har äntligen kommit! Det är en söt, fickformat, multi-purpose ljud amp som så gott som alla behöver. Det huvudsakliga syftet med dess tillkomst var att lyssna via hörlurar till min gitarrspe...